Beni zaten kimse çok sevmedi

Sevilmek zorunda değilsiniz daha doğrusu da buna muhtaç değilsiniz. (Sevilmediğini düşünmüyorum) kendini Mutlu edecek şeyler yap bir hayvanı sahiplen ona Zaman ayır bir sürü mama al her gün belirli saatlerde dışarı çıkıp sokak sakinlerini doyur onlara kuyudan evler yap havalarda soğudu hem.. çok sevdiğin biri var ise ama uzakta ise daha bi zevkli oluyor bu anne baba arkadaş dost kuzen her şey olabilir güzel minik süprizler hazırla (ben bunu yapmayı çok severim:)) kendine güzel romanlar al günün belli bir saatini ayır hee gün sonra işten kalan vaktini de bir hobi ile değerlendir resim müzik kursları yada dil kursları .. Sonra para biriktir yurt dışı seyahatlerine katıl.. Yardıma muhtaç insanlara elini uzat.. Kulağa çok hoş gelmiyor mu? Size yaptığım ve yapmak istediğin şeyleri yazdım.. Kendinle barış diyeceğim son olarak,, bunu bende beceremiyorum becerirsen bana da söyle olur mu? Bu durum beni de çok üzüyor çünkü.. Sevgi'yle kalın..

Son düzenleme:
Mesela haftasonunu geçirdiğin arkadaşlarının içinde hiç erkek yok mu? Hani kimseyi tanıma fırsatın oluyor mu onu merak ettim.

3 yıl önce ben de aynı bu cümleleri kuruyordum. Hatta ben mi yazdım diye dusundum gayri ihtiyari. .. Çok tanıdık cümleler.

Her insanın hayatında bi kırılma noktası vardır. Bütün kötü gidislerin durduğu, her şeyin daha yolunda olduğu, bir kalbin olduğunu hatirladigin, hayatın aslinda çok güzel oldugunun, aşkın mümkün olduğu ve aslında şefkatle sevmenin ve sevilmenin mümkün olduğu...

Yanı demem o ki zamanını bekle ve asla umutsuz olma.

Sevilmek sevmek ikisi ayri bir duygu...
Kendini sevdiğinde insanlarda sevecektir biliyorum.
Eskiden çok sevilen cana yakin biriyken birden soğuk ilgisiz biri oldum beni sevdiği bile düşünemiyorum artik.
Çok soğuk davraniyorum konusasim da gelmiyor aslında çok sessiz bir insanin ve bu sessiz dünyalarda yapiyorum sanki tek basina öyle issiz yerlerde tarla üzerinde geziyormus gibi., simdi alisamiyorum. Alissam bos...eski konularimda bi suru şeyler yazdim kendimi değiştirmek için bi nedeni bulamadim

Bence bir psikolojik yardım almalısınız..toplu terapilerde iyi gelebilir...
İnsanların sorunlarını dinledikçe seninkiler sana daha atlatılması kolay gelecektir..
İmkanların oldukça güzel..Çoğu insan iyi eğitim ve sonrasında iyi bir iş ister çünkü hayat ıyı bir eğitimle iyi bir aile ile daha yaşanılası bir hal alır..
Çok şanslı olduğunu bilmeli ve sürekli sevgi yoksunluğu çekmeni gerektirecek bir şey olmadığını ve aslında sebebininde senin karmaşık duyguların olduğunu anlamalısın..
Kaldıki artık yaşadığımız bu dönemde sevgilerin genelde sahte ve menfeaat üzerine kurulu olduğunu tecrübe etmemiş insan kalmadı..Bir dolu sahte sevgi sözcüklerine kimsenin ihtiyacı olmamalı..Bu kendinizi kandırmaktan başka bir işe yaramaz sonundada koca bir boşluğa düşersiniz...
Şahsen çok samimi görünen ve süreki sevgi sözcükleri saçan insanlara anlam veremıyorum..
Öyle tanıdıklarım varki sanki hayatları toz pembe hiç sorunları yok sevgi pıtırcıkları..insan canlıları..ağızlarında sürekli övgü sevgi sözcuklerı, cok içliler çokk ..Bıraksan içene sokacak ama gel görki evdeki çocuğunu etrafa ziyan verıyor diye çığlık kıyamet koparıyor şiddete baş vuruyor..Demem oki hiç bir şey göründüğü gibi değildir..Siz kendinize saygı sevgi duyun gerisi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…