Bende bu şekilde düşünmeye başladım ya sinir oldum iyce düşündükçe başıma agrılar saplanıyor yazık günah banadaEger verince zor duruma girip baskasindan para isteyecekse neden veriyor.
Kusura bakma ama nisanlin sana guveniyor. Evlenince de parayi hor kullanir nasil olsa sen varsin.
Onun emeğiyse bir kadından para istemiycek kendi emeğiyle yetinmesini bilicek .Onun emeği, onun parası
Hesap mı verecek?
Sen rezidansta mı kalsın istiyorsun?
Hayal kırıklığı mı oldu
Bende bu şekilde düşünmeye başladım ya sinir oldum iyce düşündükçe başıma agrılar saplanıyor yazık günah banada
Ben bunuda sorgulardım emin olun .. arkadaşıyla beni kıyaslaması bile itici gelirdi bana çok sabırlıymışsınızEsimle sevgiliyken son paramizi arkadasina gondermisti o cok zor durumda diye. Hic unutmam bir hafta ekmek alacak paramiz yoktu. Ama bir kere de neden yaptin demedim. Bu kadar sorgulama bence. Ayrica ne demek erkek kizdan para isteyemez. Bence aranizdaki iski ciddiyse sizi kendine yakin gordugunden istemesi cok normal. Bu dusuncede olmayin derin.
Ya ben bunları söylerken adam bana bagırıyor öyle böyle değil başkası için bana bagırıyorSende paran olmadigini baskasina borc verdigini soyle ve deki kalani sana yetmeyecekse borc verirken hesabini yap canim cunku bende de olmayabiliyor.
Arkadasiyla sizi neden kiyaslasin anlamadim. Bazi insanlar merhametlidir. Kendinden cok baskasini dusunur. Ben artniyetli bir hareket yaptigini dusunmedim. Kaldi ki sizdende milyarlar istememis. Alt tarafi 200 lira.Ben bunuda sorgulardım emin olun .. arkadaşıyla beni kıyaslaması bile itici gelirdi bana çok sabırlıymışsınız
Kavga ettik adam açıklama yapma gereği bile duymuyor ben zaten bana güzelce anlatmış olsa tartışmazdım ama adam çok agrasif hesap sorma diyor madem hesap sormuycam neden benden para istiyosn sen erkeksin tabikide tutucaksın paranı tutmak zorundasn diyorum . Yani kendime engel olamadm ama çok kötü oldum ya . Benmde sıkışabilme ihtimalimi göze almadan nasıl rahatca verebiliyosn sen o parayıBence hayat müşterektir kimin ihtiyacı varsa diğeri ona yardımda bulunabilir bunun kadını erkeği yok. Borç verme konusuna gelince bence de kendini müşkül duruma düşürecek şekilde borç vermesi yanlış. Ama sende tartışmak yerine "bak biz nişanlıyız bu dönemde herkesten çok ihtiyacımız var, zora giriyosun, kendini düşünmüyorsan geleceğimizi düşün" gibi konuşmalar yaparak anlaşma sağlamaya çalışmalısın.
Tamam.Onun emeğiyse bir kadından para istemiycek kendi emeğiyle yetinmesini bilicek .
Keşke normal olarak bagırsaydı ... ses tonu normal olsaydı .. bu derece üzülmezdim ... benii anlamaması çok geriyor beni .. güzelce diyorum bak senin para biriktirmen gerekirken yapma bunu sen kendini düşün iyilik yapacak bir zamanda değiliz diyorum ama bu kadar patlayacagnı bilmezdim gecenin bir vakti sokak ortasında avazı çıktığı kadar bagırdı bana bende defol git dedim en sonunda çok üzüldüm çnküDaha Nisanliyken sana bagiracak kivama nasil geliyor ? Sen kendine neden bunu yaptiriyorsun ? Evlendiginizde de bagirmadan ileriye gider mi? Iyice dusun derim.
Öfff ne alaka yaArkadaşı ne için istemiş parayı?
Bir arkadaşımızın çocuğu kaza geçirmişti ve ameliyat olacağı için o zaman elimizdeki nakit paranın tamamını vermiştik.
Bana göre sağlık, düğün, ölüm, ani taşınma gibi kritik durumlarda verilir.
Bu kadar büyük tepki vermeyin, siz de kazancınıza ortak etmeyin istemiyorsanız, kendi hesabını yapsın.
Bir de mesajınızdan anladığım kadarı ile siz de önceden ondan para almışsınız.
200 lira isteyince erkek pata istemez diyorsunuz
Hani hayat müşterekti?
Evt benden borç istedi ... daha gecen ay sıkıştı diye verdim ... arkasını arayıp istemem ben onu seviyorum ama kızdıgım nokta benimde sıkışacağım ihtimalini düşünmeden hepsini verip kendide sıkıştı bu sefer birde benm durumumu bilmesine ragmen benden istiyor 2 kredi ödememe ragmenTamam.
Senden mi borç istedi?
Yok uygun değilim veremem de geç. Sana güvenerek borç mu vermiş?
Ayrıca çalışan insanın kadını erkeği farklı olmaz
Borç verip, borç isteyerek yaşamak elbette hoş değil.
Ama çocuk gibi olana çocuk gibi davranmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?