- Konu Sahibi NERMXIXN1982
-
Ya arkadaşlar lütfen bilenler bilgi versin
benim 2 tüplerim tıkalı ve bana direk tüp bebek dediler.tüp bebek yaptım 1 deneme tuttu.bebek 8 haftada kalp atışları duyulmadı şimdi 2 denemeden önce historoskopi olmam gerektiğini söylediler.bende fiyat ağır geldiğinden dolayı direk tüp bebek yapıyım mı diye düşünüyorum kafam çok karışık 2 maaliyeti 5-6 milyarı buluyor ya
Canım evet Özel ama bİr kısmını sİgorta karŞılıyor medİkana parkta 2 mİlyar hİstoroskopİ 3,200 mİlyar tÜp bebek dedİler ama
merhaba benımde iki tüpüm tıkalı amelıyatla acılmadı laparoskopı ile bende tüp bebek deneyecegım yaza ama histeroskopi falan demediler bana
ilk denemenmi olacak yaza canımmm....bu histeroskopinin istenme sebebi bebeğin tutup düşmesi halinde.....neden tuttuda düştüüü..oonu araştırıyolarr..bi yapışıklık felan varsa temizliyolarr....
nermin galiba seninle daha öncede yazışmıştıkk bu histeroskopi hakkındaaa...bendende istenildiii..benimde bebeğim tuttu fakatt değer sonra az yükseldii sonra da düştüüü...dr.da benden istedii...fakat bize 750 dedilerr o bile bize çok geldiii....yaptırmamamızın sebebine gelirsek 2.denemeyi ilk yaptığımda yerde yaptırmıyacak olmam...medikana demişsin hastaneni bahçelievler medikanamı canımm 2000 istiyoo histeroskopiyee??bende 2.tedaviye oraya bi ihtimal gidebilirimm...ama çoook pahalıı...olmazsa arkadaşın dediği gibbi sigortada yaptırmak lazımm.....rapor işene gelince bencede düşün canımm..çünkü mediakana da ilaçlarda dahill 1500 tüp bebekkk....raporlu isen tabii....
teşekkür ederim canım
cnm benımde tuplerım tıkalı ben zeynepkamıle laporoskopı olmuştum ssk karsıladı hıç para odemedım tavsıye ederım cok memnun kaldım
canım sen oradan randevu nasıl aldın?nasıl işlemler oldu anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?