Gerçekten çok denedim. Belki başlayacağım noktayı doğru secmiyorumdur belki bişeyi yanlış yapiyorumdur bilmiyorum ama başarısız oluyorum.sen ki dört yıllık ünv. bitiriyorsun namaz kılmayı mı başaramayacaksın. inanmıyorum zorlasan yaparsın. sadece farzları kılsan bile senin için çok büyük gelişme olur canm. kendini daha çok zorlamalısın.
Evet ileride belki çok güzel bir ilişkim olacak dediginiz gibi. Ama benim derdim ilişkide değil ki ben sevme kismindayim. Emin olun en küçük şeyden mutlu olan birisiyim. Yolda yürürken ufak bir çocuğun gulumsemiesi bile beni mutlu ediyor.Siz belki de olanla yetinemiyor, daha fazlasını istiyorsunuz. Size az geliyor yani sevmeler, sevilmeler. İşinizi seviyorsunuz ki çalışıyorsunuz, terfi bile etmişsiniz, demek ki bir uğraş var. Okulunuzu sevmişsiniz ki okumuşsunuz. Ha büyük bir aşk yaşamamış olabilirsiniz bu güne kadar ama bundan sonra da olmayacağının bir garantisi yok. Hiç birimize canını feda eden yoktur yani sanmıyorum, lafta herkes söyler ama. Bence siz elinizdekileri az buluyorsunuz.
Teşekkür ederim. Dediginiz gibi yapmaya çalışıyorum. O kadar çok kitap okuyorum ki bitmeden diğerini alıyorum sessizlikte kendimle kalmayayim diye. Ama ben küçük amaç değil büyük amaçlar istiyorum. Hayallerim olsun istiyorum. Amacsizlik dan yoruldumkendine gel.
özgüven sahibi olmak için okadar nedenin varki:
zekan, ailen, iyi niyetin, sağlığın..
insanın özgüvenli olması için başlangıç birileri tarafından sevilmek değildir.
ilk adım: sahip olduklarını farkedip başta kendini sevmen..
keşfet kendini, sevdiğin şeyleri keşfet onlarla meşgul ol.
arkadaşlarınla vakit geçir, kendine günlük küçük hedefler koy:
nebiliyim bugün şu tatlıyı denicem, ya da yeni bi kombin yapcam, şu kitabı okucam vs. vs...
çık şu kutsallaştırdığın acının içinden..
Yapamiyorum. Herkes böylesine mutluyken hayatını duzenlerini oturtmusken ben hafta sonu arkadaslarimin sevgilisine ayırdığı kalan vaktini beklemek istemiyorum. Eve kapatndigim zaman annem kızıyor. En güzel zamanlarını evde gecriyorsun diyeKimsenin seni sevmesine ihtiyacin yok
Sen kendini sev yeter
Sagliklisin , cok güzel bir isin var bunlar ne güzel seyler bu zamanda
Sen kendine baglan ve kendini düsün ..
Teşekkür ederim. Dediginiz gibi yapmaya çalışıyorum. O kadar çok kitap okuyorum ki bitmeden diğerini alıyorum sessizlikte kendimle kalmayayim diye. Ama ben küçük amaç değil büyük amaçlar istiyorum. Hayallerim olsun istiyorum. Amacsizlik dan yoruldum
Tek siginagim tabi o ama ona bile nasıl siginacagimi bilmiyorum
kendine gel.
özgüven sahibi olmak için okadar nedenin varki:
zekan, ailen, iyi niyetin, sağlığın..
insanın özgüvenli olması için başlangıç birileri tarafından sevilmek değildir.
ilk adım: sahip olduklarını farkedip başta kendini sevmen..
keşfet kendini, sevdiğin şeyleri keşfet onlarla meşgul ol.
arkadaşlarınla vakit geçir, kendine günlük küçük hedefler koy:
nebiliyim bugün şu tatlıyı denicem, ya da yeni bi kombin yapcam, şu kitabı okucam vs. vs...
çık şu kutsallaştırdığın acının içinden..
Şu mesaj şurada dursun iyi geldi. Ben de okuyayım arada.
Acıyı kutsallaştırmak.
Hiç böyle düşünmemiştim ama vallahi böyle.
Azar gibi geldi bana, ne oluyor yaa dedim.
Dilinize sağlık.
biz kadınlar acılarımızı anlata anlata onları yüceltiyoruz..
yani çok bahsediyosan demekki kafanda onu çok önemli bi yere oturtmuşsun..
başta sıkıntıyı aşağılamayı öğrenmek lazım..
şöyle bi karşına alıp 'senin beni alt etmene izin vermicem, sen sadece benim zihnimde büyüttüğüm kadarsın' demek lazım..
zihni olumlu yönde kullanmak lazım, insan beyni müthiş bi potansiyel: beş dakikada insan kendini bunalıma da sokabilir, huzurdan da uçabilir..
sorunlar karşısında kendimizi aciz bırakıyoruz, evet kendi elimizle yapıyoruz bunu..
öyle değil mi arkadaşım?
O anda kalma olayi varya cok onemli ...her ne yapiyorsan...Denerim tabi. Teşekkür ederim. Kendime yönelik bi sürü bakım şeyleri alıyorum. Daha iyisi olsun diye ama çoğu şey aldığım gibi dolapta bekliyor.
Ne tuhaf bende. Bitelu 4 yıl oldu. Olmayacağını biliyorum ama sanki birisi ile basladigimda ona ihanet edicekmisim gibi geliyor.Gerçekten öyle.
Biten ilişkiye bile 6 yıl sadakat duyan biriyim. Bu cümleler de bana kapak olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?