• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sevmesini istiyorum?

Gördü tabii ki de
Tamam o zaman demek ki bir sorun yok demektir.
Benim de hoşuma giden erkeğin kavruk tenli, esmer olması. Ama çekim meselesi bu, sarışının da hoşuma gittiği olur kumralın da.
He bi de beni de seven, değer veren çok insan oldu -bir kişi hariç- ve hiçbir zaman kendimi değersiz hissetmedim ama hiçbirinin gönlüme bi hayrı dokunmadı.
Bazı şeyler karşılıklı olunca tadından yenmiyor. :KK51:

İnternetten tanıştığım biri var. Gayet iyi arkadaş olduk. Sonra telefonlarımızı birbirimize verdik. Ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım. Hatta seviyorum bile diyebilirim. Bir süre sonra bulunduğum şehre gelecek ve de görüşeceğiz. Fakat ben çocuğun kriterlerine pek uymuyorum. Bu yüzden moralim bozuluyor. Kendimi güzel de bulmuoyurm. Fakat güzellik kısmını geçtim kriterleri var ve bu benim en büyük engelim. Bu yüzden sürekli umutsuzluğa kapılıyorum. Bu şekilde devam etmek istemiyorum. Ama git de diyemiyorum. Onun isteklerine (kriterlerine) rğmen beni sevmesini istiyorum. Ne yapmalıyım? Zaten aşk konusunda çok şanssızım. Üniversite 4. sınıf oldum ama hala beni seven biri olmadı. Sevilmedim bir türlü. Nedenini çirkinliğime bağlıyorum. Bu çocuk açık tenli sevyor ben esmerim :KK70: Kriterlerinden biri bu mesela :KK43: :KK43: Sapır saçma bir şey işte. Bana değer verdiğini nasıl anlarım? Beni sevmesini nasıl sağlarım? Bu iki soruma cevap verirseniz sevinirim. İyi gceler
Güncelleme yapacağım çünkü yanlış anlaiılmalar oldu.
Arkadaşlar çocukla birbirimizi fotoğraflardan gördük. Sorun o beni arkadaşı olarak görüyor bana hiç umut vermedi. Sorun benim onu seviyor olmam ve de onun da beni sevmesini istemem.
Bence netten biriyle görüşme çok tehlikeli

Kendinizi bir gece önceden çamaşır suyuna basın.
Ya bırakın sizi esmer halinizle ornek kısa boyunuzla ornek sevimli gobusunuzle sevecek birini bulun eğer eleştirirse. Hem üni 4. Sınıf çok mu geç daha neler çıkar karşına.
acelem yok. O olmasa karalar bağlamam ama gönlüm de düştü malesef

Bilincinizi mantığınızı iptal edip de konu açmış gibisiniz.
Beni sevsin istiyorum ne demek ya hu,
Sever,sevmez o bilir ,Allah bilir.
Hem hiç tipi değilim diyorsunuz,hem zaten çirkinim de diyorsunuz,ee?
Bu nasıl üniversite okumuşluk,bu nasıl ilişki çeşidi?

bende az buçuk insanları tanıyorum. Öyle birisi değil

Nerden tanıyorsun kızım adam ya tecavüze kalkışırsa ya sapıksa...netten ordan burdan tanıştığınız insanlara güvenmeyin 100 kere yazdım. Zaman çok çok kötü. Hiç mi haber izlemiyorsunuz daha geçende bir kadını 3 adam acile apar topar bırakıp kaçtılar sonra kadın ölünce adamları arayıp buldular meğer internetten tanışmışlar. Kalabalık halka açık bir yerde buluşun bari, ne diyeyim.

Nerden tanıyorsun kızım adam ya tecavüze kalkışırsa ya sapıksa...netten ordan burdan tanıştığınız insanlara güvenmeyin 100 kere yazdım. Hiç mi haber izlemiyorsunuz daha geçende bir kadını 3 adam acile apar topar bırakıp kaçtılar sonra kadın ölünce adamları arayıp buldular meğer internetten tanışmışlar. Kalabalık halka açık bir yerde buluşun bari, ne diyeyim.
evine gitmeyeceğim tabii ki de. Hatta çok kalabalık bir yerde buluşacğım

Bilincinizi mantığınızı iptal edip de konu açmış gibisiniz.
Beni sevsin istiyorum ne demek ya hu,
Sever,sevmez o bilir ,Allah bilir.
Hem hiç tipi değilim diyorsunuz,hem zaten çirkinim de diyorsunuz,ee?
Bu nasıl üniversite okumuşluk,bu nasıl ilişki çeşidi?
Elbette Allah'ın bileceği iş. Asıl siz bilincinizi devre dışı bırakmışsınız. Sizin dediğiniz şöyle oluyor. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, Mimarlık bölümünü istiyorum diyelim. O bölümde okuyup okumamak zaten kaderimde yazıyor fakat ben bir köşeye oturup zaten kaderimde varsa kazanırım diyip çalışmamazlık mı yapmalıyım yoksa ne olursa olsun hedefim için çalışmalı mıyım? elbette çalışmalıyım Fakat kaderimde varsa girerim o bölüme öyle değil mi?

Eski sevgilim esmer kızlardan hoşlanırmış, stalklama dönemimde twitlerine bakarak öğrenmiştim. Ben kumralım, açık tenli renkli gözlüyüm adam bildiğin Latin kız seviyor. Ama beni ilk gördüğü andan itibaren bayılmış kendi deyimine göre. Yani bu tipe göre hoşlanma olayı çok bir şey değil. Siz kendinize güvenin, tipe bakıyorsa da ne kadar yüzeysel bir tip olduğu ortaya çıkmış olur vakit kaybetmezsiniz. Güzellik göreceli bir şey ayrıca, kimi erkeklere göre belki taş gibi hatunsunuz. Siz önce kendinizi sevin ki başkaları da sizi sevsin. Kendisini sevmeyen birini kimse sevmez.

Elbette Allah'ın bileceği iş. Asıl siz bilincinizi devre dışı bırakmışsınız. Sizin dediğiniz şöyle oluyor. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, Mimarlık bölümünü istiyorum diyelim. O bölümde okuyup okumamak zaten kaderimde yazıyor fakat ben bir köşeye oturup zaten kaderimde varsa kazanırım diyip çalışmamazlık mı yapmalıyım yoksa ne olursa olsun hedefim için çalışmalı mıyım? elbette çalışmalıyım Fakat kaderimde varsa girerim o bölüme öyle değil mi?
Tam da demek istediğim o zaten.
Somut şeyler için çalışıp kazanabilirsin ama sevgi ,beğenme çalışmakla olmuyor.
Hele ki internetten biriyle tanışınca.

Tam da demek istediğim o zaten.
Somut şeyler için çalışıp kazanabilirsin ama sevgi ,beğenme çalışmakla olmuyor.
Hele ki internetten biriyle tanışınca.
bende oalbilir diye düşündüğümden açtım konuyu

Zorla veya istemeyle olmaz o sevme işi adamın sana kalbi akmams belli ki umut falan vermedigine göre... fazla kaptırma kendini

İnternetten tanidigin birine nasil guveniyorsun ?

Back
X