Beni sinir eden annem

Kendi evinde rahat ediyor belli bi yaştan sonra insanlar özellikle. Neyi dert edip de annenizi beğenemediniz anlayamadım. Sizin ne konuşacağınızı bilen haliniz buysa kimseyi eleştirmeye hakkınız yok ayrıca.

Çok pişman olursunuz bu hareketlerinize sonradan yapmayın.
BEN gelde bizde kal demiyorum ki 2 saat oturup gidecek tamm gelirim diyemiyo konu bu

Korona olduğu için gelmiyordur belki,sizin de gitmenizi istemiyordutr hatta,düşünseniz keşke:KK58:
Anne babasını beğenmeyen hatta karısı veya kocası için eleştiren insanları anlayamıyorum.Anne baba ötesi yok!(Anne babasından zulmedenleri tenzih ediyorum)
Anne babası zulmedenler olacak o cümle😑

Kızlar biz İstanbul’da oturuyoduk memlekete taşınalı 1 yıl oldu
1 yılda annem benim evime 3 bilemedin 4 kez anca gelmiştir evlerimizde çok uzak değil araba ile 3 dakika
Annemi ne zaman evime davet etsem saçma saçma konuşuyor işte yok ben uzun oturuyom şöyle oturuyom böyle kalkıyom birsürü saçma sapan şeyler söylüyor sinirden aklıma gelmiyo şuan
bizde her hafta gideriz mutlaka
Eşimde diyo gelcen zaman ara ben getirir götürürüm bizde kal diye
onun yanında da böyle saçmalıyo gel deyince bende kızdım onun yanında ne söylüyon öyle şeyler diye niye söylemiyomuşum diyo bende epeyce bi laf saydım kendisi bide öğretmen nasıl ne konuşacanı bilemiyo daha
Biraz önce yine konuştuk cuma bizdesin diye yine aynı laflar bende dedim ki x artık gitmicez diyo dedim gerçektende diyo yani anca biz gidiyoz tenezzül edip gelmiyo benim evime diye
Siz kuçüksünüz geleceksiniz geldim ben daha yeter dedi
bende gelmezsen gelme zorla getircek halim yok öyle diyen adamı daha ne çağırcam dedim
gitmeyi düşünmüyorum artık
Günde 6 kez telde konuşuruz hiç durmadan msj atar kızım onunla olsun ister zor zamanımızda yardım eder gel deyince böyle söylüyo
gerçekten anlamıyorum boş boş konuşuyo milletin anasına bak bide benimkine

Her ne kadar kızının evi de olsa başka yerde kalmayı sevmiyor olamaz mı anneniz. Benim eşimin annesi de benim kendi ailem de gelip kalmazlar. Hadi biz uzağız günü birlik gelemiyorlar diyelim kaç senelik evliyim babam benim olduğum şehre 1 kez geldi. O da zorunlu sebepten . Zorlamayın kadını. Bu yaştan sonra huy değiştirecek değil.

Arkadaşlar ben annemi yatıya çağırmıyorum 2 3 saat oturup gidecek ben isterim valla annemin benim evime gelmesini kötü bişey mi bu sanki kadını eve almak istemiyormuşum gibi yorumlar yapmışsınız hergün çağrmıyorum sonuçta ayda bikere söylerim hezamn aynı cevabı alıncada sinirleniyo insan haliyle annemi oturmaya çağrmam garipmiş bunu öğrenmiş oldum 🤷‍♀️

Anneniz cocuklasmis ( yaşlanmış) bi sorun değil ama sorunların başlangıcıdır, anne diye her şeye de göz yumulamaz. Bi de anneniz gibi insanlar alıngan olur onunla burun buruna değil de daha aşağıdan cevaplar vermek daha iyi olur sinirlerinize hakim olmanızı öneriyorum.
??????

1 yılda annem benim evime 3 bilemedin 4 kez anca gelmiştir evlerimizde çok uzak değil araba ile 3 dakika
Annemi ne zaman evime davet etsem saçma saçma konuşuyor işte yok ben uzun oturuyom şöyle oturuyom böyle kalkıyom birsürü saçma sapan şeyler söylüyor sinirden aklıma gelmiyo şuan
onun yanında da böyle saçmalıyo gel deyince bende kızdım onun yanında ne söylüyon öyle şeyler diye niye söylemiyomuşum diyo bende epeyce bi laf saydım kendisi bide öğretmen nasıl ne konuşacanı bilemiyo daha
Biraz önce yine konuştuk cuma bizdesin diye yine aynı laflar bende dedim ki x artık gitmicez diyo dedim gerçektende diyo yani anca biz gidiyoz tenezzül edip gelmiyo benim evime diye
bende gelmezsen gelme zorla getircek halim yok öyle diyen adamı daha ne çağırcam dedim
Günde 6 kez telde konuşuruz hiç durmadan msj atar kızım onunla olsun ister zor zamanımızda yardım eder gel deyince böyle söylüyo
Benden size tavsiye elin oğluna annenize gitme gelme değil sadece konu ne olursa olsun laf ettirmeyin ağzına laf vermeyin isterse haklı olsun elin oğlu sonuçta benim anama laf edemez kimse bu tam kendim ısırırım ele öptürmem meselesi ben istediğim kadar eleştiririm ama kocam laf edemez !
Ayrıca siz haksızsınız kadın zor zamanınızda yanınızdaymış daha ne istiyorsunuz 3 dakikalık mesafeye de siz gidin gelin kadını yormayın bi zahmet!

İnşallah bir gün bu düşündüklerinizden pişman olmazsınız. Ne demek milletin annesine bak benimkine bak, annen o senin. Belki rahat edemiyordur, belki Gittiğinde Onun için bir şeyler hazırlar yorulursun diye istemiyor.

Benim eşim anneme bayılıyor ama annem evime zar zor gelir, bir yemeği beğense ikinciyi istemeye çekinir, ekmeğe uzanmaya çekinir. Çekiniyordur belki, yazık günah ya.

Ben çok üzüldüm anneniz için. Bugün var yarın yoklar değerini bilin, evinde de olsa bir anneniz var.

Arkadaşlar ben annemi yatıya çağırmıyorum 2 3 saat oturup gidecek ben isterim valla annemin benim evime gelmesini kötü bişey mi bu sanki kadını eve almak istemiyormuşum gibi yorumlar yapmışsınız hergün çağrmıyorum sonuçta ayda bikere söylerim hezamn aynı cevabı alıncada sinirleniyo insan haliyle annemi oturmaya çağrmam garipmiş bunu öğrenmiş oldum 🤷‍♀️
Vallaha okuduklarınızı gram anlamamışsınız burada anormal olan bu kadar ısrarınız ve zorlamanız kadını
Eve aileyi çağırmak normal ama gelmiyor diye ısrar etmek yok biz de artık gelmicez demeler anormal
Nasıl mutlu oluyorsa öyle yapsın
Canı istemiyor gelmiyordur
Size zararı ne?

Eklemek isterim: burda galiba konu sahibini üzen annesi ile istedigi bagi ve iliskiyi yakalamayisi. Siniri ondan. Benim ailemden bir tek bir ablam.devamli gelir, digerleri cocuklarin dogum günü felan haric hic gelmez 🤷‍♀️ yapacak birsey yok. Ilk basta bende üzülüyordum,ama artik bende bosverdim diyebilirim.

Eklemek isterim: burda galiba konu sahibini üzen annesi ile istedigi bagi ve iliskiyi yakalamayisi. Siniri ondan. Benim ailemden bir tek bir ablam.devamli gelir, digerleri cocuklarin dogum günü felan haric hic gelmez 🤷‍♀️ yapacak birsey yok. Ilk basta bende üzülüyordum,ama artik bende bosverdim diyebilirim.
Aynen eşimin ailesi gelir ama benimki gelmiyor ısrar ediyorsun yazmışlar ayda 1 söylerim o cevapları aldıktan sonra lafı değiştiririm genelde burdq ki kadınları gerçekten anlamıyorum annemi istemesemle linç edeceklerdi istiyoruz yine ediyolar 😀

Ben de annemi bir gün kal diye çağırırım ertesi gün de kalır arabayla babamları bırakıcaz misal araba gidecek ama o biz de kalmak istiyor ben de buna anlam veremiyorum :D

Aynen eşimin ailesi gelir ama benimki gelmiyor

Inanin ilk basta bende garipsedim, hatta kirildim diyebilirim, ama benimkilerde korona olmasa bile evden cikmak zorunlugu olmasa cikmayan insanlar. Bende annemi cagirirdim hep. Mesela yazin gel bahcede oturalim derdim yok. Yapacak birsey yok. Huylari öyle. Cocuklarin dogum günlerine felan gelirler en azindan.

Aynen eşimin ailesi gelir ama benimki gelmiyor ısrar ediyorsun yazmışlar ayda 1 söylerim o cevapları aldıktan sonra lafı değiştiririm genelde burdq ki kadınları gerçekten anlamıyorum annemi istemesemle linç edeceklerdi istiyoruz yine ediyolar 😀
Anneniz için boş boş konuşuyor, milletin annesine bak birde benimkine diyen kimdi peki?

Normal bir şekilde çağırinca gelmediğinden duyduğunuz üzüntüyü yazsanız tepki almazdınız.

Kadına birde öğretmen olacak bile dediniz ama biz size minnoş cevaplar yazmalıydik haklısınız 🤗

5 yıldır evliyim annem 5 kere gelmiştir evime. Haftada 1 ben giderim. Çünkü ben daha serbestim daha kolay gidiyorum. E onun evde işi gücü oluyor babam var kardeşim var onlarla ilgilenmesi gerekiyor. Benim eşim ben olmasam da akşam kendine 1 yumurta kırar mesela. Ama babam hemen dır dır eder. Annemin geleni gideni olur evi boş bırakmayı çok sevmez. E gün içinde uzanır. Tansiyonu çıkar tansiyonunu ölçer bende alet yok. İlaçlarına kadar taşıması lazım. Sen gel senin elini kolunu bağlayan yok der.

senin annenin söylediklerinde de gariplik yok. Eşin mi bir şey dedi annen bize niye gelmiyor gibisinden? Neden bu kadar doldun ki annene karşı anlamadım.

Ben kendi adıma ilişkinin gelip gitmekle olduğunu düşünmüyorum
2 kardeşim var çok severim fakat hayat insanlara farklı roller veriyor farklı hayatlarımız isteklerimiz var
Israr ve olmayınca gelmemekle de tehtid pek hoş değil.

Back
X