Gulmuslerdir buna.Maşaallah hadsizliğin,boşbogazlığın dibi adam..
görümceniz bu adamla hala birlikte mi?
Allahindan bulasicalar.Maşaallah hadsizliğin,boşbogazlığın dibi adam..
görümceniz bu adamla hala birlikte mi?
Hadı adam konuşmasını bılmıyor gorumcenız nıye hemen sıze soylemiş. Yarın öbur gun bu lafı unutamayıp onunla gorusmezsenız kıskandı olck kesın . Bn gorumcenıze kızardımÇok zoruna giden bir olay yaşadım. Bir gorumcem var boşanmış bir çocuklu şu an görüştüğü birisi var biz geçenlerde gorumcemlr selfie yapmıştık neyse bu resimlerimi zi göstermiş bu abim bu yengen bu çocukları diye üslup suz herif yengen travestiye benziyor demiş çok zoruna gitti
Üzme kendini, sıkma canını da patavatsızın dengesizin biri işte canım...
Yok cnm hayatımda ilk defa duydum bunu ya bana kimse böyle bişey demedi bu güne kadarBelki gorumcen uydurmustur gorumcelere guven olmaz ahaha
Ozaman körler sağırlar birbirini ağırlar..Gulmuslerdir buna.
Zoruna gitti eşime söyleyemedim bileÜzme kendini, sıkma canını da patavatsızın dengesizin biri işte canım...
Oldum olası küçümser zaten beniProblem görümcede
Evliyim ister travesti ister başka bişey alan almış zaten de.Ozaman körler sağırlar birbirini ağırlar..
Aynı katagori hemen evlensinler cok denkler.
Kız erkeğe benzer bi yerim yok zaten komik geldi ama işte ona ne ki.Görümcen de bunu sana söylemiş yaniSen de bir dahaki sefere travesti travestiyi gözünden tanıyosa demek dersin
Gorumcen lafı sana yetiştirene kadar o adamın boyle bısey soylemesıne nasıl izin vermiş once onu anlatsın bakalim ????Yok cnm hayatımda ilk defa duydum bunu ya bana kimse böyle bişey demedi bu güne kadar
Ahaha, bana sevgilim demişti bunu. Travestiye benzeyen bi tarafım da yok. Üzülme sen de.
Herif boşboğaz da görümcenin de eksik kalır yanı yok sanki.
Sağol cnm allah razı olsun.Görümce yalan da söylüyor olabilir. Travestiye benzemiyorsun suna. Güzel ve bakımlı bir kadınsın. Resimlerini hatırlıyorum. Söylemişse bile art niyet görümcede. Hadsiz kadın.
Gulmuslerdir eğlence çıktı.Gorumcen lafı sana yetiştirene kadar o adamın boyle bısey soylemesıne nasıl izin vermiş once onu anlatsın bakalim ????
bir dönem yeşilköy hava harp okulunun bütün öğrencileri tarafından travesti sanılarak telefonla taciz edildim.
şerefsiz eski sevgilim onu terk ettim diye telimi dağıtmış orda..
ayrılırkende başına öyle bir iş açacağım ki şaşıracaksın demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?