son cümleden yola çıkarak yazayım.anlat anlat bitmez...evet malesef öyle ama anlatmadan da çok şey anlaşılıyor emin olun.kimse durup dururken bir yere gitmekten,birilerini görmekten rahatsızlık duymaz öyle değil mi?akıl vermek haddime düşmez ama kendi düşüncemi belirtmek isterim sadece:herşeyi duymayın.hasta olduğunu mu söyledi eşiniz yaa öyle mi diyin eğer ciddi bir hastalık durumu değilse tabi.siz hasta olduğunuzda gelin grip olmuş,halsizmiş,başı ağrıyormuş vs.durumlşarında geliyorlar mı geçmiş olsuna?sanmıyorum.eşimin ailesi aradığında her seferinde yanında olmuyorum ve aynı şeyleri bize de yapmaya çalışıyorlar daha bugün söyledi eşim yazık bizimkilerde yalnızzz!!!!!o an sinir kat sayım tavan yapıyor ama belli etmiyorummm.ayyy evet öyle yaaa.bizimkiler de aynı ilerde bizde öyle olacağız di mi?çocuklarımız olsa evlenseler sonra yanımızdan gitseler düşünsene yeniden bugünlerimize döneceğiz yine başbaşa olacağız dedim.ve konuyu kapatıp içeri geçtim.yani onun bana söylediği o sözün altında yarın gidelim mesajı yatıyor çünkü talimat geldi<:))))ama yapabileceğim bişey yok geçen hafta gittim daha 2 haftam daha var:)))yani anlayacağın bu tür dialoglar herkeste var.mümkün olduğunca eşinin aklına onları getirtmemeye çalış.yani eşinin söylediği herşeyi dinleme bazen duymamazlıktan gel,eşin bişey söylemeden sen kendi yapacaklarını belirt.başka türlü zor yola geliyorlarrr:)))[/QUOTE haklısın...