- Konu Sahibi beniaffet123
-
evet cnm az kaldı 5 kilomuz gitti bile bu halimle bile aynada kendimi çok güzel görüyorum kimbilir 70 ve daha 60 olunca nasıl hoş oluruz dimi durmak yok tam yol ileri :)))))
selam kizlar iki gundur diyetimi bozdumm tika basa yiyorummm,,,,,,korkudan tartmiyorumda kendimi aldim biliorum,,,,,,,,,,,
selam kizlar iki gundur diyetimi bozdumm tika basa yiyorummm,,,,,,korkudan tartmiyorumda kendimi aldim biliorum,,,,,,,,,,,
napim canım valla dün sporumu yaptım ama bugun uyuşuklastım valla ama hiç yapmasam biraz bisiklete bincem 20 dk falan
regl yaklastıkca şişkinlik hazimsizlık ve istah yaklastı birazda halsizim bu gunlerde ama çok sükür geçen hafta 2 kilo verdim darısı bu haftaya olsun insalalh
inşallah cnm ama bende gecen ay rengli dönemimde 500 gr fazla gösteriyodum moralim çok bozulmustu ama buna sıgınıp bırakmamıştım kendimi renglim bittiğinde 1 kilo vermiştim ya pes etmeyin beni affet inde sesi cıkmıyo zaten bıraktı sanırım ben tekde kalsam pes etmiycem bugün itibariyle 74 kiloya düştüm 70 e 3 kilom kaldı ilk hedefim :)
pessss etmedimmm dewammm diyeteeee:)))) ayrica azmine we basarina hayranimm cok iyi gidiyorsunnn emegininin karsiliginida aldigini biliorummmm,,,,umarim tez zamanda 70 i görürsün tartidaaa,,,sewgilerrrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?