Gerçek aile ya da sahte aile diye bir şey yoktur arkadaşım. Bir insan için ana-babasının ve evlendiği insanın yerinin ayrı olması gerekir. Ana-babası ve eşi arasındaki dengeyi tutturamayan her insan hayatında sorun yaşamaya mahkumdur. Ana-babaya gerçek aile, evlendiğin insana da sahte aile (ya da her neyse) gözüyle bakarsan sıkıntı yaşarsın..
Pek çok üye konu sahibine yüklenmiş, olay anne-babaya getirilmiş
Fakat ben öyle düşünmedim.
Eş, babasının yanında çalışabilir, ondan maaş alabilir, her işlerini de yapabilir, ancak evde söz sahibi kayınpeder olursa orda bir durmak gerek.
Zaten konu sahibi de bundan dert yanmış. Kayınpeder parayı veren düdüğü çalar misali davranıyor.
Ben olsam ben de dertlenirdim. Ama yine de eşime aciz, zavallı demezdim
Yaptığı işin karşılığı olarak maaşını alıyor evini geçindiriyor.
Bunun neresi acizlik anlayamıyorum.. Bardak mı yıkıyor, temizlik mi yapıyor bu onun bileceği iş.
Siz evinizde bulaşık yıkıyorsunuz diye aciz misiniz ?
Aile şirketlerinde kim ne görev düşerse üstüne sorgulamadan yapar.
Benim üç kardeşimde birlikte çalışıyor..
Yarın evlendiklerinde hanımları onları aciz olarak mı görecek iş yerlerinde bardakları yıkarsa ?
Başka sorununuz varsa bilemeyeceğim, bildiğim şey beni aciz ve zavallı gören bir eşle yaşamam çok zor olurdu.
Arkadaslar konu sahibinin üstüne fazla gitmiyormusunuz kız yazmış iste sürekli onların pesinde oraya buraya götürüyor pazara götürdü derken bikereye mahsus goturudu bende burda yirtiniyorum demiyorki.
Bunu anlamak niye bukadar zor bı kelimeye takılıyorsunuz sizinde esleriniz kendi kendi kararlarini alamayan sürekli kendi ailesinin pesinde pili pili kosan bı insan olsa sizde kızarsınız.
Yapmayın lütfen yani bı tek kelime takılıp kalıyorsunuz bikereye yada 5 kereye mahsus bişey olsa sizce ayrilayimmi diye sorarım kız cagiz hic???
Ne evlilikler var adam ana kuzusu kendi ailesine sahip çıkamıyor diye biten sizin dediğiniz gibi ailesinin herseyini yapacak edecek tabiki derseniz yuvalar catirdar hep.
Tekrar söylüyorum pazara götürdü arabayla ordan oraya götürdü bunlar sadece bı ornek vermiş bunu anlamak çokmu zor 1000 de 1 i anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?