- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
bir dönem yeşilköy hava harp okulunun bütün öğrencileri tarafından travesti sanılarak telefonla taciz edildim.
şerefsiz eski sevgilim onu terk ettim diye telimi dağıtmış orda..
ayrılırkende başına öyle bir iş açacağım ki şaşıracaksın demişti
Yok cnm görümcen için dedim o hanzoyla evlensin görümcede altta kalmaz hanzolukta o bakıma dedim..Evliyim ister travesti ister başka bişey alan almış zaten de.
Çok özür dileyerek yazıyorum, sen de onu k*çımsa o zaman kuzum!Oldum olası küçümser zaten beni
Bana gelip ukalaca anlatımın goreGorumce ağzının payını verememiş mi yoksa bıyık altından gülmüş mü
bir dönem yeşilköy hava harp okulunun bütün öğrencileri tarafından travesti sanılarak telefonla taciz edildim.
şerefsiz eski sevgilim onu terk ettim diye telimi dağıtmış orda..
ayrılırkende başına öyle bir iş açacağım ki şaşıracaksın demişti
eşini adamın üstüne sal. sen benim karıma nasıl laf edersin diye biraz üstüne gitsin. sende burdan bakınca şerefsize benziyosun travesti anandır dersin. şu an çok sinirlendimÇok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Bilmiyorum cnm ama moral bozmaya yetti.bence kiskanmis senin gorumcen o mal herif soylemis olsada gorumcen gelip sana bunu soyledigine gore cekemiyo seni
Canim adamın gözünden düşerim ama anlaticameşini adamın üstüne sal. sen benim karıma nasıl laf edersin diye biraz üstüne gitsin. sende burdan bakınca şerefsize benziyosun travesti anandır dersin. şu an çok sinirlendim
Gorumce de pek düzgün sayılmaz. Fırsatını bulmuş geçirmiş.Çok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Ee antalyada çok var her yer deTravestilerle cok mu vakit gecirmis deseydiniz
Gereksiz insanlar boşver takma kafanaBana gelip ukalaca anlatımın gore
sizim neden moraliniz bozuluyoki buni bama benim gorumce soylicek yeminle yillarca uyutmayacak kadar pis laf sokar onun moralini yerle bir ederdimBilmiyorum cnm ama moral bozmaya yetti.
Bende ona yapıcam allah buyukGorumce de pek düzgün sayılmaz. Fırsatını bulmuş geçirmiş.
düşmezsin tatlım sen kocanın gözünde dünyanın en güzel kadınısın zatenCanim adamın gözünden düşerim ama anlaticam
Herşeyin zamanı var.sizim neden moraliniz bozuluyoki buni bama benim gorumce soylicek yeminle yillarca uyutmayacak kadar pis laf sokar onun moralini yerle bir ederdim
Ahahah bu da iyimiş. Manyak bu adamlar sanırım.
Kız erkeğe benzer bi yerim yok zaten komik geldi ama işte ona ne ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?