• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benide sinir bastı gece gece

ya h2o , her yazının altına gidip yazım yanlışı yaptınız diye uyarıp kendini profösör sanıyosun ya,bende bunu görüp seni uyardım. sanırım benim yorumum baya rahatsız etmişki seni gelip benim konuma baya bi salça olmuşsun...başka topiğe lütfen...üç nokta.

Birincisi profesör doğrusu.
Ikincisi forum kurallarina uymak suretiyle isteyen istedigi konuya yazar! Konunu takipteyim. :D

80 tane üyelikte olsa burda insanları rencide etme hakkına sahip oldugunuzu mu düşünüyorsunuz? Bide sanki katil zanlısıyımda burda kendimi ele veriyorum gibi triplere neden giriyosun? Kendimi ele versem ne olucak , yazılım imla noktalama işaretlerine takıp prof luk yapmayıda bırak artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Forum kurallarina uymak zorundasin.

Sahte üyelik mi bu kadın :37: bende az önce başka bi konusuna denk geldim yok kızı varmış başka annesi babası olduğu söylüyormuş yok kızının ikinci yaşamıymış bende korkmuştum bu nasıl bişey diye :20: tövbe tövbe yaa

Ben sana takılı kaldım? Iyimisin?kafan çok karışmış senin belli ! Nerden ne çıkaracağınızı şaşırıyorsunuz vallahi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok ele veriyorsun kendini yine çift soru işareti yine herkes e herkez yazma...

Kaçıncı üyeliğin oldu 3 mü?

haklısın bende sinir oluyorum 3. 5. 10. üyeliklere

hiç k.bakma konu sahibi arkadaşa da carlama
bir üyelikten yürekli bir şekilde konularına devam et insan keklemene gerek yok
depresif önceki üyelikler hangisiyse sende yetkililere bildir istersen anlaşılsın ne olduğu
ben bilsem diğer nickleri hemen söylerim de bilmiyorum..

Kadınlar Kulübü Site Kuralları Der ki;
2. Üyelik almak yasaktır.
Forum kurallarına tüm üyeler uymak zorundadır.
Sürekli üyelik almaya devam ederseniz, üyelikleriniz deşifre edilir ve ana üyeliğinizde iptal edilme riskiyle karşı karşıya kalır.

Back
X