Beni sinir hastası ettiler

eşinin ailesiyle aynı şehirde olanların dolaylı yollardan da olsa yaşadığı sorunlardan biri.karşı tarafın duygusal baskıyla kendini acındırarak ya da benzer yollarla kendi istediklerini yaptırma çabası.tabi ki büyüklere gidilir ama insan neden evleniyor?ayrı bir evi düzeni ve sevdiği insanın yanında olması için.ama çiftler adına plan yapan o kadar çok oluyor ki.sorunu eşiniz anlayışla bir anda çözebilirsiniz ama değilse biraz zaman alır.şöyle birşey var bilmiyorum aileniz de sizinle aynı şehirde mi ve ne sıklıkla sizin ailenize gidiliyor?eşinize herzaman onunla gitmek zorunda olmadığınızı anlatın.sonuçta ailesi oğullarını özlüyor sizi değil öyle değil mi?kendisi gitsin bazen ama siz gelip gitme sıklığınızı kendiniz belirleyin.size şöyle yapın vs demek ne kdar doğru olur bilmiyorum sonuçta herkesin yapısı farklı ama ilk önce kendi doğrularınızı belirleyin,kurallarınızı koyun ve yapabileceklerinizi yapamayacaklarınızı gözden geçirin ondan sonra karşı taraftan buna uymasını bekleyin.ve sorunları eşle çözmekte herzaman doğru değil.sonuçta size sorun olarak gözüken bir durum eşiniz için sorun olmuyor o yüzden sorunlarınızı kendiniz çözmeye çalışın eşinizden sadece size destek ve saygılı olmasını bekleyin.umarım en az stresle bugünlerinizi atlatırsınız...

işte kaynanaların en cadıları insanda olan o sevgi duygularını öldürebiliyorlar, sonra gelin beni niye sevmedi diyebiliyorlar!durumun vahim hem eşinle hen kaynana ile uğraşmak zorumdasın,ki erkekler kuş beyinli anlamıyorlar bir 10 yıl devirmen gerekecek birde ailesi için çok fedakarlık yaptıysa anamda ,babamda diyecek bu 3.kişiler evliliği zorlaştırıyor

eşin seni anlıyorsa zamanla bu gitmeleri azaltabilirsin ama eşin seni anlamıyorsa işin zor canım
bende aynı sıkıntıyı yaşadım.eşime birşey dediğimde hemen sen benim ailemi istemiyorsun diyordu.ben anlatamadım.çocuğum olana kadar hemen hergün gittim.bebek olunca ben az gitmeye başladım ama bu defa da kaynımı gönderip çocuğu alıp götürüyorlardı.
kısacası herşey erkek de bitiyor.eşin seni anlıyorsa duygu sömürüsünden falan da etkilenmez.bu işe bir sınır çizebilir

sorma canım ya bunlardada adetmiş.Adetlerine............tövbe tövbe bizde 4 yıl nişanlı kaldık.hep onların istediği oldu...evlendik hala aynı şeyi istiyolar.demek benzer durumlar herkesin başında var bu dertler amann...

evet kararlar veriliyor adımıza bizde uymak zorunda bırakılıyoruz...gelin olmaya ne çok anlamlar yüklüyorlar...haklısın evlenmenin anlamı nerde kalıyo ki demi.eşim beni zorlamıyor asla ama ben gittmediğimde babası hastayım deyip yatıyor.sonra ben bi ugrıyıp geleyim hastaydı diyor.sonra bende geçmiş olsuna gidelim demek zorunda kalıyorum bi bakıyorum adam ayaga kalkıyor.etkiliyorlar onu bu şekilde.gitmeyince içi rahat olmuyor. daha anlat anlat bitmez

Bunu da önermem ...Eşin tek gittiğinde de doldururlar onu. ne kadar anlayışlı bi eş olursa olsun doldurmalardan etkilenir..benden söylemesi:44::44:

ben hiçbir insanı kötülükten alıkoymam yapamam çünkü nereye kadar insanları kontrol edebilirizki. eşimi göndermeyim doldururlar, eşimin bayan arkadası olmasın aklı kayar, bunun gibi örnekler çoğaltılabilir. aksine gelmesin dolduruşa kardeşim gelirsede bunun bedelini baştan biliyor olur. aklı kaymasın başka kadına bununda bedelinin beni kaybetmek olduğunu bilir. zaten riske girerse ortada kurtarılacak birşey yoktur.. burda çocuktan bahsetmiyoruzki kocaman insanlar herkesin aklı fikri var birşey yapıyorsa bunun sonucunun iyi kötü farkında herkes. ben sadece kurallarımı baştan belirlerim bütün ilişkilerimde. neye ne tepki göstereceğimi bilirler.ona göre ayağını denk alır herkes. kimseyi kontrol etmem bu kendini kandırmak olur benim zihniyetimde. karşımdaki adam dağ gibi durmalı ki benim yanımda, ne dolduruşa ne gaza gelmeli zerre aklına bulanıklık düşmemeli zaten ben başka türlü adamda istemem. çok şükürki benimki böyle çıktı. annesine gidiyor geliyor ben görüşmüyorum kaldı ki göndermemek gibi bir durum sözkonusu olamaz oda benim haddime değil herkesin anası babası gider gelir tabi ama benim gidip gitmeyeceğime ben karar vermeliyim.

son cümleden yola çıkarak yazayım.anlat anlat bitmez...evet malesef öyle ama anlatmadan da çok şey anlaşılıyor emin olun.kimse durup dururken bir yere gitmekten,birilerini görmekten rahatsızlık duymaz öyle değil mi?akıl vermek haddime düşmez ama kendi düşüncemi belirtmek isterim sadece:herşeyi duymayın.hasta olduğunu mu söyledi eşiniz yaa öyle mi diyin eğer ciddi bir hastalık durumu değilse tabi.siz hasta olduğunuzda gelin grip olmuş,halsizmiş,başı ağrıyormuş vs.durumlşarında geliyorlar mı geçmiş olsuna?sanmıyorum.eşimin ailesi aradığında her seferinde yanında olmuyorum ve aynı şeyleri bize de yapmaya çalışıyorlar daha bugün söyledi eşim yazık bizimkilerde yalnızzz!!!!!o an sinir kat sayım tavan yapıyor ama belli etmiyorummm.ayyy evet öyle yaaa.bizimkiler de aynı ilerde bizde öyle olacağız di mi?çocuklarımız olsa evlenseler sonra yanımızdan gitseler düşünsene yeniden bugünlerimize döneceğiz yine başbaşa olacağız dedim.ve konuyu kapatıp içeri geçtim.yani onun bana söylediği o sözün altında yarın gidelim mesajı yatıyor çünkü talimat geldi<:))))ama yapabileceğim bişey yok geçen hafta gittim daha 2 haftam daha var:)))yani anlayacağın bu tür dialoglar herkeste var.mümkün olduğunca eşinin aklına onları getirtmemeye çalış.yani eşinin söylediği herşeyi dinleme bazen duymamazlıktan gel,eşin bişey söylemeden sen kendi yapacaklarını belirt.başka türlü zor yola geliyorlarrr:)))

biliyormusunuz birde şöyle bişey var eltim onlara 1 sokak yakında kayınvalidemin evinde oturuyordu.geçen sene taşındı başka bir ilçeye kendi annesine yakın gitti kocasıda arada gelip kirayı alıyooo çocuguda alıp sadece bayramdan bayrama geliyor 4,5 saat sonra tekrar dönüyorlar... ona bişey diyen yok .söyleyincede onu sevmiyoruz gelmesede olur sen kızımız gibisin sana alıştık kaç senedir diyorlar gelde inan buna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…