EVET BENDE ANTIBIYOTIK KULANDIM KREM FELAN KULANDIM GECIYORLAR BIRSURE. ILAC DURUNCA YINE CIKIYORLAR. SMDILIK BOLBOL SU ICIP VE YEDIKLERIME DIKAT ETMEYE BASLICAMbnde de akne ve izleri var özel doktora kadr gittim br süre geçti sonra tekrarladı hele özel dönem yaklaşırken öldürüyor
sabun kullanma cnm aklnda bulunsn onlarda azdırıyrEVET BENDE ANTIBIYOTIK KULANDIM KREM FELAN KULANDIM GECIYORLAR BIRSURE. ILAC DURUNCA YINE CIKIYORLAR. SMDILIK BOLBOL SU ICIP VE YEDIKLERIME DIKAT ETMEYE BASLICAMINSALLAH YARAR. ERGENLIK DONEMINDE CIKMADILAR YENI CIKIOLAR
Şeker ve karaciğer sorunlarıda ciltte sivilce sorununa neden olabiliyor .Hatta bir arkadaşın cildi çıban şeklinde sivilce oluyordu bu sebepten.Bence bi endokrin doktoruna görünün içte yatan bir problem dıştan tedavi ile düzelmez.Eğer böyle bir sorununuz varsa boşuna cilt ürünü kullanıp durursunuzpuruzsuz bir cildim varken uni yillarinda bana yapisip kalan bu akne ve sivilcelerim bir turlu gitmek bilmedi. uni bitti bunlar bana hatira olarak kaldi. bicok urun kulandim gitmiyolar. ve ustelik izler kaldi iki yanagimda. eski cildimi cok ozledim. deneyipde cildini temizleyen bayanlar varmi? neler kulandiniz ne yapmam gerekiyoryardim lutfen. cok skldm bunlardan makyajla kapatmakdan usandim.
Haklisiniz, cok kan testi yapdirdim ama karaciger bakdirmadim bi bakmak lazimŞeker ve karaciğer sorunlarıda ciltte sivilce sorununa neden olabiliyor .Hatta bir arkadaşın cildi çıban şeklinde sivilce oluyordu bu sebepten.Bence bi endokrin doktoruna görünün içte yatan bir problem dıştan tedavi ile düzelmez.Eğer böyle bir sorununuz varsa boşuna cilt ürünü kullanıp durursunuz
Aaa sabun nasil azdiriyorki :/ her aksam kulaniyorum sabunlari cok seviyorum ama ozel cilt yuz sabunu kulaniyorum. Yeni duydumsabun kullanma cnm aklnda bulunsn onlarda azdırıyr
yeni nesil sabunlar malesef çok kimyasal içeriyorAaa sabun nasil azdiriyorki :/ her aksam kulaniyorum sabunlari cok seviyorum ama ozel cilt yuz sabunu kulaniyorum. Yeni duydum
Haci sakir felanmi kulansam :) oda cok kuru yayeni nesil sabunlar malesef çok kimyasal içeriyor
Haci sakir felanmi kulansam :) oda cok kuru ya gece temizlenmiş cildinize ev yoğurdu ile maskeyapın 15 dk bekleyin ve duru suyla yıkayın..
Akneye karsi kesin çozüm ciscutan diyer adiyla reacutan dir.( vitamin a )
Doktorunuza yazdirmaniz gerekiyor. Yan etkileri yuksek oldugundan cogu doktorlar hastalarina bu ilactan bahsetmiyor bile. Ben yillarca bu sorunu cektim. Sabunmus kremmis hicbiri fayda etmiyordu. Ilaci kullanirken yuzum bebek cildi gibiydi. Artik tabi oyle degil birakali ama suanki haliyle diyer arkadaslarinda dedigi gibi dogru bakimla guzel bir cilde sahip olabiliyorum. Eski sorunlu halinden eser kalmadi.
ilac cildi yeniliyor gözenekleri ufaltiyor ve yaglanmayi durduruyor. Bu haldede gozeneklerde bakteri olusumuda olmadigindan akne olusumu duruyor.
Ilacin yan etkileri dusuk dozajda alirsaniz farkedilmiyor (5mg veya 10 mg)
Ben terapinin son asamalarinda yüksek mg kullandim ve sikayetlerim sunlardi: bas donmesi, goz yanmasi, burun kurulugu/ kanamasi, asiri kuru dudaklar, eklem agrilari...tabi herkesde olacak diye birsey yok. Cildim yine o derece bozulsa bu yan etkilere ragmen yine kullanirim.
Dikkat edilmesi gerekense su: kesinlikle korunmaniz ve hamile kalmamaniz gerekiyor hapi kullandiginiz donem bebegin gelisimini etkilediginden. Sonrasi icin hicbir sikinti olmuyor ama. Internetten arastirabilirsin. Sana kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende cok cektim ve nasil moral bozucu oldugunu biliyorum.
O kahveyide denemisdim :) guzel bir cilt birakiyor fakat uzun sureli bir ise yaramiyor. Yapmak isterseniz iclerinden en guzeli yumurta beyaziyla yapilan birde jelatinle ufak siyah noktali bolgeler icin yapilani cok yararli ardindan guzel bir nemlendirici :). Cilt testi yapdirmisdim kombin cildim varmis hem yagli bolgeler hemde yagsiz bolgeler var oyuzden duzgun bir krem kulanamiyorum. Kuru cilt icin krem kulaninca sivilce cikiyor. Yagli cilt icin kulanincada fazla kurutup soyuyor :/ cok tskr ederm ama bolbol suyla yikiycam artk gun icinde. Alkolsuz tonik duymamisdm onceden. iyi bir alkolsuz tonik alip kulanicam biranonce. Dugunum var seneye biran once kurtulmaliyim bu mikroplardan.Yüzünün tipine gore kullanman gerk cnm ph seviyesini arttırıp azaltıyor sabunlar mesela diyelm yağlı cildin var ama sabun güzel dye nemlendirici özellikli olanı kullanyrsn o dha çok azdiryr br de alkollu tonikler kullanma. Genelde bol su kullan yüzünün temizliğine birde su içtiğimiz turk kahvesi var ya peeling etkisi yapıyor. Mesela diyelim sade turk kahvesi yaptın içtin telvesibi yüzüne sureblrsn. Br çok ünlü bunu yapiyormus. Kuruyana kadr bekleyip ılık su ile yıkayıp yüz tipine uygun nemlendirici suruyorlarmis
Benimde bir arkadasim bukadar yan etkisi olan ilac kulanmisdi ve omurlu kurtuldu fakat uzun yilardir gorusmedigimden ismini alamadim buyuk ihtimal budur diye dusunuyorum ama cok agir yan etkileri vardi burnu kaniyordu onunda hatta bayilmisdi bir kez. Fakat yurtdisinda yasadigimAkneye karsi kesin çozüm ciscutan diyer adiyla reacutan dir.( vitamin a )
Doktorunuza yazdirmaniz gerekiyor. Yan etkileri yuksek oldugundan cogu doktorlar hastalarina bu ilactan bahsetmiyor bile. Ben yillarca bu sorunu cektim. Sabunmus kremmis hicbiri fayda etmiyordu. Ilaci kullanirken yuzum bebek cildi gibiydi. Artik tabi oyle degil birakali ama suanki haliyle diyer arkadaslarinda dedigi gibi dogru bakimla guzel bir cilde sahip olabiliyorum. Eski sorunlu halinden eser kalmadi.
ilac cildi yeniliyor gözenekleri ufaltiyor ve yaglanmayi durduruyor. Bu haldede gozeneklerde bakteri olusumuda olmadigindan akne olusumu duruyor.
Ilacin yan etkileri dusuk dozajda alirsaniz farkedilmiyor (5mg veya 10 mg)
Ben terapinin son asamalarinda yüksek mg kullandim ve sikayetlerim sunlardi: bas donmesi, goz yanmasi, burun kurulugu/ kanamasi, asiri kuru dudaklar, eklem agrilari...tabi herkesde olacak diye birsey yok. Cildim yine o derece bozulsa bu yan etkilere ragmen yine kullanirim.
Dikkat edilmesi gerekense su: kesinlikle korunmaniz ve hamile kalmamaniz gerekiyor hapi kullandiginiz donem bebegin gelisimini etkilediginden. Sonrasi icin hicbir sikinti olmuyor ama. Internetten arastirabilirsin. Sana kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende cok cektim ve nasil moral bozucu oldugunu biliyorum.
Off benim de stres yaptığım an çıkıyor. Yüzüm için jel kullanmaya başladım bu defa yüzümde çıkamayan çılgın şeyler omuzlarımda çıkmaya başladı. Aşırı kaşıntı yapıyor doktorun ilaç da işe yaramadı. Geçer mi böyle hayat yapuruzsuz bir cildim varken uni yillarinda bana yapisip kalan bu akne ve sivilcelerim bir turlu gitmek bilmedi. uni bitti bunlar bana hatira olarak kaldi. bicok urun kulandim gitmiyolar. ve ustelik izler kaldi iki yanagimda. eski cildimi cok ozledim. deneyipde cildini temizleyen bayanlar varmi? neler kulandiniz ne yapmam gerekiyoryardim lutfen. cok skldm bunlardan makyajla kapatmakdan usandim.
Unide sivilce dusmani tek sey disarda ordan burdan yemek yemek oluyor. Acikinca disardan yiyodum pis yaglarla bozdum cildimi smdikde duzelmiyorSanirim bende sizin gibiyimbu sene unive basladim ve yazdan beri sivilcelerim artti. Hatta sag yanagimda ve cenemde iz kaldi patlattim sanirim........
Unide sivilce dusmani tek sey disarda ordan burdan yemek yemek oluyor. Acikinca disardan yiyodum pis yaglarla bozdum cildimi smdikde duzelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?