beni terketmezler inşallah

Kızlar benim kocam da tam tersi çocuk olmasa da olur diyor hatta tüp bebek tedavisini ondan habersiz başlatmama, zaman ve para harcamama kızdı. Tamam çocuk isterim diye stress yaratmıyor ama biraz da istemeyi paylaşsa iyi olur ben kendi kendime üzülüyorum olmuyor diye, bu sorunda kendimi yalnız hissediyorum.

Olsun arkadaşım yahu. Biz de birkaç seneyi boşuna harcadık aynı sebeple. Ben istediğimde o istemedi; o istediğinde ben vazgeçmiştim. Spermiyogram testine gitmesi 3 seneye mal oldu, düşün. Bence pes etme. Kucağına bebeğinizi aldığında eşin sana öylesine minnet duyacak ki. Adım gibi eminim. Onların bugünden bizler gibi istek ve heves dolu olmalarını beklemek çok büyük naiflik ama birgün sana şükran duyacak eşin. Yılma, hem ben çocukların annelere ait olduğuna inananlardanım. Güzel haberlerini almak dileğiyle

biz kadınlar biraz fazla fedakarız galiba. ne gerek varki babalığı hak ettiğinden bile emin olmadığımız adamlara evlat vericez diye hayatımızı alt üst ediyoruz... bence kendine güven......bir arkadaşımın annesi 107 kgdı babasıda sürekli kilo vermessen seni boşarım deyip duruyordu... simdi zeynep teyzem 65 kg ve kocasına eger saçların eskisi gibi olmassa seni boşarım diyormuş 2 müdahaleyle saç ekirmiş amca...

inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer ve bebeğinin diş ateşini konuşuruz.

ve sen böle bir insandan çocuk yapmak için uğraşıyosun.işte mutsuz bir çocuk daha.vah ki ne vahhh...

canım benim çok üzüldüm gercekten nediyecegimi bilemiyorum.
allah sana sabır ve güc versin.
bence bebişlerin babasına inat sana daha sıkı tutunmuştur boşver takma kocanın söylediklerini
inşl 12 gün pozitif sonucu alınca senden özür dileyecektir
sorun onda oldugu için bence bunu kendine yediremiyor takma arkadaşım kafaya sen pozitif düşün bebeişlerini düşün.

canım çok üzüldün yaşadıklarına eşine de çok kızdım böyle birisi olurmu ya çok sinirlendim kızım ona çocuk dogurcagına bu kafada yaşayan insanı bırakcansın bir tek o bu üzülüyo sende çok de üzülüyon iki kişi yaşıyon üzüntüyü seni hiç düşünmüyo bu adam seni niye üzmeye çalışıyo sanki bie tek o yaşıyo seni insandan saymıyo o seni bırakmadan sen onu bırak derim şimdi böyle yapan daha sonra sorunlarında neler yapar allah bilir kendini düşünüyo:kızgın

xolix cim,
bak seni tanimadigimiz halde pek cok kadin , kadin haksizligina karsi birlestik, sinirlendik, sana onu yap bunu yapma diyoruz..elbette ( ki ben olsam bosarim lafini ilk eden benim bu arada :)) ) çözüm senin çözümün, hemen boşanmak, yok ayrılmak, bırakıp gitmek bir çözüm değil.. herkesin doğrusu kendisine göredir.bu saatten sonra sen bebişinle yaşıyorsun, içinde o artık senin.. bu durumda , yani hamile kalmamış olsa idin söyleyeceğim birçok arkadaşın söylediği ile aynı.ama şimdi hamilesin , bekleyip sağlıkla onu kucağına alacaksın, bebeği sadece onun isteği için değil kendin için de istediğini biliyoruz dolayısı ile onu sağlıkla doğurman, içerdeki bebeği stresle boğmaman, onu huzurlu büyütebilmen ve doğurman için kendinden başka kimseyi önemsemeyeceksin şu dönemde. artık kocana dair onu yaparım bunu yaparım durumlarını da unut bence. bebeğin sağlıkla doğsun, bu dünyada seni ve bebeğini hak ettiğini düşünüyorsan ona göre davranırsın, yok düşünmüyorsan o günün koşulu neyse ona bakarsın.. ama en önemlisi , şu an ne sen ne de kocan bebekten öncelkli değilsiniz.. kulaklarını tıka, sanki pozitifmiş gibi o sana söylendiğinde yanından uzaklaş... bu bebeği doğuramazsan seni boşarım dediğinde, bu bebek eğer senin beni strese sokmandan dolayı doğmazsa o zaman bu lafını bir daha düşün de ve başka da tek kelam etme onunla...ama bu süreç içinde sözlü hakaret fiziklsel darbeye dönüşürse bak o zaman , yuva yıkmak kolay mı diyen hiçbir arkadaşa katılmam...bu bebekler için canımızı dişimize takıyoruz.. bir hamileye el kaldrıracak kocaya ben bırak adamı insan bile demem..o zaman da sık dişini doğuma kadar falan demem..bu lşahsi görüşüm.. biz karadenizliyiz, karadeniz erkeleri de stresli , çabuk öfkelenen tiplerdir ama ben ailemden böyle gördüm, hamile kadın hep el üstünde tutulur, CAN taşıyosun sen CAN armut değil..
kendini üzme, burda yorum yazan her arkadaş seni düşündüğü ve sana destek olmak istediği için yazıyor.. yazdıklarımız belki sana ters belki fikirlerimiz farkli gelebilir ama biz bile senin iyiliğin için 2 satir ediyosak , o yanindaki amcaya söyle bir zahmet en azından doğana kadar sesini kessin.. bakalım çocuk doğunca duyacağı gururu da senle paylaşacak mı öfkesini yönelttiği gibi.......

allah yardımcın olsun.

haaa kızlar anamdan duydugum guzel bir laf var , onu da yazmadan geçemiyeceğim ..
" bir kadın affeder belki ama asla unutmaz! "

şu yukarıda yazdıklarını aklım hafızam almıyor canım yaaaa
okadar çok şey yazıp söylemek sterdimki çoğunu arkadaşlar fazlasıyla yazmışlar
bu kadarda saygısız seviyesiz bir insanla nasıl bir hayat geçer
diyecek kelime bulamıyorumm
allahım bebeklerini sana seni onlara bağışlasın

boşanmış bi ai,lenin çocuğu.o yüzden o da çok sağlıklı değil .annesiyle aram iyi ama eşim annesine söylemedi tedawiyi.oyüzden konuşamam canım..saol

her şeyi tek başına gögüslemeye çalışma olurmuu
paylaşabileceğin yardım alabileceğin her kesle iletişime geç lütfen
yaşanılanlar zor şeyler ve yanlız olman doğru değillll

maşallah çabuk toparlanmışsınnn
bebeklerini düşün ve onlar için dağları dellllll olurmu
allah yardımcın olsun
meleklerini sana bağışlasınnn

xolix06 canım bugün nasılsın.umarım sorunlar biraz daha azalmıştır.herşeye rağmen moralini yüksek tutmaya çalış.test tarihin ne zamandı.güzel haberi almaya kaç gün kaldı bakalım.

ahhhh canııııııııııımmm.sana allahmı söyletti..ben daha hamile değilim canım.yani inşallah öyleyimdir.bugün transferin 6. günü.6yani daha test mest yapmadım.inşallah allah söyletmiştir.biliyorum canım heepiniz çok içtensiniz.eşim şimdiye kadar hiç fiziksel zarar vermedi.ilk defa do gün üstüme yürüdü ama birşey olmadı.ama bana yetti zaten söyledikleri ve beden dili..inan şuanda bebişler tutunsun diye kafamı resetledim.allahın izniyle sonuçtan sonra düşünücem herşeyi.şimdi kendimi ve ewliliğimi düşünme lüksüm yok.okadar bencil olamam.bebişler için hiiiiçbişi düşünmüyorum..ama düşüneceğim zaman gelicek merak etmeyin.şuan sadece mutlu olmaya ve seratonin salgılamaya çalışıyorum...

xolix06 canım bugün nasılsın.umarım sorunlar biraz daha azalmıştır.herşeye rağmen moralini yüksek tutmaya çalış.test tarihin ne zamandı.güzel haberi almaya kaç gün kaldı bakalım.

daha iyiyim canım saol.bugün işe başladım .kafam dağıldı biraz.ewde eşimle konuşmuyoruz.ama ben takmıyorum.test günüm cumartesi.inşallah herşey bebişler için..eğer annelerini bırakmadılarsa tabi..:sm_confused:

SERA,GEL BEBEK GEL,HERADA,İNCİ,HANDANİBALA,TÜRKMEN hepinize çok teşekkür ederim duyarlılığınız için.beni merak etmeyin dimdik ayaktayımsüprizzzzz

stardust,mazbut,hituci,ada,ikrar,zewkalade,oferta,kardelen,feraye ..çok teşekkür ederim arkadaşlar.iiki varsınıza.s.

rabbım yar ve yardımcın ols................canım inş bebişilerın senınledır............

sevgidolu,nilen,witch,artvinli,reyhank,asi,derviş çok saolun arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

tatlım HELAL OLSUN sana...
bu kadar güçlü sabırlı olduğun için...
RABBİM öyle güzel bebişler nasip etsin ki sana...
eşin pervane gibi dönsün etrafınızda,hatta kölen olsun..yerimseniben
bu stresli bekleyiş gerginliği olsun öylece kalsın yaşananlar inş..
RABBİM.den eşinle-bebişlerinle huzurlu,mutlu,sağlıklı,bereketli günler diliyorum senin için...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…