Beniaffet123 Ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

evet cnm az kaldı 5 kilomuz gitti bile bu halimle bile aynada kendimi çok güzel görüyorum kimbilir 70 ve daha 60 olunca nasıl hoş oluruz dimi durmak yok tam yol ileri :)))))

evet canım yaaaa bende valla 3.5 kilo verdim aynanın karsısına geçip bakıyorum sık sık çok hosuma gidiyor valla göbeğim ve bel bölgem biraz daha giderse çok muhteem bi görüntü olcak temmuza kadar 78 olursam çok iyi benim için daha sonra yine devam edecem ama ilk önce 6 kilo dedim kendime

hemen bende bildireyim geçen hafta 83.8 idim bu hafta 81.8 im süper 1 haftada 2 kilo gitmis valla kolari takibi ise yaramıs galiba

napim canım valla dün sporumu yaptım ama bugun uyuşuklastım valla ama hiç yapmasam biraz bisiklete bincem 20 dk falan
regl yaklastıkca şişkinlik hazimsizlık ve istah yaklastı birazda halsizim bu gunlerde ama çok sükür geçen hafta 2 kilo verdim darısı bu haftaya olsun insalalh

inşallah cnm ama bende gecen ay rengli dönemimde 500 gr fazla gösteriyodum moralim çok bozulmustu ama buna sıgınıp bırakmamıştım kendimi renglim bittiğinde 1 kilo vermiştim ya pes etmeyin beni affet inde sesi cıkmıyo zaten bıraktı sanırım ben tekde kalsam pes etmiycem bugün itibariyle 74 kiloya düştüm 70 e 3 kilom kaldı ilk hedefim :)

yaaaa kizlarrrr benim bilgisayar bozuldu üzerine cay döktümm((( arkadasimdan yaziorum simdi 2 gün bozdum cunkü kaynanamlar falan gelmistii,,,eeeeeeeee biri geldimi insan ister istemez yiyorrr,,,,diyetim isede yarior,,,kim görse cok zayiflammissin diyorrr 5 kiloda böyle farkediliorsa 10 kiloda nasil oluruz kim bilirrr) sewgilerrr hepinizeee

pessss etmedimmm dewammm diyeteeee:)))) ayrica azmine we basarina hayranimm cok iyi gidiyorsunnn emegininin karsiliginida aldigini biliorummmm,,,,umarim tez zamanda 70 i görürsün tartidaaa,,,sewgilerrrrr:)

pessss etmedimmm dewammm diyeteeee:)))) ayrica azmine we basarina hayranimm cok iyi gidiyorsunnn emegininin karsiliginida aldigini biliorummmm,,,,umarim tez zamanda 70 i görürsün tartidaaa,,,sewgilerrrrr:)

ay çok sevindim cnm ya gittin sandım valla :) bilgisayarında en kısa zamanda düzelir inşallah tekrar aramıza dön sensiz pek sessiz kaldı buralar

bozmadım diyeti devam bugun biraz kaçırdım ipin ucunu ama yarın dengelicem kızlar sizde bırakmayın burayı yaaaa yanlız kalmayım illa kilo bildirimi yapmak için girmeyelim azcıkta sohbet için girelim neler yaptığımızı anlatalım biraz daha yakınlasırız birbirimize daha samimi oluruz daha iyi tanırız birbirimizi ben daha kilo veremedim ama bu gunlerde hazımsızlık var bende napcaksam bilmiyorum

günaydın cnm haklısın birazda sohbet etmek lazım ama ben bugün pazara gidiyorum fatih e :) gittinizmi bilmiyorum ama harika bi yer...

malesef canım gitmedim ben gaziantepte oturuyorum çünki kızlarrr yaaa ben valla 200 gr almısım 2 gün biraz abartmıstım sporda yapmamıstım 200 gr almısım bu gün geri verecem önceki hedefim 78 di simdi biraz daha asağı indirdim temmuzun 1 ine kadar 76 kilo olmam lazım

Son düzenleme:
ayyyy pazardan geldim ölüyorum yorgunluktan :))) neyse 200 gr okadarda çok değil cnm verirsin inşallah sadece biraz daha azim ben kendimi motive etmek için yaptıgım şeylerden birini söyliyim sana canımın cok istediği ve gözümün önünde duran bir şey olursa kendi kendime sen bunu daha önceden defalarca yedin tut kendini sadece tadına bak diyorum tadına bakıp bırakıyorum tek dayanamadıgım şey dondurma yani kışta bile yerim oda neyseki en hafif tatlı :))

okadarcıkta kendimize müsade edelim dimi ama :))) bu arada 2 gündür tek gr vermedim neyse bugün mucize çayımı yeniden yaptım belki onu içmediğim için durmustur bakalım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…