beni terketmiyen akne ve sivilcelerim :(

elfida90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
147
115
103
puruzsuz bir cildim varken uni yillarinda bana yapisip kalan bu akne ve sivilcelerim bir turlu gitmek bilmedi. uni bitti bunlar bana hatira olarak kaldi. bicok urun kulandim gitmiyolar. ve ustelik izler kaldi iki yanagimda. eski cildimi cok ozledim. deneyipde cildini temizleyen bayanlar varmi? neler kulandiniz ne yapmam gerekiyor yardim lutfen. cok skldm bunlardan makyajla kapatmakdan usandim.

bnde de akne ve izleri var özel doktora kadr gittim br süre geçti sonra tekrarladı hele özel dönem yaklaşırken öldürüyor

bnde de akne ve izleri var özel doktora kadr gittim br süre geçti sonra tekrarladı hele özel dönem yaklaşırken öldürüyor
EVET BENDE ANTIBIYOTIK KULANDIM KREM FELAN KULANDIM GECIYORLAR BIRSURE. ILAC DURUNCA YINE CIKIYORLAR. SMDILIK BOLBOL SU ICIP VE YEDIKLERIME DIKAT ETMEYE BASLICAM INSALLAH YARAR. ERGENLIK DONEMINDE CIKMADILAR YENI CIKIOLAR

EVET BENDE ANTIBIYOTIK KULANDIM KREM FELAN KULANDIM GECIYORLAR BIRSURE. ILAC DURUNCA YINE CIKIYORLAR. SMDILIK BOLBOL SU ICIP VE YEDIKLERIME DIKAT ETMEYE BASLICAM INSALLAH YARAR. ERGENLIK DONEMINDE CIKMADILAR YENI CIKIOLAR
sabun kullanma cnm aklnda bulunsn onlarda azdırıyr

Şeker ve karaciğer sorunlarıda ciltte sivilce sorununa neden olabiliyor .Hatta bir arkadaşın cildi çıban şeklinde sivilce oluyordu bu sebepten.Bence bi endokrin doktoruna görünün içte yatan bir problem dıştan tedavi ile düzelmez.Eğer böyle bir sorununuz varsa boşuna cilt ürünü kullanıp durursunuz

Haklisiniz, cok kan testi yapdirdim ama karaciger bakdirmadim bi bakmak lazim bu son careylede temizliyemezsem kesin gidicem endokronolojiye

Yüzünün tipine gore kullanman gerk cnm ph seviyesini arttırıp azaltıyor sabunlar mesela diyelm yağlı cildin var ama sabun güzel dye nemlendirici özellikli olanı kullanyrsn o dha çok azdiryr br de alkollu tonikler kullanma. Genelde bol su kullan yüzünün temizliğine birde su içtiğimiz turk kahvesi var ya peeling etkisi yapıyor. Mesela diyelim sade turk kahvesi yaptın içtin telvesibi yüzüne sureblrsn. Br çok ünlü bunu yapiyormus. Kuruyana kadr bekleyip ılık su ile yıkayıp yüz tipine uygun nemlendirici suruyorlarmis

Akneye karsi kesin çozüm ciscutan diyer adiyla reacutan dir.( vitamin a )
Doktorunuza yazdirmaniz gerekiyor. Yan etkileri yuksek oldugundan cogu doktorlar hastalarina bu ilactan bahsetmiyor bile. Ben yillarca bu sorunu cektim. Sabunmus kremmis hicbiri fayda etmiyordu. Ilaci kullanirken yuzum bebek cildi gibiydi. Artik tabi oyle degil birakali ama suanki haliyle diyer arkadaslarinda dedigi gibi dogru bakimla guzel bir cilde sahip olabiliyorum. Eski sorunlu halinden eser kalmadi.
ilac cildi yeniliyor gözenekleri ufaltiyor ve yaglanmayi durduruyor. Bu haldede gozeneklerde bakteri olusumuda olmadigindan akne olusumu duruyor.
Ilacin yan etkileri dusuk dozajda alirsaniz farkedilmiyor (5mg veya 10 mg)
Ben terapinin son asamalarinda yüksek mg kullandim ve sikayetlerim sunlardi: bas donmesi, goz yanmasi, burun kurulugu/ kanamasi, asiri kuru dudaklar, eklem agrilari...tabi herkesde olacak diye birsey yok. Cildim yine o derece bozulsa bu yan etkilere ragmen yine kullanirim.
Dikkat edilmesi gerekense su: kesinlikle korunmaniz ve hamile kalmamaniz gerekiyor hapi kullandiginiz donem bebegin gelisimini etkilediginden. Sonrasi icin hicbir sikinti olmuyor ama. Internetten arastirabilirsin. Sana kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende cok cektim ve nasil moral bozucu oldugunu biliyorum.

Bu bahsettiginiz agir ilaci 2 arkadasim da kullandi. Her ikiside yillarca akne ve sivilce derdiyle bogustular. Neyi denedilerse hic biri ise yaramadi. Bu agir ilac en son care diye uzun sure kullanmak istemediler yan etkilerinden dolayi. Ama baktilar ki diger turlu olmuyor onlarda kullandilar yani. Ve gercekten ikiside faydasini gordu. Kesin cozum olarak tek bu var yani gerisi fasa fiso.. Konu sahibine de bunu öneririm madem cok rahatsiz oluyorsa sivilcelerinden.

O kahveyide denemisdim :) guzel bir cilt birakiyor fakat uzun sureli bir ise yaramiyor. Yapmak isterseniz iclerinden en guzeli yumurta beyaziyla yapilan birde jelatinle ufak siyah noktali bolgeler icin yapilani cok yararli ardindan guzel bir nemlendirici :). Cilt testi yapdirmisdim kombin cildim varmis hem yagli bolgeler hemde yagsiz bolgeler var oyuzden duzgun bir krem kulanamiyorum. Kuru cilt icin krem kulaninca sivilce cikiyor. Yagli cilt icin kulanincada fazla kurutup soyuyor :/ cok tskr ederm ama bolbol suyla yikiycam artk gun icinde. Alkolsuz tonik duymamisdm onceden. iyi bir alkolsuz tonik alip kulanicam biranonce. Dugunum var seneye biran once kurtulmaliyim bu mikroplardan.

Sanirim bende sizin gibiyim bu sene unive basladim ve yazdan beri sivilcelerim artti. Hatta sag yanagimda ve cenemde iz kaldi patlattim sanirim........

Benimde bir arkadasim bukadar yan etkisi olan ilac kulanmisdi ve omurlu kurtuldu fakat uzun yilardir gorusmedigimden ismini alamadim buyuk ihtimal budur diye dusunuyorum ama cok agir yan etkileri vardi burnu kaniyordu onunda hatta bayilmisdi bir kez. Fakat yurtdisinda yasadigim
Icin her istedigimiz yazmiyor doktorlar. artik turkiye gelirsem alicam son carem. Henuz evli olmadigimdan bebek icin korkmama gerek yok. Vitamin A iceriyorsa acaba havuc suyu felan fayda edermi:/ bir arastirmak lazim aslinda. COK TESSEKKUR EDERIM ISMINI VERDIGINIZ ICIN

Off benim de stres yaptığım an çıkıyor. Yüzüm için jel kullanmaya başladım bu defa yüzümde çıkamayan çılgın şeyler omuzlarımda çıkmaya başladı. Aşırı kaşıntı yapıyor doktorun ilaç da işe yaramadı. Geçer mi böyle hayat ya

Sanirim bende sizin gibiyim bu sene unive basladim ve yazdan beri sivilcelerim artti. Hatta sag yanagimda ve cenemde iz kaldi patlattim sanirim........
Unide sivilce dusmani tek sey disarda ordan burdan yemek yemek oluyor. Acikinca disardan yiyodum pis yaglarla bozdum cildimi smdikde duzelmiyor

Unide sivilce dusmani tek sey disarda ordan burdan yemek yemek oluyor. Acikinca disardan yiyodum pis yaglarla bozdum cildimi smdikde duzelmiyor
ben yasadigim sehirde gidiyorum unive, hala annemin yemeklerini yiyorum oyle abur cubur degil ama var yani dogal peeling falan denediniz mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…