Beni sinir eden annem

Ben kendi adıma ilişkinin gelip gitmekle olduğunu düşünmüyorum
2 kardeşim var çok severim fakat hayat insanlara farklı roller veriyor farklı hayatlarımız isteklerimiz var
Israr ve olmayınca gelmemekle de tehtid pek hoş değil.

Zaten sorunun cözümü o olamaz. Bazi insanlarin kafasinda baska düsünceler de olabiliyor. Mesela damat veya gelin gitsem rahatsiz olur belki diye düsünen oluyor. Bazilari evde rahat ettikleri gibi baska yerde etmiyorlar. Yani insanlarin farkli huylari olabiliyor. Evine, evliligine zarar vermedikten sonra varsin gelmesin. Insan müsait oldugu zaman kendisi gider

Kızlar biz İstanbul’da oturuyoduk memlekete taşınalı 1 yıl oldu
1 yılda annem benim evime 3 bilemedin 4 kez anca gelmiştir evlerimizde çok uzak değil araba ile 3 dakika
Annemi ne zaman evime davet etsem saçma saçma konuşuyor işte yok ben uzun oturuyom şöyle oturuyom böyle kalkıyom birsürü saçma sapan şeyler söylüyor sinirden aklıma gelmiyo şuan
bizde her hafta gideriz mutlaka
Eşimde diyo gelcen zaman ara ben getirir götürürüm bizde kal diye
onun yanında da böyle saçmalıyo gel deyince bende kızdım onun yanında ne söylüyon öyle şeyler diye niye söylemiyomuşum diyo bende epeyce bi laf saydım kendisi bide öğretmen nasıl ne konuşacanı bilemiyo daha
Biraz önce yine konuştuk cuma bizdesin diye yine aynı laflar bende dedim ki x artık gitmicez diyo dedim gerçektende diyo yani anca biz gidiyoz tenezzül edip gelmiyo benim evime diye
Siz kuçüksünüz geleceksiniz geldim ben daha yeter dedi
bende gelmezsen gelme zorla getircek halim yok öyle diyen adamı daha ne çağırcam dedim
gitmeyi düşünmüyorum artık
Günde 6 kez telde konuşuruz hiç durmadan msj atar kızım onunla olsun ister zor zamanımızda yardım eder gel deyince böyle söylüyo
gerçekten anlamıyorum boş boş konuşuyo milletin anasına bak bide benimkine
Zor zamanınızda yardım eden, sizi merak edip arayan kadına bunları mı dediniz. Allah sizin gibi evladı vermesin kimseye. Belki rahat edemiyor kadın bu kadar büyütülecek bir konu mu bu... Siz küçüksünüz tabi gideceksiniz. Herkes haddini bilmeli bence.
Tövbe ya ne terbiyesizlik

ben mi anlayamadım konuyu acaba?

yani sizce bu olayda annenin kabahati ne

göz yumulmayacak olan ne var mesela

kadın ben gelmem siz gelin diyor, zor zamanında olursa destek oluyor sıkıntılı hareketi

ben mi anlayamadım konuyu acaba?

yani sizce bu olayda annenin kabahati ne

göz yumulmayacak olan ne var mesela

kadın ben gelmem siz gelin diyor, zor zamanında olursa destek oluyor sıkıntılı hareketi hangisi
Üşendim yazamiyom

Ne azarlıyorsunuz be koskoca kadını bi de üstüne tehdit gelmeyeceğiz diye.
Yaşını başını almış kadın evinde rahat ediyordur.
Benim de annem gelmeyi çok tercih etmez ben de ısrar etmem ben giderim hep sonuçta orası da benim evimdi bir zamanlar

Kızının evinde rahat edemiyor 🤔 ?
Evinde işi gucu olur elini ayagini baglayan birseyler vardir yada kisiler vardir 🤔 ?
Vs. Vs. Vs. ?

Arkadaşlar konu sahibinin bahsettiği kapı komşusuna gider gibi guzel bir 2 saat geçirmek. Gelemeyecek sebepleri olsa konu sahibi de bilirdi. ?

Mesafe icin araba ile 3 dk gibi ornek vermis. Haftada bir kere annesinin evine gitmeye calisiyor konu sahibi.

Annesinin (kizinin bu israrli konusmalarina karsilik ) icinden gelmiyorsada hic degilse 1-2 ay araliklarla gitmesi lazim. Canından bir parça sonuçta?

Bu kadar israrina ragmen ve gordugu guzel ornek anne kiz iliskilerinden sonra istedigi anne kiz iliskisini yakalayamadigi icin ofkelenmis.

✨Yanlis uslup kullanmis ve kullaniyor . duzeltmesi lazim. art niyetinden kotu dusuncesinden degil daha iyi bir bag olsun istedigi icin.

Aile iliskileri iyi olanlari kiyasladigi icin elestirmissiniz.
Kiyas yapmak kotu ise ;
Siz neden kotu aile iliskisi olan insanlarla kiyasladiniz?

Ve konu sahibi merhaba :) 🖐️

Anneniz boyleyse boyle gider.
✨ Eksilerini degil artilarini dusunun.
Bos bos konusuyor demissiniz. Size ters gelen seyler var demekki.✨ Lutfen aldiris etmeyin.
Varken degerini bilin. Bazen ölümü de dusunun.
Gitmeyi dusunmuyorum artik demissiniz.
✨Adiniz kadar emin olun sonradan pisman olursunuz.
Ofkenizi anliyorum. İcinizde buyutmussunuz.ama yersiz. ✨ Ofkenizi yenin.

Arkadaşlar ben annemi yatıya çağırmıyorum 2 3 saat oturup gidecek ben isterim valla annemin benim evime gelmesini kötü bişey mi bu sanki kadını eve almak istemiyormuşum gibi yorumlar yapmışsınız hergün çağrmıyorum sonuçta ayda bikere söylerim hezamn aynı cevabı alıncada sinirleniyo insan haliyle annemi oturmaya çağrmam garipmiş bunu öğrenmiş oldum 🤷‍♀️

Annenizi oturmaya çağırmanız tabi ki garip değil. Ama anneniz evinden çıkmak istemiyor belli ki. Peki anneniz komşularına felan gidiyor mu? Sadece size mı gelmiyor. Siz evlenmeden önce nasıldı ?

Günde 6 kere telefonda konuşuyormuşsunuz zaten devamlı boğup durmayın kadını burada. Hayır daha ne konuşulacak evinizde mi yaşasın kadın nedir yahu?

Bir de konuşmasını bilmez şu bu demişsiniz hemen bir suçlama, hemen bir aşağılama ayıptır kendinize gelin. Bir de gidip eşinize anlatıyorsunuz. 🤦‍♀️

Anneniz muhtemelen rahat edemiyor, misafirlikte hata yaparım diye strese giriyor. Sonra arkasından konuşulanlara bak. 😣

Pandemi zamanı yaşlılar zaten çok az dışarı çıkabiliyor, o kısa zamanda işlerini bitirmek zorunda olduğunun farkında mısınız acaba?
Fatura yatacak, eve ekmek alınacak, market alışverişi yapılacak, resmi daireye gidilecek.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor.
Bir zahmet annenize saygı gösterin, çıktığı kabuğu beğenmeme durumunuz var bir silkelenin.

Benim annemde ablamlara sık sık gitmez onlar gelir ama bu onu sevmediği için değil yani bazı şeyler huy meselesi üstüne orta yaş olunca. Onu bunun için kırmayın ilgisizde değilmiş varsın size gelmesin yarın size gelmeyen bir anneniz olmadığı zamann üzülürsünüz neden böyle şeylere takıldım diye

aynı şehirde niye sizde yatsın anlamadım. kendi evinde rahat ediyor işte napsın. öğretmen olarak gayet de güzel ifade etmiş ayrıca. boş boş konuşmuyor. içli dışlı olmayalım diyor yani. siz kırılmadan söylüyor işte.

Kadın gelmek istemiyo,bende hiç sevmem başkasına gitmeyi, ısrar edenlere de sinir oluyorum sonra binbir türlü bahane bulmak zorunda kalıyoruz 😂

Back
X