O feyza denen kızla hala konuştuğunu bunun üzerine Elif diye bi kızı ayarlamaya çalıştığını hatta bide bunun üstüne benimle de konuştuğunu öğrendim. Aman ne güzel. bana bi iyi bi kötü davranıyo. İşine glemeyince işim var k.b yazıo mesajlarda. bende olabildiğince cevap yazmamaya çalışıyorum. Benim yerime tercih ettiği kız da bişeye benzese içim yanmıcakO kızla konuştuğu zaman bana işim var dio. O kız ona yüz vermediği zaman bana gelio. Oynattığını falan zannedio. Of biraz uzun oldu ama
Yardım edin bana. Evt seviyorum ama nefret daha ağır basıyo sanırım. Yardım edin. napsam geri döner. Pişman olur? Bn onun değil o benim oyuncağım olsun, geri dönmk istesin. istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Aslına bakılırsa istemiyorum ama kadınlık iç güdüsünden mdir nedir gelse de intikamımı alsam diyorum. Bana yapmaması gereken hatalar yaptı. Bi yandan da kıyamıyorum. Ha bide benle mesajlarda 40 yıllık arkadaşıymışım gibi konuşuyo. Arada bitanem falan dio. Buna Ayrıca uyuz oluyorum. O ayrıBitanemmişmişmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?