peki onun sınavıysa bu benim günahım ne canım..ben anne olmak istiyorum.onu allah rızası için yetiştirmek istiyorum dediğin gbi vatana millete hayırlı..lütfen negatif düşünme pozitif düşünkü enerjisi ewrene öyle yayılsın.bana dua et lütfen..a.s.
asicim hatırlıyorum senin de zor dönemlerin olmuştu.allah kadınlara ne büyük yaşam gücü vermiş .herşeyi çeken biz olduğumuz halde bi de ortam soytarısı gbi neşelendirmeye moral vermeye çalışan biziz.biliyormusun bunları yazarken yumurtalıklarımda rahmimde bi sızı girip çıkıyor.keşke bebişler tutunuyor olsa.hiçbişey umrumda olmazdı.
kızlar vallaa hepinizin yazdıklarını tek tek okudum.ne kadar rahat konuşuyorsunuz boşa onu ,o adama çocukmu yapılır arkadaşımızın moralini daha fazla bozuyorsunuz bence.kaç yıllık evliliği bitirmek bu kadar kolaymı sizce.xolix arkadsşım bu senin rabbimden gelen büyük sınavın sabret canım eşinide anlamaya çalış sorun zaten kendindeymiş onun pisikolejisini düşünsene sende hiç bir problem yokken kullandığın ilaçların iğnelerin hesabı yok eşin bunun ezikliğinide çekiyordur belki.kimseye derdini anlatamamak,bak sen bizlerle paylaşıyorsun kafan dağılıyor,seninle aynı dertleri olan insanları okuyorsun moral oluyor.eşinin paylaşıcak kimsesi yoksa bu yolla çocuk sahibi olanları duymuyorsa ümitsizliğe kapılıyordur bu konuyu tek paylaşacağı sensin.tamam yaptıkları hiç savunulacak şeyler değil ama onuda en iyi sen anlarsın ,zor zamanlar geçiriyorsunuz birbirinize dahada destek olmanız lazım bence.sen hiç birşeye kafanı yorma sinirlenipde kendini yollarada atma sen bebeklerini düşün inşallah onlar dünyayya gelince evliliğiniz daha sorunsuz devam edecek.kafanızdski sorunları atmış olacaksınız birbirinizin kıymetini daha iyi anlayacaksınız.sana bebeklerinle huzurlu mutlu zamanlar diliyorum ve dua ediyorum canım.
canim benim cok iyi anlattin bende tam bunlari soylemek istedim iste tam o dedigin bizim ailede var esim o kadar kendini sucluyor ki bu konuda bazen bana sen anne olmayi hakediyorsun beni bosa falan diyor bizde de erkekte sorun var o oyle yaptikca ben ona dahada baglaniyorum ben bunlara ragmen ona baglandikca oda bana baglaniyor yani hersey karsilikli erkek icin cok zor bi durum kendilerini suclu goruyorlar bencede biraz sabir ve hosgoru onlarda duzelir bu duruma gore
bosamak cozum degil
arkadaşlar dün transferimin 4.günüydü.eşimle çok kötü kavga ettik.ilkindede böyle olmuştu.5.gün eşim mutfaktaki tencereleri yemekleri yerlere fırlatmıştı.çığlıkçığlığa bağırmıştı.çok üzülmüştüm tutmamaıştı...
şimdide aynı şey oldu.eşim gene üstüme bağırdı.eğer bebekler tutmazsa boşanacağını söyledi.nerdeyse üstüme yürüyecekti..bnde kaçtım.aslında ewde yatmam gerekiyordu.doktorum öyle demişti.ama çıktım.5 saat boyunca arabayla dolandım.alışveriş merkezlerinde yürüdüm.ailemdende kimseye söylemediğim için bu denemeyi kimseye gidemedim.tüm gün ağladım.acaba bebeklerim beni terketmişmidir?:1no2:çok üzülüyorum.
iki tedawimide maddi manewi kendim karşıladım.eşimde morfoloji %1.olmasına rağmen her başarısız denemede senin yumurtaların kalitesiz ondan olmadı diyor.maddi manevi yalnız kaldım tedawimde.ailemede söyletmedi.sadece siz varsınız..bnde sizinle paylaşmak istedim.bebeklerim beni terketmesin nolur dua edinsenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar, tabii ki şu durumda pozitif şeyler söyleyip arkadaşımıza destek olmalıyız. Ama artık erkeklerin de bişeylerin farkına varması gerekiyor.klava:Niçin bu kadar sıkıntılı ve zorlu bir süreç büyük oranda kadının üzerindeyken yine kadın erkeği idare etmeye çalışsın da , erkek canı istemediğinde bağırıp çağırıp kavga çıkarıp ortalığı darman duman yapıp çekip gitsin?Çok üzgünüm çoook O terbiyesizliği yine biz idare etmek zorunda mıyız? Biz delik deşik olan damarlarımızla, göbeğimizle, altüst olan hormonlarımızla uğraşıp sıkıntımızı mümkün olduğunca onlara belli etmeyelim, neymiş erkek belki durumundan sıkıntı duyuyormuş da o nedenle kavga çıkarıyormuşşşşşş.... Güldürmeyin allah aşkına yaaa...:1no2: Dünyaya bir kere geliyoruz. Kimse kimsenin kahrını bu kadar çekmek zorunda olmamalı.(tabii arkasında anne-baba gibi bir desteği ya da geçimini sağlayabileceği mesleği varsa...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?