Kızlar benim kocam da tam tersi çocuk olmasa da olur diyor hatta tüp bebek tedavisini ondan habersiz başlatmama, zaman ve para harcamama kızdı. Tamam çocuk isterim diye stress yaratmıyor ama biraz da istemeyi paylaşsa iyi olur ben kendi kendime üzülüyorum olmuyor diye, bu sorunda kendimi yalnız hissediyorum.
arkadaşlar dün transferimin 4.günüydü.eşimle çok kötü kavga ettik.ilkindede böyle olmuştu.5.gün eşim mutfaktaki tencereleri yemekleri yerlere fırlatmıştı.çığlıkçığlığa bağırmıştı.çok üzülmüştüm tutmamaıştı...
şimdide aynı şey oldu.eşim gene üstüme bağırdı.eğer bebekler tutmazsa boşanacağını söyledi.nerdeyse üstüme yürüyecekti..bnde kaçtım.aslında ewde yatmam gerekiyordu.doktorum öyle demişti.ama çıktım.5 saat boyunca arabayla dolandım.alışveriş merkezlerinde yürüdüm.ailemdende kimseye söylemediğim için bu denemeyi kimseye gidemedim.tüm gün ağladım.acaba bebeklerim beni terketmişmidir?:1no2:çok üzülüyorum.
iki tedawimide maddi manewi kendim karşıladım.eşimde morfoloji %1.olmasına rağmen her başarısız denemede senin yumurtaların kalitesiz ondan olmadı diyor.maddi manevi yalnız kaldım tedawimde.ailemede söyletmedi.sadece siz varsınız..bnde sizinle paylaşmak istedim.bebeklerim beni terketmesin nolur dua edinsenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar dün transferimin 4.günüydü.eşimle çok kötü kavga ettik.ilkindede böyle olmuştu.5.gün eşim mutfaktaki tencereleri yemekleri yerlere fırlatmıştı.çığlıkçığlığa bağırmıştı.çok üzülmüştüm tutmamaıştı...
şimdide aynı şey oldu.eşim gene üstüme bağırdı.eğer bebekler tutmazsa boşanacağını söyledi.nerdeyse üstüme yürüyecekti..bnde kaçtım.aslında ewde yatmam gerekiyordu.doktorum öyle demişti.ama çıktım.5 saat boyunca arabayla dolandım.alışveriş merkezlerinde yürüdüm.ailemdende kimseye söylemediğim için bu denemeyi kimseye gidemedim.tüm gün ağladım.acaba bebeklerim beni terketmişmidir?:1no2:çok üzülüyorum.
iki tedawimide maddi manewi kendim karşıladım.eşimde morfoloji %1.olmasına rağmen her başarısız denemede senin yumurtaların kalitesiz ondan olmadı diyor.maddi manevi yalnız kaldım tedawimde.ailemede söyletmedi.sadece siz varsınız..bnde sizinle paylaşmak istedim.bebeklerim beni terketmesin nolur dua edinsenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşlar çok saolun ya.gerçekten çok moral oldunuz.aynı ewin içinde iki yabancı gbiyiz.şimdi uyandı çarptı kapıyı gitti.erkekler nekadar vicdansız oluyor.tabi herkezin eşi benimki gibi değildir...dün yemediğim küfür kalmadı.sadece internette bişeye gizlice bakıyordu.ben gelince panikle kapattı.bndene o die ısrar ettim.zaten çok zor bi dönemdeyim.kimsem yok bu durumumu bilen.arkadaşlarımla bile artık hiç görüşmüyorum sorucaklar diye.herneyse işte ben aç diye bağırıp ağlayınca itti beni hakaretler sawurdu.odama gittim.dövücekmiş gbi üstüme yürüdü.çok korktum ya.travma resmen hala gözümün önünden gitmiyor.bu bebekler tutunmazsa boşıcam seni falan dior...sen başkasıyla yatarsın şimdi çocuk için diyor.daha neler..çok sewerek ewlenmiştim.şimdi onu tanıyamıyorum.anne olmayı çok istiyorum.ama artık eşime güvenemiyorum.en çok ihtiyaç duyduğum zaman bile beni acıtmaktan zewk alıyor.allahım inşallah bebişlerim tutunur.bende eşimden ayrılırım.ama bebişlerimle mutlu mesut bi hayat geçiririm.
iremnaz saol ama bizimki o kadar serttirki.ağladığım zaman bile aşağılar.boşver artık onu takmıyorum,tek düşündüğüm bebişlerim.inşallah bna sıkısıkı tutunurlar..tek tesellim bu canım
senacım annemle babam biliyor zaten.onlardan başka kmseye demedm.babamın kızkardeşi vefat etti dün.o yüzden onlarlada paylaşamam üzüntümü.babam kardeşi ölmesine rağmen hiç üzülmüyormuş gbi yapıyorki ben bu dönemde etkilenömeyim diye.eşimin bna yaptıklarını duysalar nekadar üzülürler..o yüzden onlara yansıtmıcam.ailem onu mükemmel sanıyor.:dilcikar:
boşanmış bi ai,lenin çocuğu.o yüzden o da çok sağlıklı değil .annesiyle aram iyi ama eşim annesine söylemedi tedawiyi.oyüzden konuşamam canım..saol
kızlar çok saolun sayenizde bi gaza geldim.şuanda özlem tekin in dağları deldim şarkısını sonuna kadar açtım evde söylüom bağıra bağıra...
DAĞLARI DELDİM TEKBAŞIMA ÇÖLLERİ AŞTIIIM BİRBAŞIMA
BİRTEK BEN ERLERİ YENDİM KIZ BAŞIMA
SENDE YIKILMAAAAAAAAAAAAAMMM
Çok üzgünüm çoooksositososito
Çok teşekkürler Herada inşallah sonucu yarın öğreneceğiz. Çok heyecanlıyım.
xolix cim,
bak seni tanimadigimiz halde pek cok kadin , kadin haksizligina karsi birlestik, sinirlendik, sana onu yap bunu yapma diyoruz..elbette ( ki ben olsam bosarim lafini ilk eden benim bu arada :)) ) çözüm senin çözümün, hemen boşanmak, yok ayrılmak, bırakıp gitmek bir çözüm değil.. herkesin doğrusu kendisine göredir.bu saatten sonra sen bebişinle yaşıyorsun, içinde o artık senin.. bu durumda , yani hamile kalmamış olsa idin söyleyeceğim birçok arkadaşın söylediği ile aynı.ama şimdi hamilesin , bekleyip sağlıkla onu kucağına alacaksın, bebeği sadece onun isteği için değil kendin için de istediğini biliyoruz dolayısı ile onu sağlıkla doğurman, içerdeki bebeği stresle boğmaman, onu huzurlu büyütebilmen ve doğurman için kendinden başka kimseyi önemsemeyeceksin şu dönemde. artık kocana dair onu yaparım bunu yaparım durumlarını da unut bence. bebeğin sağlıkla doğsun, bu dünyada seni ve bebeğini hak ettiğini düşünüyorsan ona göre davranırsın, yok düşünmüyorsan o günün koşulu neyse ona bakarsın.. ama en önemlisi , şu an ne sen ne de kocan bebekten öncelkli değilsiniz.. kulaklarını tıka, sanki pozitifmiş gibi o sana söylendiğinde yanından uzaklaş... bu bebeği doğuramazsan seni boşarım dediğinde, bu bebek eğer senin beni strese sokmandan dolayı doğmazsa o zaman bu lafını bir daha düşün de ve başka da tek kelam etme onunla...ama bu süreç içinde sözlü hakaret fiziklsel darbeye dönüşürse bak o zaman , yuva yıkmak kolay mı diyen hiçbir arkadaşa katılmam...bu bebekler için canımızı dişimize takıyoruz.. bir hamileye el kaldrıracak kocaya ben bırak adamı insan bile demem..o zaman da sık dişini doğuma kadar falan demem..bu lşahsi görüşüm.. biz karadenizliyiz, karadeniz erkeleri de stresli , çabuk öfkelenen tiplerdir ama ben ailemden böyle gördüm, hamile kadın hep el üstünde tutulur, CAN taşıyosun sen CAN armut değil..
kendini üzme, burda yorum yazan her arkadaş seni düşündüğü ve sana destek olmak istediği için yazıyor.. yazdıklarımız belki sana ters belki fikirlerimiz farkli gelebilir ama biz bile senin iyiliğin için 2 satir ediyosak , o yanindaki amcaya söyle bir zahmet en azından doğana kadar sesini kessin.. bakalım çocuk doğunca duyacağı gururu da senle paylaşacak mı öfkesini yönelttiği gibi.......
allah yardımcın olsun.
xolix06 canım bugün nasılsın.umarım sorunlar biraz daha azalmıştır.herşeye rağmen moralini yüksek tutmaya çalış.test tarihin ne zamandı.güzel haberi almaya kaç gün kaldı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?