benım aciz zavallı kocam

ailsıne hızmet etmıyorkı kocamın ailesı benım bana hızmet etmıyor onlara edıyor babası ıstedı dıye tasındık buraya o aciz birisi ve ben yanında çürüyorum

O aciz biri ve ben yanında çürüyorum ne demektir allah için ?
Allah kocanın yardımcısı olsun. Ben adama üzüldüm açıkcası.

eşınıze acız vs gıbı kelımler kullanıyosanız saygınız kalmamış demektır, saygının olmadıgı bı evlılıgı yurutmek zor ış..

sız calısmıyomusunuz

babasının işi kendi işi gibi bence sorun yok..başka elin adamlarının ağız kokusunu,kahırlarını çekeceğine,başka adamların olmadık işlerine koşturacağına babasının yanında çalışması kötü değil..sizin takıldığınız konu babasının mesleğini küçük görmeniz olabilir mi?eğer fabrikatör çocuğu olsaydı,fabrika başına geçseydi aynı sorun olurmuydu sizde?eğer eşin mutluysa sende mutlu ol..mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır,üzütüler paylaşıldıkça azalır unutmayın..

ailsıne hızmet etmıyorkı kocamın ailesı benım bana hızmet etmıyor onlara edıyor babası ıstedı dıye tasındık buraya o aciz birisi ve ben yanında çürüyorum

ne demek onun ailesi benim? sende onun ailesisin bunu kimse tartışmaz ama bu ailenin içinde annesi babasıda var, yani sadece sen yoksun.ha eşinin tek ailesi sen olmak isteseydin yuvada büyümüş birisiyle evlenseydin..

Ben açıkçası çok anlam veremedim söylediklerine... Evet güzel bir maaş alıyormuş, gayet İstanbul'da bir aile geçindirmeye yetecek bir maaşmış.
Peki şimdi babasının yanındayken nasıl maaşı? Eskiye nazaran çok mu az mı?

Eşinizin el elinde çalışması aile yanında çalışmasından daha mı iyi? Bu arada eşiniz kaç kardeş, meraktan soruyorum.
Hemen hemen hepimizde kayınvalide - kayınpeder sorunları vardır. Kimde yok ki!
Bence sizinle eşiniz eskisi kadar alakadar olmadığı için bu tepkileri veriyorsunuz, sonuçta aile ile daha da iç içe oluyor bu şekilde.
Hem eşin halinden memnun, eminim bu sizin huzursal açıdan rahat olmanıza da yansır...
Eğer halinden memnun olmasaydı farklı sorunların olacaktı, daha agresif veya sinirli olacaktı kim bilir...

Boşanmak çare mi demişsin...
Bu sebeplerden dolayı mı??
Evliliği başlatmanın ne kadar zor olduğunu, bu sorumlulukları yüklenmenin ne kadar zor olduğunu hepimiz idrak edebiliyoruz...
Bitirmek bu kadar kolay mı olmalı? Benim annem-babam 30 senedir evliler, 10 yıl kayınvalide yanında yaşamış annem, ne iftirası kalmış, ne akla hayale gelmeyecek kötülükleri..
Hala evliler?
Ben malesef çok kızıyorum böyle düşüncelere, bütün yolları denedin mi? Başka çareler aradın mı? Eşinle oturup konuştun mu?
Onun düşüncelerini aldın mı? Ve niçin bu kadar ezerek bahsediyorsun eşinden???

Kusura bakma, niyetim seni kırmak değil fakat ben hakikaten anlamıyorum.
En ufak bir sorunda, boşanma yoluna gitmek hiç doğru birşey değil...
Bence çare bu değil... Ne kadınlar var eşi evine ekmek getirmiyor, sopa yiyor, üstüne bir de kendisi temizlikçililk yaparak bile eşine bakmaya çalışıyorda, boşanmıyor...
Ha doğru değil bu tabii ki, böyle zaten yaşanılmaz. Ama demek istediğim bu kadar zor şartlarda bile bunu düşünmezlerken, biz bazen rahatımızı fazla seviyoruz gibi geliyor...
Ya evlenmeyeceksin, ya da evlendiysen bir şekilde o gemiyi yürüteceksin...

Gerçekten kalbini kırmak değil niyetim, fikrimi söylemek istedim sadece.

madem ailesinin fazlasıyla karıstıgını düşünüyorsunuz eşine...sonucta bu tarz huylar bir anda cıkmaz ...siz nişanlıykende böyle davranırlar...pişmanım evlendiğime diyeceğinize kadar keşke nişanlıyken çaresine baksaydınız da bu kadar üzülmezdiniz çünkü mutlaka size sinyal vermişlerdir

Son düzenleme:
anaaa sen eşine mi aciz adam dedin
sizin evliliğiniz de saygı kalmamıştı

evıne ekmek getırıp evını dönduruyosa, kımseye muhtaç etmıyosa. ben sahsen sorun etmezdım, ha baskasının yanında calısşmış ha babasının, eşınızı gözünüzden duşurmussunuz, sevgınız kalmadıgı ıcın boyle oldugunu hıssettım ben şahsen

anladım ben onun derdini, sorun eşinin ailesine hizmet etmesidir (ki onuda para karşılığı yapıyor)
yabancıya hizmet etseydi dahamı iyiyidi?

Aynı apartmana mı taşındınız ? Aynı şehre mi ?

Mesele sanırım fazla iç içe olmak.

Nihayeti kaynana sorununa dayanıyor galiba.

Son düzenleme:
ama esranın kocası kendi babasının yanında deilde esranın babasının yanında çalışsaydı, esranın annesini pazara götürseydi ondan iyi damat olmazdı
pehhhhhhh

ben buraya derdımı anlatan konu açıyoum herkes benı suçlamış buraya uzun uzun noktası noktasına yazmam mumkun degıl herkes benı suclamış
yazık valla kadının dusmanı yıne kadın tabıkı kocamlA KONUSTUM KARSIMA CEKTIM AMA BENI DINLEMEDI BENI ELEŞTIRMEK YERINE CVP YAZSANIZ DAHA MUTLU OLURUM NEDEN BILIP BILMEDEN INSANI SUCLUYORSUNUZ

bunca insanın sana hatalıysan diyorsa bu sende bi soru işareti yaratmıyormu?

madem çok çektirdiler sana o zaman ilk başta hiç üşemneden detaylı bir şekilde yaz bizde ona göre yorum yazalım, biz nerden bilelim senin yaşadıklarını
hem hala söylemedin, eşin maaş mı alıyor yoksa harçlıkmı?

yok tatlım neden suçluyalım seni adama aciz demeni ben garipsedim biraz

sanırım kaynanadan biaz çekmişsin zamanında.
Şimdi de eşinin onlara hizmet etmesi, içiçe olmanız zoruna gidiyor.

Ama eşinin annesi babası onlar.Hizmetlerine bakmak zorunda.Tabi seni ihmal etmeden...

konu sahibi arkadas cok bencılce davranıyorsun ....sana ilk yazıdgım yorumuda böylece haklı cıkarmıs oldun...evet eşinin ayrı bir yuvası var ama onlarda onu dogurup okutan meslek sahıbı eden kişiler dimi.... varlıklarını ınkar edemezsın...

arkadaşlar anlatamadığı bişeyler var belli arkadaşımızın.. fazla üstüne gitmişsiniz ailesi diye tabi ki ailesi ama kurduğu yuvayı da unutmaması lazım... arkadaşımız ilgisiz kalmış belli ki benim de eşim beni önemsemez söylediğimi yapmaz ailesinin her dediğini veya her şeyine koşarsa beni ihmal ederse tabi ki tepki gösteririm..burda ki herkes de aynı şekilde tepki verir vermem demesin kimse.. arkadaş haklı olarak kocasını kıskanıyor..şimdi diyeceksiniz ki ailesinden mi kıskanıyo sevdiği değer verdiği insan kendisinden başkasına değer verirse orta yolu bulamazsa tabi ki ailesi bile olsa kıskanır.. herkes bu durumda bence aynı tepkiyi verir.. çare boşanmak mı diye sormuş eminim ki boşanmayı düşünmüyor o anlık bir sinirle yazılmış bişey.. burada ki herkesin eşinin ailesi ile mutlaka sorunları vardır .. ama eşi ve alilesi arasın da 2 tarafıda kırmamak için elinden gelini yapıyosa ne mutlu her erkek bunu yapamaz çok azdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…