- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi soyleyememki
Anam Mune'yi biliyorsan tecrübelisin sen. Genelde admin konuyu kapatttttttt diyorlarkonum kapatilabilirmi lutfen mune

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam Mune'yi biliyorsan tecrübelisin sen. Genelde admin konuyu kapatttttttt diyorlarkonum kapatilabilirmi lutfen mune
merhabalar,
bence oturup iyice bir düşünün, hamileliğinizi bir kenara bırakıp düşünün.
eşinizle evliliğinizin devam etmesini istiyor musunuz? eşinizden ayrıldığınızda diğer kişi sizinle bir hayat kurmayı kabul edecek mi? eşinden ayrılacak mı? yada çocuk ondansa eğer, sahip çıkacak mı? bunların hepsine net cevaplar verebiliyor olmanız gerek.
yada bunları geçtim siz ne eşiniz nede birlikte olduğunuz kişi olmadan tek başınıza bir hayat kurabilecek, çocuğunuzu büyütebilecek misiniz?
bunu göze alabiliyorsanız hemen boşanın derim.
ve hamileykende dna testi yaptırılabiliyor, büyük ihtimalle yüksek bir meblağdır ama bu tereddütle yaşamak istemiyorum diyorsanız bir an evvel yaptırın, yolunuzu ona göre çizin.
tabii o da ayrı cesaret
neyse yargılamak bize düşmez diye düşünmekteyim belki de siz haklısınız konu fake
ben esimle yada o adamla birlikte olmak gibi bir niyetim yok pismanim evet ama bu cesaretlede hayatim boyunca gormek istemedigim insalari artik gormekzorunda kalmiycam mecbur gidicem burdan
Anam Mune'yi biliyorsan tecrübelisin sen. Genelde admin konuyu kapatttttttt diyorlar![]()
ikinci adam benim umrumda bile degil inan bana o istedi ben istedimbenim hirsimdan yaptigimi biliyor ben sadece bebek sahibi olmak istiyorum baska bisiy degil utanmiyorumda ayrica burdaki bana ahkam kesenler bile acaba gercek hayatta ne hallttir bilinmez bile dimi
Anam Mune'yi biliyorsan tecrübelisin sen. Genelde admin konuyu kapatttttttt diyorlar![]()
ayne yaa, dün açılmış üyelik ama mune öğrenilmiş bile :))))![]()
ne sanslı bır bebek..ıkı babası var..
Tanınmamak için ikinci üyelik aldığını yazmış...
Yok elbette yargılamıyorum gerçekse utanıyorum hemcinsimden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet 16ile 20haftalikken yapiliyo cuma gunu doktor bir arkadasim var ona sordum meblag onemlidegil benim icin ama inanin bilmek istemiyorum cunku ben pisliksem bu serefsiz adam yuzunden pislestim sirf intikam icin emin olun o beni bu halimde bile fazlasila haketmiyor
Da niye konu kapansın diyor ayrıca bu hanım aramızda olabilir şuan :)))
aynen ama Her şey bir sınav peygamberimiz kimseyi küçümsemeyin o duruma düşmeden ölmezsiniz demiş..
Allah şeytanla karşılaştırmasın
Da niye konu kapansın diyor ayrıca bu hanım aramızda olabilir şuan :)))