• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benide sinir bastı gece gece

Eleştiriyle saldırganlık arasında ince bir çizgi var. O çizgiyi aştıkları için cevap veriyorum. Burda herkez birinin ak dediğine kara demek için kendini paralıyor. Açtığım konuda gayet güzel dille getiriyorum, aslında iyi insandır kv Allah var diyorum.ama böyle bişey oldu ve kızdım iyi niyetimi yok acaba yazıyorum,haksızmıyım acaba kızmakta diyorum.hop geliyo birisi senin gibi gelinede yaranılmaz diye eleştirinin dozunu kaçırıyor , eleştiri yapıcam diye kendilerini kaybediyorlar sadece.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eleştirinin dozu demeyelim bence. çünkü okuyunca insan şaşırıp kalıyor, bu kadar da olmaz diye.işte bu kadar da olmaz diyince eleştirinin boyutu büyüyor. ve sizinki o konulardan bu kadar da olmaz konularından. ve ben kolay kolay ağır konuşmam. hakkaten kusura bakma bu kadar insan kızdığına göre size oturup düşünün biraz bence.

kızlar vallahi sinirimi alamadım buraya yazıorum . 1 yıllık evliyim. kayınvaldem iyi insandır aslında öyle etliye sütlüye karışıp huzur bozanlardan değildir.Allah var şimdi günahını almiyim.
ama bazen çok düşencesizce şeyler yapıp sinirimi bozuyor. KV gelenek göreneklere bağlı bi insandır. mesela bi akrabası evlensin hemen hediyesini alır gider,arar sorar,davetlere icap eder,doğum yapanlar olunca yapılması gerekenleri yapar eşine dostuna karşı hep böyledir.
ben evlendikten sonra bütün yakın akrabalarıM arada 3 saatlik mesafe olmasına rağmen bana ziyarete geldiler.pastalar börekler yedik ,en güzel şekilde ağırladım halalarımı,yengelerimi,yiğenlerimi vs. ve çok mutlu oldum evime geldikleri için bana değer verdiklerini hissettim.
ama kayınvalide kendi çevresinden akrabalarından tek 1 kişiyi bile tutup kolundan getirmedi ,gelinimin evi,hayırlı olsuna gidelim diye düşünmedi.sonuçta ben onun ortamını akrabalarını eşini dostunu bilmem,onun tanıştırması gerek bi şekilde. her zamanda dedim anne bak gelin bi gün buyrun diye. Neyse dedim olsun bana iş çıkmasın diye yapıyordur yada belki akıl edememiştir diye düşünmek istedim.
akşam beni aradı. bilmemkimin gelini 3 ay olmuş evlenelide,hepimiz toplaşıp ona gidicez hediye falanda aldık,sende gel ayıp olur şimdi dedi bana!!! bende yok ben gelmem heralde anne sağol dedim kapattım teli. 50 kat uzak insanın gelinini düşünüyo,kendine dönüp bi bakmazmı insan ya?? haksızmıyım yani şimdi ben????iyi niyet yok gibime geldi bu işte

bence çok gereksiz bir şeyi kafana takmışsın...
milleti koluna takıp getirse belki ona kızacağını düşünmüştür..çekinmiştir...
çok basit bir konu..
bu kadar alınıp kırıldıysan da güzellikle söyleyebilirsin "anne bana gelmediniz toplanın gelin bir gün de ben ağırlıyım sizi" diye sen teklif edebilirsin..

Kayınvaliden tanıyor demek ki seni, kendi tanıdıklarının içine sokmak istemiyor.. Ağzının pervası yok belli ki, kadıncağız ondan korkmuş olabilir... :19:

Aynısını düşündüm bende.
Kadıncağız korkuyor demekki birilerine sarar falan diye.

Aynısını düşündüm bende.
Kadıncağız korkuyor demekki birilerine sarar falan diye.

Demekki fazla alınganlık yapmışım ,konumun özeti bumu güzel kardeşim???Ama sen haddini bilsen artık,internet ortamındayım diye kendini daha fazla rahata bağlamasan???bi sakin olsan?

Demekki fazla alınganlık yapmışım ,konumun özeti bumu güzel kardeşim???Ama sen haddini bilsen artık,internet ortamındayım diye kendini daha fazla rahata bağlamasan???bi sakin olsan?

Rahata bağlamak mı?
Bi sakin kafayla oku yazdıklarını ve sana yazılanları,o zaman belki anlarsın ne demek istenildiğini:34:

Kayınvaliden niye tutup kolundan getirsin ki
Eşinin dayısı, teyzei, halası veya amcası her kimse kendi düşünüp gelmeli
Kayınvalide sizi toplayıp başkasına gidiyodurda, kendi oğlu için niye toplasın
Ayrıca benim bildiğim en baş gelin damat el öpme veya tanışma şeklinde büyükleri ziyaret eder, siz nasıl kimseyi tanımıyosunuz enteresan olan bu bence
Sonra da onlar ev görmeye gelir, kayınvalidenle alakası yok. Eşini ararlar müsaitseniz gelecez diye

KV nin senin evine misafir cagirmasi zaten tuhaf olur canim,
Gelmek isteyen kendisi gelir.

Di mi asıl kayınvalide kendi başına misafir toplayıp getirse hata
Gelecek olan misafir konu sahibini veya eşini arayıp biz ev görmeye gelecez ne zaman müsaitsiniz diye sorar

Çok ele veriyorsun kendini yine çift soru işareti yine herkes e herkez yazma...

Kaçıncı üyeliğin oldu 3 mü?

80 tane üyelikte olsa burda insanları rencide etme hakkına sahip oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? Bide sanki katil zanlısıyımda burda kendimi ele veriyorum gibi triplere neden giriyosun? Kendimi ele versem ne olucak , yazılım imla noktalama işaretlerine takıp prof luk yapmayıda bırak artık.

bu çeneyle o ihttimalin biraz düşük zaten canım sıkma canını sen

Sizi alkislamadik diye herhalde bu siddet bu celal. :27:
Siz once donup kendinize bakin. Kv gelmemis de ne kotuymus de, 1 yildir buna sinirliymis. peh :ssz:

80 tane üyelikte olsa burda insanları rencide etme hakkına sahip oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? Bide sanki katil zanlısıyımda burda kendimi ele veriyorum gibi triplere neden giriyosun? Kendimi ele versem ne olucak , yazılım imla noktalama işaretlerine takıp prof luk yapmayıda bırak artık.

Yok öyle şey...

2. üyelik çok özel durumlar dışında yasak...

Sen gelmişin kaçıncı üyeliğinle bizi yiyorsun...

yok 5 aylık yok 6 aylık yok 1 senelik evliyim, yok işletme mezunuyum yok anaokulu öğretmeniyim, yalanın bini bir para...

Milleti kandırmaya kalkıp bir de rencide oluyorum diyorsun ayıp yahu... :20:

Son düzenleme:
Sizi alkislamadik diye herhalde bu siddet bu celal. :27:
Siz once donup kendinize bakin. Kv gelmemis de ne kotuymus de, 1 yildir buna sinirliymis. peh :ssz:

Kv neden gelmiyor o önemli... gerçekler acı geldi arkadaşa.... kişiliğini gösteriyor, kaçıncısı bu sayamadım ben :))

Yok öyle şey...

yok 5 aylık yok 6 aylık yok 1 senelik evliyim, yok işletme mezunuyum yok anaokulu öğretmeniyim, yalanın bini bir para...

Anaokulu nerden çıktı onu bi anlasam zaten olayı çözücemde!! Siz Nirvana'ya ulaşmışsınız benim size yapabileceğim bişey yok.

Yok öyle şey...

Sahte üyelik mi bu kadın :37: bende az önce başka bi konusuna denk geldim yok kızı varmış başka annesi babası olduğu söylüyormuş yok kızının ikinci yaşamıymış bende korkmuştum bu nasıl bişey diye :20: tövbe tövbe yaa

Konunuza yapılan yorumları niye görmezden geliyosunuz

Sahte üyelik mi bu kadın :37: bende az önce başka bi konusuna denk geldim yok kızı varmış başka annesi babası olduğu söylüyormuş yok kızının ikinci yaşamıymış bende korkmuştum bu nasıl bişey diye :20: tövbe tövbe yaa
O konu bana ait değil yanlış:)) başkasının konusuna yorum yaptım:) töbee:))) iyice delirdiniz ha :)

Back
X