- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
allah yardımcın olsun... bilirim hergün onları görüp katlanmanın ne demek olduğunu.. umuyorum ki zamanla taşlar yerine oturacak.. azıcık sabır...
tutkumavi inan seni çok iyi anlıyorum, benim eşim asla bahane üretmeye gelemez ailesine karşı ama benim aileme sıra gelince bahane çok.
Çocuk olunca bırakırlar yakamızı inşallah
çok dostça yorumlar yapmışsınız teşekkür ederim özelliklede evet gitmediğimizde eşim yorgundum dinlendim fln diyor.Tek gönderdigim zamanlarda oluyor.Tek gönderincede babası ne diyor eşime biliyomusunuz şöyle...bizim artık bi ayagımız çukurda insan yaşlandı mı herkes kaçıyor kimse yanında durmak istemiyor.biz artık sizlerle mutluyuz,bugünn yemek yemedim yada siz gelince kahaltımı yapıyorum vs bunlarla eşime kendini hayırsız evlat gibi hissettiriyor...Alt üst olmasaktaa yakın oturuyoruz.İlk evlendigimiz zamanlar çok büyük kavgalar yaşadık bu yüzden sanırım artık pes ettim.Oraya gitmekten tek bir arkadaşım bile kalmadı vakit ayıramadım ki hiçbişeye...
eşimle 5 yıllık flörtten sonra evlendik şuan 2 yıldır evliyiz.çocuk fln yok henüz.babası beni deli ediyor hergün bize gelin yarın gelin yemege gelin bende sıkılıyorum artık tam 4 kere fln çay yapıyorum bulaşıklar bana kalıyor kaynanam durmadan bi yerleri çekip ay burasıda süpürülsün diye ordan göndermeler yapıyor.gitmeyince babası küsüyor tlfn açıp çagırıyor hesap soruyor niye gelmiyosunuz diye.mesafe koysam olmuyor.eşimle aramı açıyorlar.delircem ben ya
Çocuk olunca bırakırlar yakamızı inşallah
canım sen kendine bir meşgale bul onu bahane et sen gitme eşin istediği zaman gitsin. ben hiç gitmiyorum gitmek durumundada değilim eşim istediği zaman uğrar gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?