• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni Sevmiyorlar mı.??

DeL_Ly

o artık üniversteli :)
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
74
0
86
35
Diyarbakır
hergün kavga hergün tartışma Annem Beni anlamıyor belkide sevmiyor bilmiyorum.senağlama yptığım her seye bi kusur buluyor dışarı cıkmama kızıyor bir yere gitmek istesem kızıyor moralim bozuk olsa kızıyor hep kızıyor her hareketime bi kusur buluyor benim sorunlarım yetmezmiş gibi birde o üstüme geliyor ne yapmaya calışıyor senağlama senağlama

Kaç yaşındasın canım... Annenin canı birşeyleremi sıkkın yoksa çokmu kadın programları izleyip sana çemkiriyor.... Ama ne olursa olsun anneni dinlemelisin o emin olki senin iyiliğini düşünüyordur.. Seni seviyordur neden bir anne evladını sevmesinki:teselli:

17 yasındayım annem kadın programları izlemiyor hatta nefret edioyor bi sıkıntısı var mı bilmiyorum ama benim sıkıntılarıma sıkıntı ekliyor canımı daha cok acıtıyor annemle konuşmak bile istemiyorum sorduğu soruları bile baska bi imayla soruyor anlamıyorum onu

Annene daha anlayışlı yaklaşmaya çalış, belki bir derdi sıkıntısı vardır...
Yoksa hiçbir anne evladını üzmek istemez tatlım...
Onun siniri sana değildir ama ne yapsın içinde de tutamaz ya...
Daha ılımlı yaklaşıp sorunlarınızı sakin bir kafa ile konuşmayı deneyebilirsin bence...

17 yaşındayken ben de aynı senin gibi düşünüyordum. şimdi 24e girdim hala kızıyo herşeye ama ben daha asabi oldum galba, çok fazla konuşamıyo:D bu tür şeyleri takmamayı öğrenceksin bi süre sonra. bazı dediklerine de hak verceksin. anne bu kızar. :)

canım şu an yaşın gereği anneni anlamıyosun.bende 17-18 yaşındayken annemim beni anlamadığını hatta sevmediğini düşünürdüm. ama o kadar çok seviyolar ki bizi ailelerimiz
kimse anne babadan daha çok sevemez insanı

17 yasındayım annem kadın programları izlemiyor hatta nefret edioyor bi sıkıntısı var mı bilmiyorum ama benim sıkıntılarıma sıkıntı ekliyor canımı daha cok acıtıyor annemle konuşmak bile istemiyorum sorduğu soruları bile baska bi imayla soruyor anlamıyorum onu

Canım bak olur böyle şeyler bazen sen kimseyi anlayamzsın bazende en yakınndakiler seni... Hiçbirşey değmez sakın birbirinizi üzmeyin peki hiç sormadınmı annene neden bana sürekli kzıyorsun diye eminim mantıklı bir açıklaması olacak... Bence annenin söylediklerini yapmayı dene ayrıca dışarı çıkmana da kızıyor demişsin yaa canım annenn eminimki korkuları vardır sana birşey olacak diye... Ayrıca sıkıntılarınıda paylaşarak hafifletebilirsin eğer çözüme ulaşılacak şeylerse hallolup gider zaten...

siz tam ergenlik dönemindesiniz. 17 yaş..

siz biraz asi davranıyor ve uçuk şeyler istiyor olabilir misiniz?

anneniz kaç yaşında? aranızda bir kuşak çatışması yaşanıyor olabilir mi?

siz kaç kardeşsiniz?

canım ben senın yaslarındayken gunluk tutuyordumm
off anneme neler yazmısımewlenıken esyalarımı ayıklıyordum eskı lıse defterlerımın ıcınde buldum
okudum okadar gereksızmskı ben annemı yanlıs anlamısım
şimdi olsa oyl davranmazdım bunlar ergenlık donmeı
sende bır gunluk tut 5 sene sonra okudugunda gulumseyeceksın
annen senı sevıyor senı sevdıgı ıçn yapıyor

Buna ergenlik diyoruz canım biz :) 5 sene sonra hatırlayıp da pişman olacağın şeyler yapma sakın annene.. Her gençkız anne arasında ergenlik döneminde yaşanan şeyler yaşadıkların.. Bunların normal ve geçici olduğunu bilmen yeterli şimdilik :)

ergenlik çagında oldugun için böyle düşünüyorsun...
anneler çocuklarını severler,bir bildikleri varki kızarlar...
çünkü hiç bi anne evladının kötülüğünü istemez....

3 kardeşiz annem 45 felan annemin bana hada arkadasca yaklaşmasını isterdim ama :(

kendini annenin yerine koyarak düşünmeye çalış.

o seni korumaya çalışıyor. tv de gazetelerde hergün çok kötü haberler görüyoruz. öyle bir devirde yaşıyoruz ki...

diğer kardeşlerin kaç yaşında annenin onlara karşı tutumu nasıl?

onlara karsı daha sakin ve onlar erkek biri 21 biri 8 yasında...evin tek kızıyım bide püfff

ee işte canım anneler kız çocuklarını daha fazla korumaya çalıştıkları için daha fazla kısıtlayıp karışırlar.

annenle tartışmaya girmeden durumu anlatmaya çalış... yani steklerini söylediğinde izin alamadığında izin vermen için ne yapmalıyım diye sor. konuşarak çözebilirsiniz.

Her anne baba evladını,hiç tahmin edemeyeceğiniz
kadar çok sever,bir kere bunu unutmayın...
annenizin acaba başka bir sorunu mu var da ,bu kadar agresif,
bence anne kız biraz konuşun sakince,
dertleşin,belki size anlatarak rahatlar ve
aranızdaki buzlar çözülür...
mutlaka konuşun...
sevgiler...

Son düzenleme:
yaşın daha küçük olduğu için öyle düşünüyorsun canım :1closedeyes:
ben senin yaşlarındayken günlük tutmuştum
anneme neler demişim neler
sanki üvey anne gibi falan demişim kendimi külkedisi gibi hissediyorum demişim delikafadulden
şimdi onları annemle okuyup gülüyoruzz
ne kadar çocukça şeyler diee kaydirigubbakcemile3
emin ol o seni korumak için yapıyor şu anda
çünkü sen farkında olmasanda senin en tehlikeli dönmelerin
annenin endişesini anlıyorum ben
ilerde bütün bu düşündüklerine gülüp geçiceksin emin ol tatlımm sıkma canını :1hug:

ergenlikte annesiyle sorun yaşamayan var mı acaba!
benim hayatta anladığım ilk şey annen ve babandan çok seni seven hatalarınla kabul eden kimse yok ve olmayacak!aile denen o kutsal birliği ise hiçbirşey bozamaz!bu kadar üzülme çünkü ileride ne saçma şeylerle zamanımı harcamışım diyeceksin alkisalkisalkis

belli bi yaşa gelindiğinde aile kızını kouruma iç güdüsüyle sıktıkça sıkıyo..çünkü aklında hep zarar geleceği düşüncesi var..benim annemde beni çok sıkardı ama zamanla anlıyo insan ailesinide..onlar kötülüklerden korumaya çalışıyolar bizi

Back
X