beni terketmezler inşallah

senacım annemle babam biliyor zaten.onlardan başka kmseye demedm.babamın kızkardeşi vefat etti dün.o yüzden onlarlada paylaşamam üzüntümü.babam kardeşi ölmesine rağmen hiç üzülmüyormuş gbi yapıyorki ben bu dönemde etkilenömeyim diye.eşimin bna yaptıklarını duysalar nekadar üzülürler..o yüzden onlara yansıtmıcam.ailem onu mükemmel sanıyor.:dilcikar:

yemın ederım sınırden tıtrıyorum
ne demek tutmazsa senı bosarım
senın yerınden olsam boyle adama ugrasıpta cocuk bıle yapmam kusura bakma canım ama boyle o adam baba olmayı hak etmıyo

sımdı senın morale ıhtıyacın var

benım ılk denememde kendı ailemın bı takım sorunları yuzunden moralım cok bozuktu kafama taktım agladım sızladım olmadı

bu sefer hıc sorun yoktu moral ıyıydı hamıleyım moral cok onemlı bu tedavıde ınan

eşine oyle sınırlendımkı anlatamam ya ınanamıyorum

boşanmış bi ai,lenin çocuğu.o yüzden o da çok sağlıklı değil .annesiyle aram iyi ama eşim annesine söylemedi tedawiyi.oyüzden konuşamam canım..saol

ya tedavi olduğunuzu falan deme sadece bana kötü davranıyo çok üzüyo bi konuşun da ya

naniknanik
naniknanikhehehe sayenizde neşem yerime geldi ya...saolun dostlar.hakkaten acılar paylaşıldıkça azalıyormuş.önceden yazmaya utanmıştım.sonra ammaaan dedim koyver gtsin.beni daha ii anlayabilecek başka bi yer mi var sanki..

yaz tabı anlat rahatlarsın

bak guldurum ben senı

sımdı bız de ılk tüp bebek denemesı yaptık degerlerım 37 cıktı hamılesın sonra degerler dus dustu kımyasal gebelık dusurdum

sorunda ben de bende polikistık over var

eşim işteyken komsu hanımlarla bira ıctık guya benım kafamı dagıtcaklar

kafam ıyıce bebege odaklandı
sorunda bende ya
aksam eşim eve geldı
benım kafa guzel tabı

ıcerı gırer gırmez ben senden bosancam dedım
adam boyle:1shok::roflol:
ne dıyon senın kafa baya guzel olmus sacmalama dedı:roflol:
ben daha bögürüyom öküz gıbı bosancam dıyorum:roflol:
bosamam ben senı kızım kafanıda cenenıde yorma dıyo:roflol:

kafa guzelya hadı gıdelım bana köpek alalım dıye tutturdum
aksamın 8 ı olmus bu guluyo guldukce ben ıyıce bögürüyom:roflol:
tamam yarın gıdıp alalım kes aglamayı ya dıyo :roflol:

ertesın gun guzel guzel konustuk ben olmadan asla cocuk ıstemedıgını soyledı :roflol:

kızlar çok saolun sayenizde bi gaza geldim.şuanda özlem tekin in dağları deldim şarkısını sonuna kadar açtım evde söylüom bağıra bağıra...
DAĞLARI DELDıM TEKBAŞIMA ÇÖLLERı AŞTIIIM BıRBAŞIMA
BıRTEK BEN ERLERı YENDıM KIZ BAŞIMA
SENDE YIKILMAAAAAAAAAAAAAMMM
Çok üzgünüm çoooksositososito

canım, ne olur şu yazacaklarımı yanlış anlama. senin canıı sıkmayı hiç ama hiç istemem, istersen yazdıklarımı okuduktan sonra hepsini kafandan sil at ama ben yazmadan duramayacağım...
Ben senin için allahtan hayırlısını diliyorum.:Saruboceq: Hep dua ederim ki allahım bebek isteyene değil, bebeğine hakkıyla bakıp onu vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirebileceklere o bebeği nasip etsin. Eğer olur da bebişlerine kavuşamazsan; sebep kesinlikle sen olamazsın, allahım seni ve evlatlarını düşünüp o sorumsuz ve vicdansız adama o yavrucakları layık görmediği için olur.:sm_confused:
Daha dün bir arkadaşım telefon edip yardım istedi eşim ve benden. Arkadaşım 1 senelik evli. Ancak 2 aydır eşiyle biraradalar, iş nedeniyle ayrı şehirlerdelerdi, tayinle yeni biraraya geldiler ama gelmez olalardı. Kız şimdi 1,5 aylık hamile. Eşi bunu duyunca hiç sevinmediği gibi bebeği aldırtmak istedi. Ama arkadaşım onu dinlemedi. Adam sorumsuzun teki. Kızcağız işten yorgun argın gelip yemek hazırlıyo, sofrayı kuruyo-kaldırıyo, etrafı silip süpürüyo, bi yandan da mide bulantıları, uyku hali, halsizlik ve bacağındaki incinmeyle uğraşıyo. Ama adam ne yapıyo? Kapıdan girer girmez üstünü bile değiştirmeden yan gelip tv'nin karşısında yatıyo. Sonra da yemek kötü olmuş, sen ne biçim kadınsın diye aşağılayıp bi de yetmezmiş gibi eve misafir üstüne misafir (hem de yatılı) çağırıyo. Ayrıca kız bunun her türlü borcunu da kapatmaya çalışıyo...klava:
Şİmdi düşünüyorum... Bu adama çocuk yapsa neeee, yapmasa ne? O çocuk doğunca hırgür ortamında sorumsuz ve sevgisiz bir babayı örnek alarak yetişmesi mi daha iyi, yoksa hiç doğmaması mı? Yİne karar sizin ama bana hiç de hayırlı gibi gözükmüyor... :1no2:

bu ne ya bu ne bicim bişey rezillik bu ya
inanamıyorum ben ilk denemeyi yaparken el üstünde tutulmuştum hiç böyle şeyler yaşamadım ne annemden babamdan hiç kimseden nede eşimden gık desem hemen yapılıyordu 2.denemedeyim şuan en azından gene böyle kendimi değerli hissedicem diye seviniyorum..
eşin madem böyle diyor o zaman neden tüp bebek denendinizki siz

benimde eşim ilk denmede ben yatarken bana şakalaşarak bende sperm çıktı(azosperm) şimdi top sende inşallah tutarsın bebekleri demişti ben o kadar üzülmüştüm ki neyse ben 12 gün hep yattım sadece wc gttim yemek dahi ağzıma verdi eşim ama negatif alınca bunu hatırlattım ve dedim ben sağlıklı bi insanım senin yüzünden bu yollara girmek zorunda kaldım ben 20 yaşında diyip onu maaf etmiştim

artı olarakta negat,f sonuctan sonra herşey kül kedisi misali çok degersiz hissettim kendimi
eşm ilgisizdi konuşamıyordum hiç andırmıyordu bana bu meseleyi bende bir gün ayrılmak istedimi artık çok yoruldumu bütün sorunlarla benim baş ettiğimi söyledim dayanamıyorum dedim biraz daha düşün dedi buarada hep dışarıda arkadaşları ile geziyordu sonra eve geldi dedim al eşyalarını git bu evden dedim harbidende öyle oldu gitti bende gittim 5 hafta ayrı kaldık sonra tabikide herşey tıpkı sihirli bi değnek dokunmuş gibi değişti çok mutluyum bazen diyorum git bana erik al bebişlerimiz için diyorum taam diyip gidiyor belkide sizin bi süre ayrı kalmanız gerek..
en hazmedemedim şey transfer sonrsında sana bunları yapması eminim çok üzülmüşsündür

peki onun sınavıysa bu benim günahım ne canım..ben anne olmak istiyorum.onu allah rızası için yetiştirmek istiyorum dediğin gbi vatana millete hayırlı..lütfen negatif düşünme pozitif düşünkü enerjisi ewrene öyle yayılsın.bana dua et lütfen..a.s.

çok istiyorsun sende bende çok istiyorum inşallah bebeklerine hamile kaldında herşey güzelir canı gönülden inşallahh inşallah yüce allahım sana nasip etmiştir bebeklerini o yuvaların yıkılmasını istemez inşallah sizin hem yuvanızı kurtarır hemde bebekleriniz olur..

ewet canım.sen şimdi hamilemisin?

cok özür dılerım ama
sence senın eşin baba olmaya layık bı adammı?
cocuk olunca butun hayatın boyunca görmek zorundasın bu adamı
ınsallah duzelır dıyelım ne dıyelım

hayır daha değilim 2. denemeyi yaptırıyorum olmayı diliyorum naz yapıyorum işte sen babasın artık diyorum.. ama tahmin ediyorum zordur senin durumun ya inşallah olur vallahi çok canı gönülden diliyuorum bunların hepsi bence bebek olmadığından şuanda sorun ney sizde

canım lutfen boyle bır zamanda kendını uzme .. aslında her evlılıkte ufak tefek sorunlar yaşanıyor ama sızınkı bıraz agır olmus ... boyle hassas bır donemde bu olayları kafana takıp kendını yıpratma .. sonra olacagı varsa da olmaz .. lutfen bır haftalıgına her şeyı bos ver sadece bebeklerını dusun ..inşallah bebeklerın sana sımsıkı tutunurlar ... mutlu bır aıle olursunuz .. aslında eşin de uzuluyordur ama belkı de tepkısını boye gosterıyordur .. en guzelı guzel bır ortamda sakınca konuşmak ..çunku boyle fevrı hareketlerın kımsye faydası yok .. inşallah her şey duzelecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…