Beni sinir hastası ettiler

Eşinizle ister aranız bozulsun ister bozulmasın, tavrınızı koymalısınız.
Böyle çok mu mutlusunuz, siz sinir hastası olduktan sonra ne anlamı var.
Sizin hergün giderek eşinizin ailesini memnun etme zorunluluğunuz yok, siz niye zorunlu hissediyorsunuz. Eşinizle bu durumu gerekiyorsa tartışarak konuşmalısınız.
Böyle huzuru ne yapayım ki, olmasa da olur böyle huzur.

cok rahatsiz edici bir durum esiniz nasil bu konuda fikri ne gerci esler cogu kez gitme meraklisi oluyor eger esinde bu konuda rahatsizsa cozmesi kolay olur

Tavır koyalım diyoruz da olmuyor işte..Bizde malesef hergün beraber yemek zorundayız ki bu aptal adet nerden geldiyse...Sizin durumunuzu bilmiyorum ama benimki altlı üstlü.Büyük bi marifet beraber yemek içmek..Komşulara anlatmak ise pah biçilemez..

Eşime en azından ben diyemem hergün hergün inmek istemiyorum diye..Gözünde değerimin düşmesini vs istemem .Ama hergün görmekten sıkılıyorum kardeşimmm

allah yardımcın olsun... bilirim hergün onları görüp katlanmanın ne demek olduğunu.. umuyorum ki zamanla taşlar yerine oturacak.. azıcık sabır...

eşinle konuş sen gitmek istemediğin zaman o tek gitsin ara sıra eşlik et falan daha sonra zaten alışırlar bu duruma

çok dostça yorumlar yapmışsınız teşekkür ederim özelliklede evet gitmediğimizde eşim yorgundum dinlendim fln diyor.Tek gönderdigim zamanlarda oluyor.Tek gönderincede babası ne diyor eşime biliyomusunuz şöyle...bizim artık bi ayagımız çukurda insan yaşlandı mı herkes kaçıyor kimse yanında durmak istemiyor.biz artık sizlerle mutluyuz,bugünn yemek yemedim yada siz gelince kahaltımı yapıyorum vs bunlarla eşime kendini hayırsız evlat gibi hissettiriyor...Alt üst olmasaktaa yakın oturuyoruz.İlk evlendigimiz zamanlar çok büyük kavgalar yaşadık bu yüzden sanırım artık pes ettim.Oraya gitmekten tek bir arkadaşım bile kalmadı vakit ayıramadım ki hiçbişeye...

aile büyükleri hep bu sözleri ediyor,hep iç içe olmak istiyor.ama sizleride anlamaları lazım.siz zaten gidersiniz sevginizi hürmetinizi sunarsınız,ama kendiniz mutsuz olacak şekilde olunca sizi düşünen olmuyor.umarım gönlünüzce olur.

canım bende de aynı durum vardı evlendiğimizin ilk yılı öyleydi sonra yavaş yavaş gitmeyi azalttım.her çağırdıklarında işimin olduğunu ders çalıştığımı söyleyip iki haftada bir uğramaya indirdim ve hep geç giderim çünkü aynı durum bendede var....sana tavsiyem yavaş yavaş gitmeyi azalt..zaten öyle yaparsan artık çok fazla gitmen onlara garip gelecektir..

tutkumavi inan seni çok iyi anlıyorum, benim eşim asla bahane üretmeye gelemez ailesine karşı ama benim aileme sıra gelince bahane çok.

aynen benimkilere gitmeye gelincede bahane çok üstelik ben onlarda o evin kızı gibi davranırken o benim annemlerde sanki damat deilde misafir gibi davranıyor annemlerde.deli oluyorum bunlara..

Çocuk olunca bırakırlar yakamızı inşallah

ahhh canımm hiç heveslenme asıl çocuk olunca iyice yapışırlar.torunlarını anne babaya güvenemezler böyleleri .bence bi kursa falan kayıt ol evde durma.kurstan geldim temizlik yemek vs yapıcam der gitmezsin. ama çocuk işini çok iyi düşün mesafeni koymadan çocuk yapma

işte bir bağımlılık olayı daha...eş ne yapsın ki...koskoca anne baba düşünmüyor yine eşi ile ailesi arasında kalacak...

buradaki amacın eşinizin ailesinin hergün sizi çağırıp bir yandanda evin işini üzerinize yıkma olarak görüyorum..
evet gittiğimiz evde annemizde olsa bulaşıkları yıkamak/makinaya dizmek, hizmet etmek evin gelinine yada küçük kızına düşüyor. ama bu olay eziyet durumuna da getirilmemeli...
kaynananız ya da eşiniz size yardım etmeli, belki kayınbabanız saf düşünüp yemeği hep beraber yemek istediği için çağırmış olabilir ya da kaynanızın söylemesi ile de çağırmış olablir..

eğer düzeltemiyorsanız eşiniz ile gitmeme konusunu asla doğrudan konuşma taraftarı değilim, çünkü çevremde yaşadığım olaylardan gördüğüm kadarıylaeşiniz ailesine daha fazla düşecek ve rekabet yaratmak gibi bir durum olacaktır..siz gitmek istemedikçe o gitmek isteyecektir...sakın ailesini kötüleyici sözler söylemeyin..ters teper...eğer imkanınız ve gerekçeniz varsa kaynananızın uzağına taşının..
ya da
eşiniz geldiğinde çok güzel bir sofra hazırlayın, onu evde daha rahat yemek yiyebileceği fikrine alıştırın..belkide daha rahat kıyafetlerle..
onu özlediğinizi ve hiç onunla vakit geçiremediğinizden bahsedin... yavaştan yavaştan gitmeleri çaktırmadan azaltın..
belki bu yöntemler işe yarablir...

canım sen kendine bir meşgale bul onu bahane et sen gitme eşin istediği zaman gitsin. ben hiç gitmiyorum gitmek durumundada değilim eşim istediği zaman uğrar gider

evli insanları rahat bıraksınlar ya deli oluyorum vallahi erkek kardeşim evlensin ne zaman buyur ederlerse ozaman gidicem nedir bu sinir oldum okuyunca...

off off off yine bir eşinin ailesi sorunu daha.ya kız tarafınıdan hiç sorun cıkmıyoda nie hep o taraf ya eşinle kavga etmek pahasınada olsa açıkca tavrını koy oksa hep istemedegin şeyleri yapmak zorunda kalırsın böle

hepiniz sagolun.gerçekten anlayarak yorumlar yaptıgınız için hepsini okudum düşündüm ve yeni stratejiler edindim :) denemeler yapıcam bugünden itibaren...Bugün evimdeyim kim ne derse desin

ayy benim kayinpederdede var bu laflar sinir ediyor insani damardan girmege calisiyor cok zor Allah sabir versin gidilir tabide ama hergunde olmazkiya

ay senı cok ıyı anlıyrm canm bende nısanlıyım 5 yıldır bırlıkteyız nısanlımla kasım 20 de dugunum var kaynanam her hafta sonu gelmemı beklıyor ve onlarda adetmıs yenı gelen gelın sureklı o evde oluyrmus yemegı cayı herseyı bana aıt olcak yanı allahtan calıyrm ....herzaman olmaz ama sende esınle aranı acma ya alıs onlara aılen oldular zorakı allah kolaylık versın:)

canım sen kendine bir meşgale bul onu bahane et sen gitme eşin istediği zaman gitsin. ben hiç gitmiyorum gitmek durumundada değilim eşim istediği zaman uğrar gider

Bunu da önermem ...Eşin tek gittiğinde de doldururlar onu. ne kadar anlayışlı bi eş olursa olsun doldurmalardan etkilenir..benden söylemesi:44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…