İnternetten tanıştığım biri var. Gayet iyi arkadaş olduk. Sonra telefonlarımızı birbirimize verdik. Ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım. Hatta seviyorum bile diyebilirim. Bir süre sonra bulunduğum şehre gelecek ve de görüşeceğiz. Fakat ben çocuğun kriterlerine pek uymuyorum. Bu yüzden moralim bozuluyor. Kendimi güzel de bulmuoyurm. Fakat güzellik kısmını geçtim kriterleri var ve bu benim en büyük engelim. Bu yüzden sürekli umutsuzluğa kapılıyorum. Bu şekilde devam etmek istemiyorum. Ama git de diyemiyorum. Onun isteklerine (kriterlerine) rğmen beni sevmesini istiyorum. Ne yapmalıyım? Zaten aşk konusunda çok şanssızım. Üniversite 4. sınıf oldum ama hala beni seven biri olmadı. Sevilmedim bir türlü. Nedenini çirkinliğime bağlıyorum. Bu çocuk açık tenli sevyor ben esmerim

Kriterlerinden biri bu mesela

Sapır saçma bir şey işte. Bana değer verdiğini nasıl anlarım? Beni sevmesini nasıl sağlarım? Bu iki soruma cevap verirseniz sevinirim. İyi gceler
Güncelleme yapacağım çünkü yanlış anlaiılmalar oldu.
Arkadaşlar çocukla birbirimizi fotoğraflardan gördük. Sorun o beni arkadaşı olarak görüyor bana hiç umut vermedi. Sorun benim onu seviyor olmam ve de onun da beni sevmesini istemem.