Beni sinir hastası ettiler

tutkumavi

0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
954
27
48
İzmir
Eşimle 5 yıllık flörtten sonra evlendik şuan 2 yıldır evliyiz.çocuk fln yok henüz.Babası beni deli ediyor hergün bize gelin yarın gelin yemege gelin bende sıkılıyorum artık tam 4 kere fln çay yapıyorum bulaşıklar bana kalıyor kaynanam durmadan bi yerleri çekip ay burasıda süpürülsün diye ordan göndermeler yapıyor.gitmeyince babası küsüyor tlfn açıp çagırıyor hesap soruyor niye gelmiyosunuz diye.Mesafe koysam olmuyor.eşimle aramı açıyorlar.Delircem ben ya

gerçekten zor bir durum,sana hak veriyorum.canım buradaki ilk görev eşine düşüyor.sen ne desen el kızı aramızı açtı derler.en iyisi onun ailesine karşı açık ve net bir açıklama yapması.
tamam saygıda kusur edilmesin ama fazla muhabbet de etz ayrılık getirir derler.

bence eşşinizle oturup ailesine gitmeniz konusunda gün belirleyin mesela haftada 3 kere gidin sonra sayıyı yavaş yavaş 2ye indirirsiniz. niye gelmediniz diye sorduklarında annemler geldi, misafirler geldi tam çıkıyoduk kapıda kaldık gibi bahaneler uydurun. bence yavaş yavaş alışacaklardır

offffff okurken bile içim darlandı kardeşim,
ama bunu sen o aileyle birebir çözemezsin,buna hiç kalkışma.
adın gelin bir defa,direk her lafın batar.bunu eşinle halledeceksin.sakin sakin oturup sıkıntılarını ona anlatacaksın.
ailesiyle aranızdaki mesafeyi eşin ayarlamalı,en sağlıklısı budur.

eşinizle paylaştınızmı? oda rahatsızmı bu durumdan?

tutkumavi inan seni çok iyi anlıyorum, benim eşim asla bahane üretmeye gelemez ailesine karşı ama benim aileme sıra gelince bahane çok.

bence senın mesafeyı koyman gerekıyor.. bi gün git 2. günü karnım ağrıyor ayaklarımı sıcak suya koydum battanıyeye sarılıdm gelemıcez falan de.
3. güün git fakat 4. günü çok ütüm var evde işim var uydur bıseyler. kaynanana banyo yapıcaz yatıcaz felan de.5 günü git 6. günü gitme ..
yanı yavaş yavaş alıştıra alıştıra çek kendını..

Çok zor bir durum. Önemli olan eşinizin tutumu. O ne düşünüyor?
Onun konuşması lazım ailesiyle. Bizim de kendimize, arkadaşlarımıza ve eşimin ailesine zaman ayırmamız gerekiyor, siz böyle yapınca biz ne kendimize ne de onlara hiç zaman ayıramıyoruz demeli. Mesela haftada 2 gün belirleyin sadece o günler gidin. Ama çözüm dediğim gibi eşinde. Sen ne dersen de boş.

Ayyy daraldımmmm( aynı şeyleri yaşadım..Ama çok şükür artık yaşamıyorum...Eşinle konuş ,sürekli gitmek istemiyorum,biz istediğimiz zaman gidelim de inan işe yarar...

Bu durumda eşinin insafına kalıyosun işte,ben ne hastayım evde yatayım dedim dinletebildim üstelik bahane değildi tirtir titriyordum hastalıktan,nede evde iş var dediğimde dinletebildim üstelik kaynanama dediğimde bidaha böyle bahane duymak istemiyorum diye cevabımıda almış oldum...

aynı bizzde böyleydikkk:26:
bizde 2 yıldır evliyiz ama yavaş yavaş aştık bu durumu galiba..ilk başlarda eşimin ailesi çok baskı yaptılar geleceksiniz gideceksiniz 2 gün gitmezsek küsüyorlardı.pazar sabhaları erkenden arayıp çağırıyorlardı telin fişini çekiodum artık düşün.eşime baskı yapmaya başladım sürekli sinirlendiğimi belli ettim hergün hergün bıkmıltım artık ama bir süre sonra eşimde hergün gitmekten sıkılmaya başladı bide görümcem yok eltim yok dediğin gibi her iş bana kalıodu..şimdi herşey değişti..artık ben istediğim zamanlar gidiyoruz....ve gittiğimizdende zevk alıyoruz.şimdii mecbur kalmadığuım için bazen oluyoki 4 gün üst üste gidesim gelioo bazen günelrden sonra beraber gidiyoruz oraya bazı pazarlar gidiyoruz bazen gitniyoruz ama ilk 1 sene mecbur bırakılmıştık..bence tepkini koyy canım...eşinede söylee arasıra gidelim istğimizle gidelimki anlamı kıymeti olsun de çok yorulduğundan falan bahsett

oyy oyyyy oyyyyy!!!

bendensin canım.. bazı farklılklar var ama olsun aramıza hoşgeldin yani.

beni de baymışlardı evliliğimin ilk zamanlarında evlendiğime bin pişman olmuştum..

kötü olmayayım diye hep gittim her işlerini yaptım ama tak dedi artık.. ben benden gitmişim kimsenin umru değil.

kimse kimsenin eşin dahi olsa iyi demesiyle iyi kötü demesiyle kötü olmuyor.. ben kendimi biliyorum.. gerisi boş.

şimdi paşa gönlüm ne derse o olur..

yuh yani ayy ne insanlar var yahu zorlamı kardeşim çıkmıyorum yukarı diyeceksin aslında orda.. sonra çıldıracaksın dellendim diyeceksin

Her hafta sonu onlarda kalmaya ve her tatil zamanlarını birlikte "değerlendirmeye" mecburmuşuz

kesinlikle esini tutumu önemli..
cünkü sen bir sey yapsan suclusun ama esin yapsa oğlum yorgun gelemiyor derler...
calısmıyormu esin işten geldim yorgunum desin bu kadar basit...
ama erkekler işte...
anlatamazsın.

hergun de gıdılmezkı canım aam sen bence bı sey deme esın desın hem sızın ozel hayatınız yok mu haftada 1-2 anlarımda hergun olmazkı esınız sıkılmıyo mu pekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…