• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni suclamayin lutfen

Aslinda hic büyük konusmak istemem ve Allahim insAllah hic kimsenin basina böyle birsey vermez.. Amin...
Ama canim onu o halti yemeden önce düsünecektin... Biz simdi buradan ne yapabilirizki...
Gidip habire utanmadan cekinmeden o halti yiyip zevk aliyorsun sonrada hop tekrar kocanin koynuna, is böyle ciddiye binincede ben ne halt edicem diyorsun... Ayni halti yemeye devam et ne diyelimki...

Ya ben ona degil de ya korunmadan nasil iliskiye girersiniz ya?? Ciddi soruyorum adam hastalik tasiyor olabilirdi? Bir suru sey ? Hadi korunmadiniz da ne ara yaptiniz? Kocaniz aksam eve gelmiyor mu ay beynim almadi!! Ama korunmak onemli ya cocugu gectim hastalik var ya...

merhaba forumda uzun zamandir kayitliyim aslinda bi kac kisi tarafindanda bilinmekteyip oyuzden kendime bu hesabi actim esimle severek evlendik ama kavgalar gurultuler yuzunden birbirimize olan sevgi ve saygimizi yitirdik buarada ucyillik evliyim simdilutfen beni suclamayin hersey karsilikli oldu iki sokak otemde bi arkadas edindim bundan yaklasik bir yil once evine gittigimde esini gordum ne mutlular diyerek icgecirdim cunku ben o arkadasim kadar mutlu degildim zaten hep mutlu oldugunu soylerdi ama hic kisknmadim sadece cok ozenirdim konuyu fazla uzatmak istemiyorum esiyle bi iliski yasiyorum ne benim esim neede onun esi hici bir seyin farkinda degil esime bosanmaktan bahsetmek istedim ama cesaret edemiyorum cok affiniza siginarak soyluyorum 4gun once reglim gelmeyince hamilelik suphesiyle test yaptim ve ben hamileyim vicdanen cokrahatsizim cunku esimden yada iliski yasadigim kisiden oldugunu bilmiyorum veben delirmek uzereyim artik bu belirsizlik mahvediyor beni hangisine uzulecegimi sasirdim ben simdi napicam omur boyu cocugumun kimden oldugunnu nasil anliycam en kotusude esim hamile oldugumu biliyor ve deli gibi bu bebegi istiyor

Sen büyük bir terbiyesizsin!!!

Aman yarabbi filmlerdeki gibi cocugunuz yasak asktandir bunu suanki esiniz seneler sonra ogrenir tesaduf bir hastanede filmlerde oyle oluyor ya sok.oldum bu nasil bir hata kinamiyorum fakat kurtaj olun. Bu iliskiyide bitirin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki senin hamile oldugunu duyunca o 2. Adam ne yapacak askiniza sahip cikacak mi benden olabilir die. Yani senden desen ne yapacak? Hem karnm doysun hem pastam dursun ha.. bravo

ziyaretçilere de soralım malum 30 kişi kadar varlar,ne yapsın konu sahibi sizce?

bu konularda ziyaretçi sayısı birden fırlıyosa oradan topuklamak lazım bağğyanlar :6:
Yav bunun ziyaretçi sayısıyla alakası yok, sonuçta sadece üyeler okumuyor. Işığı gören geliyor işte. :27::1:

sen dogurmıyacan da ben mı dogurcam??

elini sallasan babaya çarpıyor..

daha da kötüsü var! eğer diğerindense ve bilmeden yaşar gidilirse ileride o adamın çocuklarından biriyle bu bebeğin evlenme ihtimali var kardeş kardeşe!! bu facia! dna testi yaptırılmalı

hmmmm seni suclamiyim da su saksidaki cicegi suclayayim bari..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar,

bence oturup iyice bir düşünün, hamileliğinizi bir kenara bırakıp düşünün.
eşinizle evliliğinizin devam etmesini istiyor musunuz? eşinizden ayrıldığınızda diğer kişi sizinle bir hayat kurmayı kabul edecek mi? eşinden ayrılacak mı? yada çocuk ondansa eğer, sahip çıkacak mı? bunların hepsine net cevaplar verebiliyor olmanız gerek.

yada bunları geçtim siz ne eşiniz nede birlikte olduğunuz kişi olmadan tek başınıza bir hayat kurabilecek, çocuğunuzu büyütebilecek misiniz?
bunu göze alabiliyorsanız hemen boşanın derim.

ve hamileykende dna testi yaptırılabiliyor, büyük ihtimalle yüksek bir meblağdır ama bu tereddütle yaşamak istemiyorum diyorsanız bir an evvel yaptırın, yolunuzu ona göre çizin.

Peki senin hamile oldugunu duyunca o 2. Adam ne yapacak askiniza sahip cikacak mi benden olabilir die. Yani senden desen ne yapacak? Hem karnm doysun hem pastam dursun ha.. bravo

ikinci adam benim umrumda bile degil inan bana o istedi ben istedimbenim hirsimdan yaptigimi biliyor ben sadece bebek sahibi olmak istiyorum baska bisiy degil utanmiyorumda ayrica burdaki bana ahkam kesenler bile acaba gercek hayatta ne hallttir bilinmez bile dimi

Back
X