Beni üzüyor

Ben ondan para aldım ve dediğim gün iyade ettim kesinlikl üzerimde yük bırakmak istemem çnkü.. arkadaşıda özel bir durum için değil kredi kartı borcu için istemiş hastalık saglık olsa amenna boynum kıldan ince birşey demem ama hastalık vs. Değil mevzu

Öfff ne alaka ya
Paraya ihtiyacım var diye gelene soruyor musun?
Ayıptır, vermek istemeyen uygun olmadığını söyler,
Veren de nereye harcandı sormaz.

Siz sormuyor musunuz?
Biz de genelde
Paraya ihtiyacım var, diyene,
Hayırdır? Denir.

Belki meblağ küçük olsa sorulmaz bilemedim.
Tecrübe ettiklerimde evet sordum. Yada biliyordum ben teklif ettim.

Yaptigi çok yanliş. Maddi konularda guvenemeyecegim bir erkek istemezdim gercekten. Bir erkek parayi dogru durust yönetemiyorsa o ailenin başindan borç eksik olmuyor.

O zaman bu kadar sinirlenmek yerine iki kredi ödediğinizi, başının çaresine bakması gerektiğini söyleyin.
Vardır bir b planı elbet.
Ayni şekilde sizin de sıkışmanız durumunda tek çareniz nişanlınız değildir.

Ama bu değişmez onu da söyleyeyim.
Siz bu maddi konularda çok sıkılırsınız.
Baştan kabul edip devam edin ediyorsanız.

Biliyor herşeyi maddiyatımıda ondan birşey saklamam yaptıgı çok garip bile bile tekrar gelip istemesi . Ya olmasa verilir birşekilde ama varken neden elaleme verirsinde ellerini boş bırakırısn anlamış değilim aptallık ya şu konuda çok snirliyim ya çok

Siz sormuyor musunuz?
Biz de genelde
Paraya ihtiyacım var, diyene,
Hayırdır? Denir.

Belki meblağ küçük olsa sorulmaz bilemedim.
Tecrübe ettiklerimde evet sordum. Yada biliyordum ben teklif ettim.
Hayır.
İhtiyacı olmasa zaten yüzünü kızartıp, mahçup halde istemezdi benim yakınlarım.

Sizin çevreyi bilmiyorum da,
parayı alıp yasadışı işler yapacağım, aa o zaman vermem,
Ya da
Doğalgazı ödeyeceğim,
Şeklinde konuşmalar doğuyorsa haklısınız,
Kıyas için geniş yelpaze.

Bu kötü anlamda degil, sorma sebebim daha fazlası elimden gelir mi? Diyedir
Yada aciliyetine göre kendimden feragat edeceğim durum olabilir.
Genelde benden borç isteyecek yakınlıktaki herkes neden sorduğumu da anlar.

Öğrenciyken arkadaşım kız arkadaşını görmeye gidebilsin diye bilekliğimi satmış borç vermiştim.
Yazık kızın kanser olduğunu öğrendi yol parası Yok diye.
Sebebini bilmeseydim yok derdim. Yoktu da.
Dediğiniz gibi kişilere, cevreye bağlı.

Hah
işte bu tarz birşey olmuş olsa canı gönülden seve seve borç verilir şüphesiz düşünmeden

sadece fragman huyu buysa evlenincede devam edecek engel olma şansın sıfır iyi düşün

El gülü resmen. Kadından para isteyebilen zihniyete sahip erkekten direkt soğurum bana 200 lira gonderir misin? o kelimelerin biraraya gelip cümlelesmemesi lazım ya

Nişancılık zaten bu yüzden var. İstediği borcu verin ve onu gözlemleyin
Arkadası cok caresiz se vermesi normal ama insanlara hayır demeyi bilemeyen savuran sorumsuz ve ev gecindirme olgunluğunu kazanamamıçsa evlenmeyin

Adam hesap sormamı istemiyor ki .. çok konuşuyormuşum güzelce söylüyorum olmuyor sert söylüyorum olmuyor bilmiyorum ne olucak

Bak daha nişanlıyken böyle evlenince nasıl olacak hiç düşündün mü?? Kat kat artacak bütün tepkileri ve belki de çok daha başka tepkiler çokacak ortaya.

Acik acik soyle uygun değilim de daha da aciklama yapma.
Sana mi bel baglamis.
Adam akilli parasini kontrol etsin. Ama bunh ona soyleme.
Belli ki bu adam parayi klay carcue ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…