Beni üzüyor

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
öncelikle meraba kızlar . Nişanlımla tartıştık .. sebebide arkadaşına borç vermesi ya ben çok agrasifim yada o çok boşveriyor ... beni sinir etti yine . Aylıgını almış arkadaşına yarısını borç vermiş kendiside bekar evinde kalıyor ya senin aldıgın para zaten belli istanbula para biriktirmeye geldin .. üstüne birde nişanlanmışşın nie insanlara iyilik yaparken ilişkini bozduruyosun millet için . Çıldırıcam ya suç bendeymiş gibi birde bana bagırıyor ... borç verirsin ama senin borç verirken kenarda kendini idare ettiricek paran olur o şekilde verirsin ama sen hem bekar evinde kal hem borç ver sanki geride çok paran varmış gibi ... yaptıgı çok yanlış onuda geçtim birde bana mesaj atıyor bana 200 tl verebilirmisin diye ya ben ona birde özellikle söyledim benim bu ay durumum biraz krıtik sıkışabilirim maddi olarak yardım etme imkanın varmı diye tabikide genede istemedim kendimi sıktım birşekilde ödedim borçlarımı birde benim 2 kredi ödediğimi bilen birisi bayan halimle bilmiyorum ya ben bir erkeğin bayandan para istemesine karşıyım bu nedir ya nişanlıda olsam vermek zorunda değilim çünkü geçen ay sıkıştı diye yardım ettim bu sefer kendisi elindeki parayı arkadaşına borç veriyor ya kızlar allah aşkına ben abartıyormuyum ... bana çok yanlış geliyor artık yaptıkları beni çok üzüyor bu şekilde yaparak .

erkek parayi yönetmeyi bilmez ipleri eline al

Eger verince zor duruma girip baskasindan para isteyecekse neden veriyor.

Kusura bakma ama nisanlin sana guveniyor. Evlenince de parayi hor kullanir nasil olsa sen varsin.
Bende bu şekilde düşünmeye başladım ya sinir oldum iyce düşündükçe başıma agrılar saplanıyor yazık günah banada

Haklısın verme para falan sonuçta kendi parası karışamazsın borç verecekse versin ama kalanına idare etsin sana güvenerek millete para dağıtmasın kavga etme olsa verirdim yok bende de aklı başına gelsin

Esimle sevgiliyken son paramizi arkadasina gondermisti o cok zor durumda diye. Hic unutmam bir hafta ekmek alacak paramiz yoktu. Ama bir kere de neden yaptin demedim. Bu kadar sorgulama bence. Ayrica ne demek erkek kizdan para isteyemez. Bence aranizdaki iski ciddiyse sizi kendine yakin gordugunden istemesi cok normal. Bu dusuncede olmayin derin.

Bende bu şekilde düşünmeye başladım ya sinir oldum iyce düşündükçe başıma agrılar saplanıyor yazık günah banada

Sende paran olmadigini baskasina borc verdigini soyle ve deki kalani sana yetmeyecekse borc verirken hesabini yap canim cunku bende de olmayabiliyor.

Ben bunuda sorgulardım emin olun .. arkadaşıyla beni kıyaslaması bile itici gelirdi bana çok sabırlıymışsınız

Bence hayat müşterektir kimin ihtiyacı varsa diğeri ona yardımda bulunabilir bunun kadını erkeği yok. Borç verme konusuna gelince bence de kendini müşkül duruma düşürecek şekilde borç vermesi yanlış. Ama sende tartışmak yerine "bak biz nişanlıyız bu dönemde herkesten çok ihtiyacımız var, zora giriyosun, kendini düşünmüyorsan geleceğimizi düşün" gibi konuşmalar yaparak anlaşma sağlamaya çalışmalısın.

Sende paran olmadigini baskasina borc verdigini soyle ve deki kalani sana yetmeyecekse borc verirken hesabini yap canim cunku bende de olmayabiliyor.
Ya ben bunları söylerken adam bana bagırıyor öyle böyle değil başkası için bana bagırıyor

Daha Nisanliyken sana bagiracak kivama nasil geliyor ? Sen kendine neden bunu yaptiriyorsun ? Evlendiginizde de bagirmadan ileriye gider mi? Iyice dusun derim.

Ben bunuda sorgulardım emin olun .. arkadaşıyla beni kıyaslaması bile itici gelirdi bana çok sabırlıymışsınız
Arkadasiyla sizi neden kiyaslasin anlamadim. Bazi insanlar merhametlidir. Kendinden cok baskasini dusunur. Ben artniyetli bir hareket yaptigini dusunmedim. Kaldi ki sizdende milyarlar istememis. Alt tarafi 200 lira.

Kavga ettik adam açıklama yapma gereği bile duymuyor ben zaten bana güzelce anlatmış olsa tartışmazdım ama adam çok agrasif hesap sorma diyor madem hesap sormuycam neden benden para istiyosn sen erkeksin tabikide tutucaksın paranı tutmak zorundasn diyorum . Yani kendime engel olamadm ama çok kötü oldum ya . Benmde sıkışabilme ihtimalimi göze almadan nasıl rahatca verebiliyosn sen o parayı

Onun emeğiyse bir kadından para istemiycek kendi emeğiyle yetinmesini bilicek .
Tamam.
Senden mi borç istedi?
Yok uygun değilim veremem de geç. Sana güvenerek borç mu vermiş?
Ayrıca çalışan insanın kadını erkeği farklı olmaz

Borç verip, borç isteyerek yaşamak elbette hoş değil.

Ama çocuk gibi olana çocuk gibi davranmak gerek.

Arkadaşı ne için istemiş parayı?
Bir arkadaşımızın çocuğu kaza geçirmişti ve ameliyat olacağı için o zaman elimizdeki nakit paranın tamamını vermiştik.
Bana göre sağlık, düğün, ölüm, ani taşınma gibi kritik durumlarda verilir.
Bu kadar büyük tepki vermeyin, siz de kazancınıza ortak etmeyin istemiyorsanız, kendi hesabını yapsın.

Bir de mesajınızdan anladığım kadarı ile siz de önceden ondan para almışsınız.
200 lira isteyince erkek pata istemez diyorsunuz
Hani hayat müşterekti?

Daha Nisanliyken sana bagiracak kivama nasil geliyor ? Sen kendine neden bunu yaptiriyorsun ? Evlendiginizde de bagirmadan ileriye gider mi? Iyice dusun derim.
Keşke normal olarak bagırsaydı ... ses tonu normal olsaydı .. bu derece üzülmezdim ... benii anlamaması çok geriyor beni .. güzelce diyorum bak senin para biriktirmen gerekirken yapma bunu sen kendini düşün iyilik yapacak bir zamanda değiliz diyorum ama bu kadar patlayacagnı bilmezdim gecenin bir vakti sokak ortasında avazı çıktığı kadar bagırdı bana bende defol git dedim en sonunda çok üzüldüm çnkü

Öfff ne alaka ya
Paraya ihtiyacım var diye gelene soruyor musun?
Ayıptır, vermek istemeyen uygun olmadığını söyler,
Veren de nereye harcandı sormaz.

Evt benden borç istedi ... daha gecen ay sıkıştı diye verdim ... arkasını arayıp istemem ben onu seviyorum ama kızdıgım nokta benimde sıkışacağım ihtimalini düşünmeden hepsini verip kendide sıkıştı bu sefer birde benm durumumu bilmesine ragmen benden istiyor 2 kredi ödememe ragmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…