diye konu açmadım hadi baybay senin yerin belli.ayrıca 15 kişi değil 10 kişi.gülenin başına gelsin İnşaAllah15 kişilik evde banyoda nasıl sevisiyorsunuz ? 3 saniye falan sürüyor heralde ?
Herhalde başka yerinle okuyorsun yazdıklarımıİzin vermiyorlar. Kaynanası balkondan atıp kırmış gizli almıştı.
Artık sen ve senin gibi yazanlara cevabım konudan engellemekDüşündün madem,keşke yazmasaydin..
Senin gibi birilerine cevabım konudan engellemek sefil de kendinsin!!!Çünkü sefil birisi . Sebebi bu . Çocuklara zulmeden kimseyi anlamaya çalışmam. Çocukları devlet korumasına almak için sağlam şartlar oluşmalı ama böylelerinin elinden de almalılar . Çocukların psikolojik ve fiziksel istismarına tahammül edemiyorum .
O olmayacakBen senin hamile kalmanı bekliyorum nilu bi o eksik çünkü.
Ağzından yakana dökülür İnşaAllahÖnceki konuları bilmiyorum ama çocuklara bu şekilde davranıyorsa daha beter olur inşallah.
E çok doğru demissin..buna ne dedi?Ben ona zaten defim yapmak istiyorsan gidelim banyoda yap çocuğun yanında değil .onlar da insan
Çocukların yanında sevişmekten iyidir15 kişilik evde banyoda nasıl sevisiyorsunuz ? 3 saniye falan sürüyor heralde ?
Keşke burda hoşuna gitmeyen yorumları engellediğin gibi gerçek hayatında da bunu yapsan meselaArtık sen ve senin gibi yazanlara cevabım konudan engellemek
Benim neler yaptığımı sen nerden bilesin ki?Keşke burda hoşuna gitmeyen yorumları engellediğin gibi gerçek hayatında da bunu yapsan mesela
Burayı boşver herkes burda kalıyor ama her an sen o yazdigin seçtiğin ve bütün rezalete rağmen yasadigin hayatin içindesin
bu tepkileri küfürleri onlarada yapsan da kurtulsan ama yapamazsın yapmazsın
Çünkü o cesaretin yok burda herkese hakaret ederek bu eksik yanını tamamliyorsun hepsi bu
Sana kızamıyorum sen de diyorsun ama insan dilinde konuşuyorsun bazıları gibi hayvan dilinde yazmıyorsunBenide engelleyeceksin belki ama doğrular can acıtiyor o çocuklar sana ilerde düşman olucak ve yasadigin hayat seni hiç bir yere götürmeyecek
2648933653728282 kez yazıldı sana ama
Aynı tas aynı hamam
Aman artık onun dediklerini bile takmıyorum nasıl bir saygı duymuş ki bugüne kadar şimdi duyacak.lafa bakarım lafmı diye,lafı söyleyene bakarım adam mı diyeŞu adamın az suyuna gitseniz belki yaşadıklarınız değişecek. Ama eşinizle her seferinde didişecek bir şey buluyorsunuz. Boşanma imkanınız yoksa eşinizin suyuna gideceksiniz. Derdiniz çocukların yanında bir şeyler yaşamamak değilmiş zaten. Eşinize tavırlanma fırsatı bulmuşsunuz kullanmak istemişsiniz. Yoksa iki cilveyle banyoya götürebilirdiniz mesela. Gerçi böyle kocaya cilveyle nasıl yaklaşılır nasıl saygı duyulur bilmiyorum ama yani ayrılamıyorsanız anlaşma yolunu bulmalısınız. Öfkelenmek, trip atmak size fayda sağlamıyor. Tehdit, hakaret işiten yine siz oluyorsunuz.
Sahiden Nilu bu mu kaldı? Sorunlarının en sonunda bile yer almamalı bu sitedeki kadınlar.Seni suçlasalar ne suçlamasalar ne. Bi dert bu mu kaldı?
Ama takıyorsunuz. Takmanız normal. Kocanız çünkü. Yaşam kaliteniz begenseniz de beğenmeseniz de eşinizle iyi anlaşmaktan geçiyor. Hâlâ daha tepkisel yaklaşıyorsunuz. Hâlbuki mantıklı ve stratejik yaklaşmanız lazım.Aman artık onun dediklerini bile takmıyorum nasıl bir saygı duymuş ki bugüne kadar şimdi duyacak.lafa bakarım lafmı diye,lafı söyleyene bakarım adam mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?