- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Peki ne yapmalıyım. Baba tarafım hep böyleDemekki kardeşinizi kendilerine daha yakın hissediyorlar.
Bu bagı sizin itelemenizle kuracak değilsiniz.
Zorla güzellik olmuyor...
Evet de kardesım her dertlerini dınleyıp her islerine kosuyo. Sanırım en iyisi boyle devam etmekBoşvereceksin..direkt olman hoşlarına gitmiyordur.
Hiç bir şey.Peki ne yapmalıyım. Baba tarafım hep böyle
Bak işte sordugunuz "neden kardesimi arayip,ona anlatıp,onu çağırıp, beni aramiyorlar, bana anlatmiyorlar ,beni cagirmiyorlar " sorusunun cevabını zaten siz vermissiniz bilee ...Evet de kardesım her dertlerini dınleyıp her islerine kosuyo.
Ben insanlara karsı herseyı pat dıye söylüyorum. Mesela amca kızının ikısıde kardesımi hep arar msj atarlar. Bir amca kızımla 2 haftadır konusmuyoruz.Bende aramıyorum yazmıyorum. Yazdığında cvp bıle atmıycam. İkiside mesela kardesımle akrabalarla ilgili sır vermıs. Hanı gelip bana anlamıyorlarr.bende artık ne ararım ne sorarımSert bir mizaciniz mı var ? Yada soğuk mu kalırsınız insanlara karşı ? Yani kardesiniz le aranızda ki farklar neler bunu en iyi siz bilirsiniz .
Mesela benim kız kardeşim fevridir , ayrıca bazen tersinden kalkmış gibi davranır en ufak bir soruna bile azarlar . Yapısı böyle biz alıştık . Bende tam tersi herkese alttan almaya çalışırım .
Böyle farklar görmüş olabilirler. Üstünde durmayın kıyaslamayin kim ne kadar adım atıyorsa sizde o kadar adım atin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?