beni terketmezler inşallah

canım benim ya çok üzüldüm eşin hiç doğru yapmamış ama sen bunları kafana takma bebeğini düşün inşallah bir sorun olmaz k i b ve bol bol dinlen moral alabileceğin yerlere git

arkadaşım
öncelikle hayırlısıysa bu bebişler olsun de...hayırlı değilse kalsın..üzgünüm ama bebek bebek derken kendini düzeltememiş bir insanla bebekler gelince ne olacak nereye kadar ... tedavinin en ağır yükünü çekerken var mı yok mu ..tuttumu tutmadımı diye bir dakikada bile miyonlarca gelgit yaşarken bide laf ye
küfür duy..yok canım daha neler..çocuk olunca bu insan melek mi olacak...şimdi bu gerginlik niye...tabi biz sadece yaşamınızın bize anlattığınız kadarını okuduk ve üzüldük..normal vakitte iyiyseniz sorunda sadece çocuksa hoş onun yokluğuda size bağlı değil ama...inşallah geçici bir durumdur diyelim...ben çok içaçıcı konuşmadım üzgünüm...çok sinir oluyorum böyle şiddette çözüm arıyanları...evet belki şiddet görmedim diyeceksiniz ama küfür hakaret ve yüksek sesle bağırmakta bir nevi şiddet.... hoşçakal

canım inan amacım seni üzmek değil... ama insan bazı zamanlar mutlaka mantıklı düşünmeli ki ilerde daha çok pişman olmasın. eğer sen inanıyorsan ki bebişlerin doğunca bu adam düzelecek; o zaman canı gönülden bebişlerinin sana sıkı sıkıya tutunmasını diliyorum....:1hug:

canım inan yazdılkarını okuyunca aglamaya başladım nasıl olur yaa senin ona okadar ihtiyacın varki sevgisine, ilgisine onun yaptıgına bak bence kesinlikle normal bir insan olmaz strestende olamaz buna katılmıyorum.. stresten en fazla biraz sinirli olunabilir bu tamamen farklı canım çok istiyorsan inşallah olur ama unutma dua ederkende öyle dua et rabbim en dogrusunu bilir hayırlısıysa tutsun inşallah ama tutmazsa lütfen bir evliliğini gözden geçir bu kadar üzülmeyi haketmiyorsunnn... oda ne seni nede bebişlerini hakediyor....

Xolixcim, inan ne yazacağımı bilemedim , ama yazmam gerektiğini hissettim.. arkadaşların çoğuna katılıyorum, çoğu haklı, eşine ben de çok kızdım, ama tam da şu an senin en mutlu, en pozitif olman gereken dönem.. eşin her zaman mı böyle sinirli bilmiyoruz tabii ki, bizimle paylaştığın kadarıyla fazlasıyla sert ve şu dönemde sana nasıl davranacağını bilmiyor.. bu tedavi gerçekten sağlık,maddiyat gibi zorluklarının yanısıra bence tamamen de psikolojik, eşleri çok çok etkiliyor.. kadınları daha da fazla...o yüzden tam şu dönemde madem eşin sert tartışmalara giriyor ( bence sorun ondan kaynaklandığı için sinirini bu şekilde- tabii ki çok yanlış bir şekilde- gösteriyor, aslında herşeyin farkında ve tutmazsa endişesini had safhada yaşıyor,yani onun da psikolojisi çok bozuk şuan) bence bu dönemde onunla sadece çok gerektiğinde konuş, bazen görmemek, duymamak gereken zamanlar oluyor evliliklerde.. olabildiğince içinde pozitif olmaya gayret et, umarım ve inşallah tutar, senin ne kadar çok istediğini biliyorum bebişini.. şu an tutmazsa'yı da aklından çıkar, ama olumlu ya da olumsuz sonucu aldığında ( inşalah olumlu olur) oturup eşinle herşeyi tüm açıklığıyla konuşman gerektiğini düşünüyorum, içinden onunla ilgili ne geçiyorsa, ne hissediyorsan evliliğinizle ilgili ona söylemelisin bana kalırsa..çünkü bebişlerin mutlu,huzurlu, problemsiz, herşeyi konuşarak sakince çözen anne babalara ihtiyacı var... gönlünden geçen olsun inşallah arkadaşım..

kızlar vallaa hepinizin yazdıklarını tek tek okudum.ne kadar rahat konuşuyorsunuz boşa onu ,o adama çocukmu yapılır arkadaşımızın moralini daha fazla bozuyorsunuz bence.kaç yıllık evliliği bitirmek bu kadar kolaymı sizce.xolix arkadsşım bu senin rabbimden gelen büyük sınavın sabret canım eşinide anlamaya çalış sorun zaten kendindeymiş onun pisikolejisini düşünsene sende hiç bir problem yokken kullandığın ilaçların iğnelerin hesabı yok eşin bunun ezikliğinide çekiyordur belki.kimseye derdini anlatamamak,bak sen bizlerle paylaşıyorsun kafan dağılıyor,seninle aynı dertleri olan insanları okuyorsun moral oluyor.eşinin paylaşıcak kimsesi yoksa bu yolla çocuk sahibi olanları duymuyorsa ümitsizliğe kapılıyordur bu konuyu tek paylaşacağı sensin.tamam yaptıkları hiç savunulacak şeyler değil ama onuda en iyi sen anlarsın ,zor zamanlar geçiriyorsunuz birbirinize dahada destek olmanız lazım bence.sen hiç birşeye kafanı yorma sinirlenipde kendini yollarada atma sen bebeklerini düşün inşallah onlar dünyayya gelince evliliğiniz daha sorunsuz devam edecek.kafanızdski sorunları atmış olacaksınız birbirinizin kıymetini daha iyi anlayacaksınız.sana bebeklerinle huzurlu mutlu zamanlar diliyorum ve dua ediyorum canım.

keske canim ins sana tutunurlardir ama dedigim gibi bunlari yasadigim icin seni cok iyi anliyorum arkadaslarinda dedigi gibi yuvaniz duzelecekse gelsin bebisin
bende esimle ayri kaldim biraz degismisti ama yine ayni tarzdaydi gecenlerde tamamen yuvami yikmaya karar verdim artik dayanamiyordum esyalarimi topladim gizlice kacicaktim cunku vedayi bile haketmedigini dusunuyordum zaten morallerde sifir sonra yakalandim tabi ve ondan sonra oturup bir guzel konustuk nelerden vazgecmesi gerektigini guzel guzel konustuk sakince iki yabanci gibi seytan kulagina kursun diyelim simdilik hersey cok guzel gidiyor bazen iyikide gitmedim diyorum
cunku eslerimiz yani ben kendi adima diyim bizi seviyorlar ama iste sinirli yapisi geregi bu durumlara dusuruyor sende bu yontemleri dene eminim degisecektir bazen duygu somurusu yap canim ne biliyim her erkegin bi zaafi vardir onu yakala esinde ve ona gore davran allah hayirlisini versin hakkinda ins

canim benim cok iyi anlattin bende tam bunlari soylemek istedim iste tam o dedigin bizim ailede var esim o kadar kendini sucluyor ki bu konuda bazen bana sen anne olmayi hakediyorsun beni bosa falan diyor bizde de erkekte sorun var o oyle yaptikca ben ona dahada baglaniyorum ben bunlara ragmen ona baglandikca oda bana baglaniyor yani hersey karsilikli erkek icin cok zor bi durum kendilerini suclu goruyorlar bencede biraz sabir ve hosgoru onlarda duzelir bu duruma gore
bosamak cozum degil

canım kac yıllık evlısınız bı de kac yasındasın ınsallah sonucun pozıtıf cıkar ama esın ayıp etmıs senın hıc strese gırmemen lazım bunu bılmıyomu cocuk ıstıyorsa senın huyuna gıtmesı lazım kocanın gercekten cok uzuldum erkekle nıye boyle sorunun kendısınde olmasına hazmedemıyor bence
canıım allah ol dedıyse ne olursa olsun cocukların dusmez kac tane transfer oldu hıc dondurulmusun varmı

kesinliklle sana katılıyorum boşanmak çözüm değilki.biz ilk evlilik teklifini kabul ederken çocuk varmıydı,yçocuk olmazsa ayrılıcaz diye bir sözleşmemi imzaladık.eşim olmazsa ben cocuğu ne yapayım yuvam bozulduktan sonra çocul olmuş ne olmamış ne.eğer kımetimizde böyle evlat sahibi olmak varsa dayanmalıyız eşimizle el ele verip sıkıntıları beraber aşmalıyız.bir kez ikizlerimi kaybettim 2 kezde düşük yaptım ama eşim yanımdaydım tek tesellim oydu onun nefesini yanımda hisstmek yetti bana.arkadaşlar bunlar zor zamanlar dayanmak lazım sabretmek lazımki rabbimde sabrımızın karşılığını versin inşallah hepimize.:Saruboceq:

canım sen stres yaptıkça kandaki ilgl hormon salınacak beyinden ve henüz tutunmaya çalışan miniklerini zor durumda bırakacaksın böyle stres yapmaya devam edersen ..
eşinin yaptıklarını görme , duyma bi süre ..
sonucu aldıktan sonra ) iyi olursa , inşallah olumlu olacak :Saruboceq: , zaten üstüne titreyecektir ammman bebklere bi şey olmasın diye ve seni germeyecek , üzmeycektir .. yazmaya elim-dilim varmıyor , aksi bir sonuç alırsan da acısını çıkartırsın bol bol klava: :mymeka: kaydirigubbakcemile
sen şimdilik mutluluk oyunu oyna , içinden gelmese de , unutma bunu senin çinde yaşam mücadelesi veren minikler için yapacaksın ..
küçük yeğeniyle yatıp , karnına kocaman br tekme yiyiyp de bebişini dünyaya getiren birini tanıyorum .. yani tutacağı vardıysa aslında şimdiye kadar tutmuştur , sen sadece ruh halini biraz düzeltip onlara yardımcı olabilirsin ..
arabayla yada yaya gezmen bir şeyi değiştirmeyecek .. bir çok kişi transferden 1-2 gün sora hemen iş başı yapıyor ve olumlu sonuç alıyor tedavilerinden .. sıkma tatlı canını ..
iyi düşün , iyi olsun yerimseniben

Canım sakın böyle şeyler için kendini yıpratma. Eşinide anlamak lazım sorun onda olduğu için çok gergin olabilir. Sana böyle davranmasını haklı cıkarmaz ama sen yinede sözlerini duymamazlıktan gel. Bilgisayarda birşey bakarken kapattığı için çıktı kavga diyorsun. Belkide rahatsızlığıyla ilgili birşeylere bakıyordu ve senin görmeni istemedi. Bazen erkekleri kendi hallerine bırakmak gerek . Keşke o an ısrar etmeseydin. Sık kulanılanlar diye bir bölüm var altındada geçmiş. Buradan o gün içinda girilen siteleri bulabiliyorsun. Böyle birşey tekrarlanırsa oradan bakarsın. Üstüne gittiğin için sinirlenmiş.
Bende 2,5 senedir evliyim. Tedavi sonucu hamile kaldım. ınşallah hayırlısıyla seninde olur bebeğin. Bu olayları düşünmemek için kendine oyalanacak birşeyler bul. ıp al mesela bebek yeleği örmeye çalış. Ben hamile kalmadan önce başlamıştım örmeye.ınan insan rahatlıyor.ınşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.

canım inşallah bebiş veya bebişlerin seninledir.kendini hiç boşuna üzme neden dememek için lütfen kendini mutlu etmeye çalış biliyorum bu çok zor çünkü bende aynı şeyleri yaşadım çok şükür pozitif sonuç aldım ama bebeğimin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kaldım inşalah 7 gün sonra burdan hamiş haberlerini alırız sana hep dua edeceğim yarabbim sen bebek isteyen herkese hayırlı bebekler nasip et:Saruboceq:

canım yazdıklarını ağlayarak okudum.sen çok güçlü bir kadınsın ve bebişlerinde annelerinin ne kadar güçlü olduğunu biliyorlar o yüzden dünyanın tüm olumsuzluklarına karşı kapat şimdi kendini içindeki melekleri düşün onlar sana güç verecektir inanki ayrıca 5 saat yürüdüğün için bişey olacak diye korkma benim işim günde 7-8 saat yürümeyi ve günde 5 saat kadar araba kullanmamı gerektiren bir iş ve ben transferin 3.günü iş başı yaptım çok şükür şimdi hamileyim.canım seninde güzel haberlerini duyacağımıza çok inanıyorum tüm dualarım seninle.kendine ve içindeki meleklerine çok iyi bak.

Xolix yazdıklarını okuyunca şaşırdım kaldım...Benim eşim de uyuzluklar yapıyor ama seninki tam bir öküzmüş,Allah ıslah etsin...
Bebek konusunda çok kaygılanma, Allah yazdıysa olur...Offf of Allah hepmizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar, tabii ki şu durumda pozitif şeyler söyleyip arkadaşımıza destek olmalıyız. Ama artık erkeklerin de bişeylerin farkına varması gerekiyor. klava:Niçin bu kadar sıkıntılı ve zorlu bir süreç büyük oranda kadının üzerindeyken yine kadın erkeği idare etmeye çalışsın da , erkek canı istemediğinde bağırıp çağırıp kavga çıkarıp ortalığı darman duman yapıp çekip gitsin?Çok üzgünüm çoook O terbiyesizliği yine biz idare etmek zorunda mıyız? Biz delik deşik olan damarlarımızla, göbeğimizle, altüst olan hormonlarımızla uğraşıp sıkıntımızı mümkün olduğunca onlara belli etmeyelim, neymiş erkek belki durumundan sıkıntı duyuyormuş da o nedenle kavga çıkarıyormuşşşşşş.... Güldürmeyin allah aşkına yaaa...:1no2: Dünyaya bir kere geliyoruz. Kimse kimsenin kahrını bu kadar çekmek zorunda olmamalı.(tabii arkasında anne-baba gibi bir desteği ya da geçimini sağlayabileceği mesleği varsa...)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım benım senın ıcın cok zor gercekten esını hıc ama hıc anlamıyorum bu ne sorumsuzluk ne saygısızlıktır ya tam sana destek olacakken zaten hersey zorken neden dahada cıkmaza sokar allahım ınsallah ısını rast getırecek arkadasım bebeklerın sıkı sıkı tutunacaklar annelerıne sadece kendını dusun gerısını at gıtsın...

canım benim çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun.umarım bebişlerin tutunurda herşey yoluna girer.eşin yanlış hareketlerde bulunmuş haklı demiyorum kesinlikle ama bu tedavi süreci insanı çok yıpratıyo.desteğe ihtiyacın olduğu halde bide eşini idare etmek zorunda kalabiliyorsun bazen.bi arkadşım var.senin yaşadıklarını yaşadı oda.şimdi ikizlerini bekliyo ve eşiyle çok mutlular.inşaallah sizinde aranız düzelir.herşey gönlünce olsun.Allah yar ve yardımcın olsun.sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…