beni terketmezler inşallah

Evet gerçekten sabır gerektiriyor.Karnımda su içmekten davul gibi oldu :) ıstiratin etkisi yok dedi doktor ama her ihtimale karşı dikkat etmemi istedi.Senin içinde inşallah hayırlısı olur.Hormonlardanmısır nedir ben pek bi sulu gözlü oldum :)

xolix nasılsın canım.sonuca kaç gün kaldı.aklım sende.lütfen kocaman bir HAMıLEYıM yaz bize.

canlarım ben 8. gün gene tek çizgiyi gördükten sonra elime birdaha idrar testi almadım.yarın 11. gün yarın gel bakalım dedi doktor. yarın sabah test vericem öğlen belli olurmuş.nolur dualarınızı esirgemeyin çok korkuyoruuuuummmm..

inş canım ya inş rabbım guzel sonuç nasıb etsın valla ben bıle çok heyecanlandım..........canım inş ıyı olacak..............

dualarımız seninle canım
inşaallah hamiş olarak başlık açarsın.............seni bekliycez ve beraber halay çekicez........:dance::teytey:

canım umarım Allah gönlüne göre versin ama herşeyden önemlisi hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
bebişlerin olursa cok mutlu olacağını biliyorum ama olmazsa üzme kendini, hakkında hayırlısı buymuş demektir.
aradaki sayfaları okumadım ama ilk sayfayı okudum ve eşinin sana yaptıklarına - eşimle beraber sinir olduk valla.
eğer aradaki sayfalarda eşinin tavrı değişmediyse, sende bir daha gözden gecir bence...
böyle insan ile hayat gecermi bilmem, sonucta daha yeni evlisiniz, kendi durumundan dolayı zeytinyağlık yapıyor gibi geliyor (hemde ilk fırsatta)
daha nicelerini görürsün,.
son olarak; Allah gönlüne göre versin, sen nasıl mutlu olacaksan canım.
yinede bende bebiş isteyen bri olarak, yarın bize güzel haberler vermeni bekliyorum...

canim hadi bakalim bende siteye girer girmez sana baktim bugun test gununmus ins bizlere pozitif diye yazarsin dualarim sninle

Heyecanlanma arkadasım ıyı haberlerını beklıoruz allaha emanet ol kacta alacaksın sonucu

canım sonucun kaçta? gecikmeden haber ver bize... haftaya bugün ben de aynı heyecanı yaşıycam. sen kurtuluyorsun bu muammadan ne güzel....

sabah 8 buçukta werdim.daha hal a sonuç gelmedi.pozitif olsaydı herhalde arardı doktorum beni.biraz önce bi arkadaşım geldi 4 aylık hamile.onada bişi diyemedim üzülmesn die

dua ediyoum. :Saruboceq:belli olmaz belki pozitiftir ama doktorlar bu saatte yoğun oluyorlar yoğunluktan arayamıyordur. ne desem negatif çıksa üzüleceksin ben de üzüldüm ama her şerde bir hayır olduğunu unutma ve ümidini hiçbir zaman kybetm lütfen

canım bilgisayarı açar açmaz önce sana bakmaya geldim.hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz hayırlısıyla.....

sabah 8 buçukta werdim.daha hal a sonuç gelmedi.pozitif olsaydı herhalde arardı doktorum beni.biraz önce bi arkadaşım geldi 4 aylık hamile.onada bişi diyemedim üzülmesn die

Merhaba cnm.Hakkında hayırlısı olsun. Hiç öyle düşünme ararlardı diye bende öyle düşünmüştüm negatif ki beni aramıyorlar diye dayanamamış aramıştım hemşireyle konuşabilmiştim çok yoğun olduklarını öğleden sonra arayabildiklerini söylemişlerdi sonucum bu arada pozitifti. Doktorum ise 2. test sonucunda aramıştı. Bebeklerin sana sıkıkı sıkı tutunmuşlardır allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…