- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi yaseminbudak
Ya gitmeyeceksin ,yada bir kumanya hazırlayıp hazırdan yimeyeyim sonra burnumdan gelir deyip sofrada kendi yemeginizi yiyeceksiniz .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmeyin daha iyi ozaman,mübarek ramazanda bari yapmayın. Biraz fazla olmadimi bu öneri. Kendini düşünmezse eşini düşüneceksin onu soktuğu durumu.Ben olsam giderim giderkende yanima ufak bi sandwich yaparim herkes sofraya oturunca cikarir onu yer. O masadan agzima lokma koymam.
Ramazan benim icin bir anlam ifade etmiyor.o yuzden tavrimi koyarim her turlu. Ayrica cumlenin basinda ben olsam dedim. Ben boyle yapardim.konu sahibi yapamam dedi konu kapandi.Gitmeyin daha iyi ozaman,mübarek ramazanda bari yapmayın. Biraz fazla olmadimi bu öneri. Kendini düşünmezse eşini düşüneceksin onu soktuğu durumu.
Kim diyebilirdi kendi annesine gelininden yada damadından özür dilemezsen oda gelmicek diye. Yaptiramucaniz şeyleri emri-vki yapıp sonrada yapılmadığında beni kaaleye almıyorlar diyemezsiniz
Kv icin degil ama eşinizi mahcup etmemek icin gidin derim ben olsam öyle yapardim ama asla yüz vermezdim kv etliye sütlüye karismamak tabiri vardir ya aynen öyle yaparim birakin kendisi utansin utanırsa tabi huzurunuzu bozmayin ben onun inadina kocamla iyi olmaya bakardim :)günaydın kk.
nerden başlasam bilemedim kısa özet geciyorum kusura bakmayın.
kv ile başka konular üzerinden tartışırken( tartışma da görümce yüzünden oluyor.) bana hep sofra saatine geliyosun yemek yiyip gidiyosun yardım etmiyosun gibi şeyler söyledi.bende keske gelmeseydim bundan sonra gelmem diyip kv ile arama mesafe koydum ve uzun süre görüşmedik aramadık sormadık.ta kii anneler gününe kadar.
anneler gününe gittiğimizde bir bardak çay dahi içmedim.bıraktım bilerek çayı öylece..
gecen gün eşimle annesi konuşmuş telefonda. o gün hiç bişey yemediniz içmediniz o günden beri hastayım tansiyom fırladı demiş.
iftara davet edecegim sizi demiş.oysa ben eşime defalarca gidemem de yiyemem de annen bende özür dileyene kadar demiştim.
konuyu bana açtı bende özür dileyince giderim biliyosun dedim.eşim ben nasıl özür dile diyim ima ettim alırım gönlünü gelinimin dedi, dilemiyo ben ne yapabilirim sen gelmezsen ben giderim dedi.bende git o zaman bende adımımı atmam dedim.
ama eşim ciddiye almıyor hiç tartışma olmamış gibi devam ediyor.yani benim gitmem dediğim ciddiye alınmadı biliyorum.
aslında uzatılcak bişey olmayabilir bu özür dileme konusu fakat taktım kafayı beni yok saymasına tahammül edemiyorum.
ben her seyi yaparım söylerim nasılsa oglum gelir o da gelmek zorunda gibi düşünecek diye sinirlerim bozuluyor.
hiç bana sormak da yok cuma günü yemek ayarlamışlar.ben şimdi napıcam?gitsem yok sayıldıgım ve söz söylenen bi sofrada yemek yemek nasıl olcak bilmiyorum. gitmesem eşimin tavrı ne olur?
bunların hepsinden ayrı olarak kendi aileme hiç bişey yansıtmadık haberleri yok onlar anlarsa öğrenirse işin içinden cıkmak daha zor bilmelerini istemiyorum.
ben ne yapmalıyım?gidip kv ye geldim ama daha sonra yüzüme vurmassınız insallah mı desem hiç mi gitmesem? bana yol gösterir misiniz?
Neden ille ozur diye tutturdunuz ben anlamadim belki gorumceniz doldurdu o an icin sonrasindada pisman oldu ki bisiler yapmak icin arayi duzeltmek icin ugrasiyo yani samimiyetsiz bi ozur dilerime samimi bi sekilde benim gonlumu almaya calismasini tercih ederdim yasli kadin sonucta bence bu kadar uzatmayingünaydın kk.
kv ile başka konular üzerinden tartışırken( tartışma da görümce yüzünden oluyor.) bana hep sofra saatine geliyosun yemek yiyip gidiyosun yardım etmiyosun gibi şeyler söyledi.bende keske gelmeseydim bundan sonra gelmem diyip kv ile arama mesafe koydum ve uzun süre görüşmedik aramadık sormadık.ta kii anneler gününe kadar.
anneler gününe gittiğimizde bir bardak çay dahi içmedim.bıraktım bilerek çayı öylece..
gecen gün eşimle annesi konuşmuş telefonda. o gün hiç bişey yemediniz içmediniz o günden beri hastayım tansiyom fırladı demiş.
iftara davet edecegim sizi demiş.oysa ben eşime defalarca gidemem de yiyemem de annen bende özür dileyene kadar demiştim.
konuyu bana açtı bende özür dileyince giderim biliyosun dedim.eşim ben nasıl özür dile diyim ima ettim alırım gönlünü gelinimin dedi, dilemiyo ben ne yapabilirim sen gelmezsen ben giderim dedi.bende git o zaman bende adımımı atmam dedim.
ama eşim ciddiye almıyor hiç tartışma olmamış gibi devam ediyor.yani benim gitmem dediğim ciddiye alınmadı biliyorum.
aslında uzatılcak bişey olmayabilir bu özür dileme konusu fakat taktım kafayı beni yok saymasına tahammül edemiyorum.
ben her seyi yaparım söylerim nasılsa oglum gelir o da gelmek zorunda gibi düşünecek diye sinirlerim bozuluyor.
hiç bana sormak da yok cuma günü yemek ayarlamışlar.ben şimdi napıcam?gitsem yok sayıldıgım ve söz söylenen bi sofrada yemek yemek nasıl olcak bilmiyorum. gitmesem eşimin tavrı ne olur?
bunların hepsinden ayrı olarak kendi aileme hiç bişey yansıtmadık haberleri yok onlar anlarsa öğrenirse işin içinden cıkmak daha zor bilmelerini istemiyorum.
ben ne yapmalıyım?gidip kv ye geldim ama daha sonra yüzüme vurmassınız insallah mı desem hiç mi gitmesem? bana yol gösterir misiniz?
Tıpkı benim gorumce gibi..yemek yapılacağı zaman duzenli olarak o saatte Kuran Okurdu.. Allah kabul etsın. .konu sahibi haksızsın cunku kayınvalıdenız ben onun gonlunu alırım demiş... Bır nevi ozurdur soyleneneğer tam yemek vakti gidip hazır sofraya oturup sonrada yemeğinizi yiyip kalkıyosanız görümce annesine haklı olarak sizden dert yanmış olabilir
ama değilse hatalı tabiki
cevap veriyorum.su anki sorumla o konuyu neden bagdastırdınız?eski konumdan yola çıkarak cevap bulsaydım zaten yeni konu açmazdım.
Gidin ve her zaman nasil davraniyorsaniz öyle davranin. Bir gün de siz onlari davet edin. Olur da yardim etmek isterlerse aaa olur mu siz misafirsiniz, sizden yardim beklersem ayip etmis olurum dersiniz. Nedir yani bir yemek yapmak bir sofra hazirlamak? Yardim edilecek ne varmis bunda? 2 kisi halledemiyorlarsa yazik zaten onlara. Işte gelinsiniz ya illa ki laf sokacaklar bir yerdengünaydın kk.
kinciyim doğru.ama ben kendimce adım attım.kv neden diretiyor onu anlamıyorum.oglu dediği halde beni arayıp gönlümü alamsı zor degil.ogluna alıcam gönlünü diyor ama bana karşı bi adım yok?
Sanırım ilk kez kayinvalideyi hakli buldumkadincagiz ikide bir sizden özür dilemek zorunda mi? Eşine ve eşinin ailesine sabırlar diliyorum...