Benim 2 tüplerim tıkalı ve bana direk tüp bebek dediler

NERMXIXN1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
411
2
96
İstanbul
Ya arkadaşlar lütfen bilenler bilgi versin

benim 2 tüplerim tıkalı ve bana direk tüp bebek dediler.tüp bebek yaptım 1 deneme tuttu.bebek 8 haftada kalp atışları duyulmadı şimdi 2 denemeden önce historoskopi olmam gerektiğini söylediler.bende fiyat ağır geldiğinden dolayı direk tüp bebek yapıyım mı diye düşünüyorum kafam çok karışık 2 maaliyeti 5-6 milyarı buluyor ya

Ya arkadaşlar lütfen bilenler bilgi versin

benim 2 tüplerim tıkalı ve bana direk tüp bebek dediler.tüp bebek yaptım 1 deneme tuttu.bebek 8 haftada kalp atışları duyulmadı şimdi 2 denemeden önce historoskopi olmam gerektiğini söylediler.bende fiyat ağır geldiğinden dolayı direk tüp bebek yapıyım mı diye düşünüyorum kafam çok karışık 2 maaliyeti 5-6 milyarı buluyor ya

histereskopiyi özelde mi yaptırıcaksınız..
bence de çok pahalı..
arkadaşım zeynep kamilde ücretsiz yaptırdı diye biliyorum..
ameliyat için görüşün isterseniz..

Canım evet Özel ama bİr kısmını sİgorta karŞılıyor medİkana parkta 2 mİlyar hİstoroskopİ 3,200 mİlyar tÜp bebek dedİler ama

ameliyat işini bence araştır bi..
arkadaşımın rahmi kalp şeklindeydi düzelttiler..
sende de bir anomali var mı varsa çaresine bakacaklar..
zaten tüp bebek için tedavi masrafı oldukça ağır..
bir de ameliyat için o kadar masraf yapma..
ben elimden geldiğince devlette yaptırmaya çalışıyorum..
çünkü tüp bebek tedavisine mecburuz ve kaç çocuk istersek aynı aşamaları tekrar tekrar yaptırıcaz..
medicana sgk anlaşmalı mı..
tüp bebek raporu için gerekli şartlarınız yok mu?
devlette tedavi ve ilaç raporu çıkarıp yine medicanada denesen..

merhaba benımde iki tüpüm tıkalı amelıyatla acılmadı laparoskopı ile bende tüp bebek deneyecegım yaza ama histeroskopi falan demediler bana

nermin galiba seninle daha öncede yazışmıştıkk bu histeroskopi hakkındaaa...bendende istenildiii..benimde bebeğim tuttu fakatt değer sonra az yükseldii sonra da düştüüü...dr.da benden istedii...fakat bize 750 dedilerr o bile bize çok geldiii....yaptırmamamızın sebebine gelirsek 2.denemeyi ilk yaptığımda yerde yaptırmıyacak olmam...medikana demişsin hastaneni bahçelievler medikanamı canımm 2000 istiyoo histeroskopiyee??bende 2.tedaviye oraya bi ihtimal gidebilirimm...ama çoook pahalıı...olmazsa arkadaşın dediği gibbi sigortada yaptırmak lazımm.....rapor işene gelince bencede düşün canımm..çünkü mediakana da ilaçlarda dahill 1500 tüp bebekkk....raporlu isen tabii....

merhaba benımde iki tüpüm tıkalı amelıyatla acılmadı laparoskopı ile bende tüp bebek deneyecegım yaza ama histeroskopi falan demediler bana

ilk denemenmi olacak yaza canımmm....bu histeroskopinin istenme sebebi bebeğin tutup düşmesi halinde.....neden tuttuda düştüüü..oonu araştırıyolarr..bi yapışıklık felan varsa temizliyolarr....

ilk denemenmi olacak yaza canımmm....bu histeroskopinin istenme sebebi bebeğin tutup düşmesi halinde.....neden tuttuda düştüüü..oonu araştırıyolarr..bi yapışıklık felan varsa temizliyolarr....

evet canım ilk denemem olacak umarım ilk ve son olur

nermin galiba seninle daha öncede yazışmıştıkk bu histeroskopi hakkındaaa...bendende istenildiii..benimde bebeğim tuttu fakatt değer sonra az yükseldii sonra da düştüüü...dr.da benden istedii...fakat bize 750 dedilerr o bile bize çok geldiii....yaptırmamamızın sebebine gelirsek 2.denemeyi ilk yaptığımda yerde yaptırmıyacak olmam...medikana demişsin hastaneni bahçelievler medikanamı canımm 2000 istiyoo histeroskopiyee??bende 2.tedaviye oraya bi ihtimal gidebilirimm...ama çoook pahalıı...olmazsa arkadaşın dediği gibbi sigortada yaptırmak lazımm.....rapor işene gelince bencede düşün canımm..çünkü mediakana da ilaçlarda dahill 1500 tüp bebekkk....raporlu isen tabii....

teşekkür ederim canım

bakıyorum burda cok yukswk malıyetlerden bahsedıyorsunuz ya devlet karsılamıyor mu bunları ben ozel hastanede yaptım laproskopı yı ve aynı zaman da doktorum hıstoroskopı de yapdı ve benım saglık guvencem hepsını karsıladı bana da tup bebek dedıler ben de ıstanbul yada ankarada yaptırmayı dusunuyorum doktorumun arkadasları varmıs bu ısın uzmanları ve saglık guvencemın herseyı karsılayacagını soyledı bana merak ettım sızın saglık guvencelerınz neden karsılamıyor

canım sen oradan randevu nasıl aldın?nasıl işlemler oldu anlatırmısın

cnm bız ılk bastan orda tup bebek yaptırmaya karar vermıstık sonra onlar bızı onlendırdıler sonra amelyat oldum fakat cok kalabalık oldugu ıcın orda tup bebek yaptırmaktan vazgeçtık umut tup bebekte yaptırdım bıyokımıyasal oldu suanda tek dondurulmuş embrıyonum var bu ay transfer etmeye karar verdık adet olmayı beklıyorum

Back
X