Ben ondan para aldım ve dediğim gün iyade ettim kesinlikl üzerimde yük bırakmak istemem çnkü.. arkadaşıda özel bir durum için değil kredi kartı borcu için istemiş hastalık saglık olsa amenna boynum kıldan ince birşey demem ama hastalık vs. Değil mevzuArkadaşı ne için istemiş parayı?
Bir arkadaşımızın çocuğu kaza geçirmişti ve ameliyat olacağı için o zaman elimizdeki nakit paranın tamamını vermiştik.
Bana göre sağlık, düğün, ölüm, ani taşınma gibi kritik durumlarda verilir.
Bu kadar büyük tepki vermeyin, siz de kazancınıza ortak etmeyin istemiyorsanız, kendi hesabını yapsın.
Bir de mesajınızdan anladığım kadarı ile siz de önceden ondan para almışsınız.
200 lira isteyince erkek pata istemez diyorsunuz
Hani hayat müşterekti?
Öfff ne alaka ya
Paraya ihtiyacım var diye gelene soruyor musun?
Ayıptır, vermek istemeyen uygun olmadığını söyler,
Veren de nereye harcandı sormaz.
O zaman bu kadar sinirlenmek yerine iki kredi ödediğinizi, başının çaresine bakması gerektiğini söyleyin.Ben ondan para aldım ve dediğim gün iyade ettim kesinlikl üzerimde yük bırakmak istemem çnkü.. arkadaşıda özel bir durum için değil kredi kartı borcu için istemiş hastalık saglık olsa amenna boynum kıldan ince birşey demem ama hastalık vs. Değil mevzu
Biliyor herşeyi maddiyatımıda ondan birşey saklamam yaptıgı çok garip bile bile tekrar gelip istemesi . Ya olmasa verilir birşekilde ama varken neden elaleme verirsinde ellerini boş bırakırısn anlamış değilim aptallık ya şu konuda çok snirliyim ya çokO zaman bu kadar sinirlenmek yerine iki kredi ödediğinizi, başının çaresine bakması gerektiğini söyleyin.
Vardır bir b planı elbet.
Ayni şekilde sizin de sıkışmanız durumunda tek çareniz nişanlınız değildir.
Ama bu değişmez onu da söyleyeyim.
Siz bu maddi konularda çok sıkılırsınız.
Baştan kabul edip devam edin ediyorsanız.
Hayır.Siz sormuyor musunuz?
Biz de genelde
Paraya ihtiyacım var, diyene,
Hayırdır? Denir.
Belki meblağ küçük olsa sorulmaz bilemedim.
Tecrübe ettiklerimde evet sordum. Yada biliyordum ben teklif ettim.
Hayır.
İhtiyacı olmasa zaten yüzünü kızartıp, mahçup halde istemezdi benim yakınlarım.
Sizin çevreyi bilmiyorum da,
parayı alıp yasadışı işler yapacağım, aa o zaman vermem,
Ya da
Doğalgazı ödeyeceğim,
Şeklinde konuşmalar doğuyorsa haklısınız,
Kıyas için geniş yelpaze.
işte bu tarz birşey olmuş olsa canı gönülden seve seve borç verilir şüphesiz düşünmedenBu kötü anlamda degil, sorma sebebim daha fazlası elimden gelir mi? Diyedir
Yada aciliyetine göre kendimden feragat edeceğim durum olabilir.
Genelde benden borç isteyecek yakınlıktaki herkes neden sorduğumu da anlar.
Öğrenciyken arkadaşım kız arkadaşını görmeye gidebilsin diye bilekliğimi satmış borç vermiştim.
Yazık kızın kanser olduğunu öğrendi yol parası Yok diye.
Sebebini bilmeseydim yok derdim. Yoktu da.
Dediğiniz gibi kişilere, cevreye bağlı.
Sen olsan bu konuda ne yapardın canım çok kötüyüm ya moral olarak resmen çok gerildimSonuna kadar seni HAKLI buldum
Adam hesap sormamı istemiyor ki .. çok konuşuyormuşum güzelce söylüyorum olmuyor sert söylüyorum olmuyor bilmiyorum ne olucakerkek parayi yönetmeyi bilmez ipleri eline al
Valla canım adam akıllı konuşur gerekirse sert çıkardım ben olsamSen olsan bu konuda ne yapardın canım çok kötüyüm ya moral olarak resmen çok gerildim
sadece fragman huyu buysa evlenincede devam edecek engel olma şansın sıfır iyi düşünöncelikle meraba kızlar . Nişanlımla tartıştık .. sebebide arkadaşına borç vermesi ya ben çok agrasifim yada o çok boşveriyor ... beni sinir etti yine . Aylıgını almış arkadaşına yarısını borç vermiş kendiside bekar evinde kalıyor ya senin aldıgın para zaten belli istanbula para biriktirmeye geldin .. üstüne birde nişanlanmışşın nie insanlara iyilik yaparken ilişkini bozduruyosun millet için . Çıldırıcam ya suç bendeymiş gibi birde bana bagırıyor ... borç verirsin ama senin borç verirken kenarda kendini idare ettiricek paran olur o şekilde verirsin ama sen hem bekar evinde kal hem borç ver sanki geride çok paran varmış gibi ... yaptıgı çok yanlış onuda geçtim birde bana mesaj atıyor bana 200 tl verebilirmisin diye ya ben ona birde özellikle söyledim benim bu ay durumum biraz krıtik sıkışabilirim maddi olarak yardım etme imkanın varmı diye tabikide genede istemedim kendimi sıktım birşekilde ödedim borçlarımı birde benim 2 kredi ödediğimi bilen birisi bayan halimle bilmiyorum ya ben bir erkeğin bayandan para istemesine karşıyım bu nedir ya nişanlıda olsam vermek zorunda değilim çünkü geçen ay sıkıştı diye yardım ettim bu sefer kendisi elindeki parayı arkadaşına borç veriyor ya kızlar allah aşkına ben abartıyormuyum ... bana çok yanlış geliyor artık yaptıkları beni çok üzüyor bu şekilde yaparak .
Kesinlikle öyle cnmEl gülü resmen. Kadından para isteyebilen zihniyete sahip erkekten direkt soğurum bana 200 lira gonderir misin? o kelimelerin biraraya gelip cümlelesmemesi lazım ya
Nişancılık zaten bu yüzden var. İstediği borcu verin ve onu gözlemleyinöncelikle meraba kızlar . Nişanlımla tartıştık .. sebebide arkadaşına borç vermesi ya ben çok agrasifim yada o çok boşveriyor ... beni sinir etti yine . Aylıgını almış arkadaşına yarısını borç vermiş kendiside bekar evinde kalıyor ya senin aldıgın para zaten belli istanbula para biriktirmeye geldin .. üstüne birde nişanlanmışşın nie insanlara iyilik yaparken ilişkini bozduruyosun millet için . Çıldırıcam ya suç bendeymiş gibi birde bana bagırıyor ... borç verirsin ama senin borç verirken kenarda kendini idare ettiricek paran olur o şekilde verirsin ama sen hem bekar evinde kal hem borç ver sanki geride çok paran varmış gibi ... yaptıgı çok yanlış onuda geçtim birde bana mesaj atıyor bana 200 tl verebilirmisin diye ya ben ona birde özellikle söyledim benim bu ay durumum biraz krıtik sıkışabilirim maddi olarak yardım etme imkanın varmı diye tabikide genede istemedim kendimi sıktım birşekilde ödedim borçlarımı birde benim 2 kredi ödediğimi bilen birisi bayan halimle bilmiyorum ya ben bir erkeğin bayandan para istemesine karşıyım bu nedir ya nişanlıda olsam vermek zorunda değilim çünkü geçen ay sıkıştı diye yardım ettim bu sefer kendisi elindeki parayı arkadaşına borç veriyor ya kızlar allah aşkına ben abartıyormuyum ... bana çok yanlış geliyor artık yaptıkları beni çok üzüyor bu şekilde yaparak .
Adam hesap sormamı istemiyor ki .. çok konuşuyormuşum güzelce söylüyorum olmuyor sert söylüyorum olmuyor bilmiyorum ne olucak
Evt benden borç istedi ... daha gecen ay sıkıştı diye verdim ... arkasını arayıp istemem ben onu seviyorum ama kızdıgım nokta benimde sıkışacağım ihtimalini düşünmeden hepsini verip kendide sıkıştı bu sefer birde benm durumumu bilmesine ragmen benden istiyor 2 kredi ödememe ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?