Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
GalibaMal mi o ya
Görümce ağzının payını verememiş mi hadi verememiş nie hemen gelip sana söyleyip canını sıkıyor anlamıyorum bu boş boğazlı insanları konuşmuş olmak için konuşuyor bazı kendini bilmezlerÇok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Görürsem sende p....k benziyordu diycemTöbe sende ibneye benziyosun deseydin ... önyargılı ,egolu dış görünüş manyaklarından nefret ediyorum.
Aynen maksat can sıkmak sanirimGörümcen de bunu sana mı söylüyor
İkisi de birbirinden betermiş
Söyleyen ondan beter ben olsam söyleyemem.hadi o benzetmiş de neden görümce sana bunu söylemiş
bazen çıkar fotoda insanlar değişik
samimi ortamda deriz vs de bu gidip de söylenmez ki fotodaki kişiye
ya da sesim travesti gibi vs muhabbeti yapılır, doğru mu yanlış ama vardır bu muhabbetler fakat gerçek kişiye bu söylenmez
boş verin adamı mesafeyi görümceye koyun
Fena mı böylece sende onun öküze benzediğinin farkına varmış oldun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?