- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Ben de daha önce yapmadım böyle birşeyi ama şimdiki erkek arkadaşımda yaşadım malesef. Zor bi durum belirsizlik..Ohooo kaç kere silinir sonra eklenirdi. Ama öylesi dikiş tutmaz pek. Eşimle sevgiliyken hic öyle birşey yasamadım ama oncesinde hep sil ekle modundaydim.
Aynen bu bi başladı mi yalama olur sil ekle sil ekle sonunda tamamen siler atarsınBen de daha önce yapmadım böyle birşeyi ama şimdiki erkek arkadaşımda yaşadım malesef. Zor bi durum belirsizlik..
Haklısın çocukça bi hareket ama oldu bi kere, o anlık sinirle işteSon nokta olmadı. Elli kere silinip geri ekleniyor. Ama size tavsiyem hiç bi küslükte böyle birşeyi ilk hamle olarak yapmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama iş çok çoluk çocuk muhabbetine dönüyor. Sosyal medya aklınıza gelen en son şey olsun.
(Ben çok yaptım bu hatayı bu yüzden söylüyorum)
Umarım dediğin gibi olur, sabah işe gidicem valla gözüme uyku girmiyor:)Olur öyle :) sosyal medyadan silmek tamamen bitti anlamına asla gelmez trip işte altı üstü . Küslük bitine tekrar ekleşirsiniz merak etme
Hiç takma ya yat uyu gerçekten hiç önemli bişey değil sosyal medyadan silmek. İnsanlar küsünce birbirini engelliyo sonra çıkarıp barışıyolar silmek ne ki :)Umarım dediğin gibi olur, sabah işe gidicem valla gözüme uyku girmiyor:)
Kızlar selam
Bir konu hakkında görüşlerinizi rica ediyorum.
Diyelim mi sevgilinizle kavga ettiniz ya da bir şekilde araya küslük girdi, o sinirle onu sosyal medyadan anında sildiniz, takipten çıkardınız vs. Aradan birkaç gün geçtikten sonra o da sizi çıkardı her yerden.
İlişkiyi sosyal medyaya indirgemek saçma ama böyle bir durumla da karşılaşınca ister istemez noldu şimdi, ayrıldık mı, bitti mi moduna giriyor insan.
Sizin başınıza geldi mi böyle bir şey? Kavga sinir anında birbirinizi sildiniz mi? Sonra nasıl adım atıldı ya da son nokta mı oldu?
İlk silen mi ekliyorDurun ben bu konuyu çok iyi biliyorum.
Geçen sitenin çocuk parkında oturuyorum,
Liseli bir kızla erkek geldiler, arkamda çardağa oturdular.
Çocukta peygamber sabrı vardı.
Kız tam 70 dakika kimi sildi niye sildi, sonra niye ekledi, sonra niye vazgeçti, öteki ne yapmalı, hangi sosyal mecrada neler ayıp sayılır, neler görgüsüzlük, neler saygısızlık bunları anlattı.
İşin özeti şudur,
İlişkinin geleceği varsa İlk silen ekliyormuş
Bir gün bu bilginin işime yarayacağı da hiç aklıma gelmezdi :))
:)) olmaz. Şu anda sen sinirle yaptığın bir şeyin bedelini ödemek durumundasınız (cümleler hanım kızdan)İlk silen mi ekliyorLiseliler bizden daha tecrübeli tabi bu konularda :) ama ilk ekleyen de olmak istemem açıkçası, bi zahmet ilk adımı o atırversin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?