Beni zaten kimse çok sevmedi

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Beni kimse çok sevmedi bu hayatta. Ben bile sevmedim ki kendimi. Dışarıdan bakılınca çok güzel bi hayatım var. Okulumu bitirdim çok iyi bir şirkette çalışıyorum ve kendi emeklerimle terfiler edindim. Bir dediğimi iki etmeyen bi ailem var. Kardeşlerim var. Arkadaşlarımla hafta sonu geziyorum falan. Ama kendimi koca bir boşlukta orda ordan oraya savrulan yapraktan farklı görmüyorum. Öyle amaçsiz öyle sevgisiz. Dedim ya zaten beni kimse çok sevmedi kimse beğenmedi. Üniversitede 1 ile 4 yıl birlikte oldum. Devam etmesi için mi etti gerçekten beni sevdiği için mi bilmiyorum. Sonra elimden kaydı gitti zaten. Benimle o zaman sevgili olan kişiler evli. Benim hayatıma ondan sonra kimse girmedi bile. Kimse beğendiğini bile söyleMedi. Çok iyisi çok zekisin bitti. Benim tanimlamalari. Kendimi öyle yalnız hissediyorum ki. Herkes evlen diyor napim kimse beni sevmiyor bile. Niyetim evlilik de değil yanlış anlaşılmasın. Ben sevilmekten bahsediyorum. Ama işin garibi bende kimseyi çok sevmiyorum bu hayatta. En sevdiğim yemek meyve bile yok şu hayatta. Hani hepimizin hayata gelme amacı varmış ya ben o amacım bıkmadan en güzel yaşlarım boşu boşuna geçiyor. . (26 yasindayim) biliyorum hiç birinizin elinden bişey gelmez ben icimdekileri anlatmaya çalıştım sadece.

yaşadığınız ayrılıktan sonra kendinizi dışarıya kapatmış olabilir misiniz?
Çünkü, içimizdeki negatif enerji karşı tarafı itiyor. belki fark etmeden itici davranıyorsunuz.
benim durum da öyle de ondan yola çıktım.

Sevilmek için güzel olmaya gerek yok güzel bakmaya gerek var...

Önce kendinizi sevmeli kendinize saygı duymalısınız...

Kendinizi kapattığın için seveni göremiyor olabilirsiniz biraz akışına bırakıp kendinize bakarsanız hersey güzel olacak eminim

Benim de benzer bir konum vardı. Sanırım bu inanmanakla ilgili. Ben hayatta kimse için beni çok seviyor diyemem mesela. Cok büyük bir söz. Bunu diyebilen insanlara da hep hayret etmişimdir. Nasıl emin olabiliyorlar, insan yeri geliyor kendi duygularından bile emin olamiyorken. Belki de birçok insana göre seviliyoruz ama bize yetmiyor, inanmıyoruz.

Ise kendini sevmekle baslamalisin kesinlikle
kendine olan tavrini degistir....
misal...ellerine krem surerken odagini elllerine yonelt
sevgiyle sur o kremi...o an aklinda sadecd ellerin olsun
biliyorum manyakca duruyor ama denemelisin :)
Denerim tabi. Teşekkür ederim. Kendime yönelik bi sürü bakım şeyleri alıyorum. Daha iyisi olsun diye ama çoğu şey aldığım gibi dolapta bekliyor.

Ayrılığın üzerinden 4 yıl geçti evet önceleri kapattım. Sonra birileri olsun çok istedim ama ne ben kimseyi sevebildim ne birileri beni..

Teşekkür ederim yorumunuz için. Güzel bakmak diyorsunuz ya ben en çok orda kaybediyorum galiba herkesi olduğu gibi kabul ediyorum seviyorum ama kimseden aynı şeyi görmüyorum.

üzülme böyle şeylere bu dünyada yalnız diğiliz hiç kimse sevmezse rabbimiz sever o korur bizi.

Dediginiz gibi belki inanmakla alakalıdır. Ama bakıyorum etrafımdaki çiftlere gerçekten sorun bende diyorum. Hic bir şeye karışmam yardimci olmak için elimden geleni yaparım hiç bir maddi beklenti içine girmem içimden ne geliyorsa yaparım. Tek beklentim karşılığında sevgi iken öyle anlamsız tavırlar görüyorum ki

Aynı bensin işte. bu dünyaya ayak uyduramiyoruz belki de.

Aynı bensin işte. bu dünyaya ayak uyduramiyoruz belki de.
Ben ayak uyduramamaktan yoruldum. Kendimi taşlı bir yoldan yuruyormusum da devamli düşüyormus gibi hissediyorum. Düşücegimi bildiğim halde yürümeye devam etmeye calisiyorum ama canım hala çok aciyor

Çok başlamayi denedim ancak başarılı olmadım.
sen ki dört yıllık ünv. bitiriyorsun namaz kılmayı mı başaramayacaksın. inanmıyorum zorlasan yaparsın. sadece farzları kılsan bile senin için çok büyük gelişme olur canm. kendini daha çok zorlamalısın.

Siz belki de olanla yetinemiyor, daha fazlasını istiyorsunuz. Size az geliyor yani sevmeler, sevilmeler. İşinizi seviyorsunuz ki çalışıyorsunuz, terfi bile etmişsiniz, demek ki bir uğraş var. Okulunuzu sevmişsiniz ki okumuşsunuz. Ha büyük bir aşk yaşamamış olabilirsiniz bu güne kadar ama bundan sonra da olmayacağının bir garantisi yok. Hiç birimize canını feda eden yoktur yani sanmıyorum, lafta herkes söyler ama. Bence siz elinizdekileri az buluyorsunuz.

kendine gel.
özgüven sahibi olmak için okadar nedenin varki:
zekan, ailen, iyi niyetin, sağlığın..
insanın özgüvenli olması için başlangıç birileri tarafından sevilmek değildir.
ilk adım: sahip olduklarını farkedip başta kendini sevmen..
keşfet kendini, sevdiğin şeyleri keşfet onlarla meşgul ol.
arkadaşlarınla vakit geçir, kendine günlük küçük hedefler koy:
nebiliyim bugün şu tatlıyı denicem, ya da yeni bi kombin yapcam, şu kitabı okucam vs. vs...
çık şu kutsallaştırdığın acının içinden..

Başlığı okuyunca aileni vs. kastettin sandım. Seni seven ailen, arkadaşların var. Kimsenin sevmemesi söz konusu değil.

Ama sen de biraz kapalı olabilirsin. Biraz dışa dönük olmayı dene. Bunlar için de özgüven lazım. Kendini sevmekle ve kendine güvenmekle başla..

Hepimiz cok guzeliz ya ondan eslerimiz bizi sevdi evlendi ztn
Bu arada bende kimseyi cok sevmiyorum kimse de beni sevmiyor cok..bence bu daha guzel bi duygu kimseye bagimli olmuyorsun ..yalniz senin bu dusundugunu bende lisede dusunuyodum ve gercekten kimse tarafndan ilgi gormuyodum bnce senin bu sekilde dusunmenin sebebi karsi cinsten ilgi gormuyo olman..Suan karsina sevebilecegin biri ciksa tum fikirlerin degisir ama bagimli bi iliskin olur..Tum mutluluguni bu iliskiye baglayip o ne derse tmm modunda bi iliskin olur ..Onun icin once kendini sevmekle deger vermekle ise baslamalisin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…