Beni travestiye benzetmis.

Oldum olası küçümser zaten beni
Çok özür dileyerek yazıyorum, sen de onu k*çımsa o zaman kuzum!
Senden bariz bi şekilde hoşlanmıyo görümcen ve buna alınacağının hesabını yaparak anlattı bunu sana. O küçük cadıya haddini bildirmek lazım, da nasıl...

bence kiskanmis senin gorumcen o mal herif soylemis olsada gorumcen gelip sana bunu soyledigine gore cekemiyo seni

eşini adamın üstüne sal. sen benim karıma nasıl laf edersin diye biraz üstüne gitsin. sende burdan bakınca şerefsize benziyosun travesti anandır dersin. şu an çok sinirlendim

eşini adamın üstüne sal. sen benim karıma nasıl laf edersin diye biraz üstüne gitsin. sende burdan bakınca şerefsize benziyosun travesti anandır dersin. şu an çok sinirlendim
Canim adamın gözünden düşerim ama anlaticam

Gorumce de pek düzgün sayılmaz. Fırsatını bulmuş geçirmiş.

Ahahah bu da iyimiş. Manyak bu adamlar sanırım.

o zaman cep tel falanda yok.. her akşam evi bir dünya erkek arıyor sinirlerim bozulmuştu artık.. en son biriyle adam gibi konuştum çocuk teli kusura bakmayın ben bütün arkadaşlarıma söyliycem bir daha sizi kimse rahatsız etmeyecek diye kapadı ve o günden sonra arayan olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…