benım aciz zavallı kocam

karın tokluğuna çalıştırmadığı müddetçe sorun yok

sen dert edınıyosun bunu kimse sorun etmıyo galıba
harcadıgının alınanın bilinmesını ıstemıyorsun galıba bu normal ama bence kacanın bı mücadelesı var sen ona acıyorum derken o sessizden sana çoktan acımış olmasın?? yanlış anlama bu lafımı ama adam ugrasıyomuş sonucta ekmek getirme çabasının üzerine sende onu bu muhabbetle boğarsan o sana içten içe acır .......

Esiniz 2500tl yi birakip, babasinin yaninda calisiyor olabilir.
Ama esiniz boyle cok daha mutlu, sizde onun icin mutlu olmalisiniz.
Ailesiyle anlasamiyorsunuz belli. Mesafeyi koyun o zaman bu kadar basit.
Tartismalarla, kavgalarla sizi dinleyeceginizi sanmayin sakin, aksine sizi boslayip ailesiyle sizden daha cok vakit gecirir.
Esinize iyi davranin ki o da size iyi davransin.
Ve inanin kocanizi kucumsemekle hic bi yere varamazsiniz, mahkeme dairesinden baska.

Bütün gün babasının yanında çalışsada anasına babasına hizmet etsede akşam evine gelip zili çaldığında o adam sadece ve sadece sana ait olur..iş,işte kalır..farzetki bizim gibi yabancı yerlerde çalışıyor..

elbette sıkıntın olabilir,mesela pahalı bişey almaya kalksanız araba gibi durun almayın falan gibi karışmalarda bulunabilir k.valide yada k.baba

ama karışmak istedikten sonra eşinin maaşını ödesin ödemesin zaten karışılar..

sen keyfine bak canım..eve para getiren eşin..eğer o mutluysa bırak devam etsin..birgün anlaşamazlarsa da eşinin çok şükür tahsili kariyeri var devam eder yani..sen karışmamalısın..çünkü eşinle aran kötü olur..
"pasif"kalmayı kendi istiyordur belkide..bizimde zengin bir akrabamız var işhanları falan var..
2oğlu var ikiside mühendis..birisi ekmeğini yabancı firmalarda kazanırken,diğeri mühendislik diplomasını hiç kullanmadan
babasının iş hanını yönetiyor yıllarca...bildiğin vc bekçiliğinden farkı yok yaptığı işin...onlarada çok karşır babası,bunu alma kriz var diye..

onunla çalışmayan oğlunada karışmaya çalışır ama o izin vermez..tarz meselesi..
iki oğluda mutlu...ikisininde durumu iyi..ama babasının yanında olanın sanki daha bir tuzu kuru..

istediği an izin alma hakkı var..kimsenin ağız kokusunuda çekmiyor yani..
bence eşin adına sevinmen lazım..bide pasif falan deme ya..günah..

pencereden pencereye konuşan kadınlar gibi yazmakla konu sahibine sıfır yardımda bulunuyorsunuz!

kocanıza aciz zavallı terimlerini kullanmayın lutfen yaa ne olursa olsun saygısızlık etmeyın

adam gıbı konusun rahatsız oldugunuz yonlerı anlatın

haha koptum biri yazmıskı kocan eve ekmek getirıyormu ondan haber ver demekkı senın kocan eve ekmek getırse yeter
benım kocam ekmekte getırıyor durumuda iyi ben sadece kaynanadan yakınıyorum

haha koptum biri yazmıskı kocan eve ekmek getirıyormu ondan haber ver demekkı senın kocan eve ekmek getırse yeter
benım kocam ekmekte getırıyor durumuda iyi ben sadece kaynanadan yakınıyorum

o yorumu bende gördüm demekkı burda takılan bazıları için ekmek getirmek yetiyor!
neyse ben sana deyım kafaya takma strestan hasta olursun kocanla aranı iyi tut :)

Bence hiç evlenmeyin hayatın tadını çıkarın arkadaşlar gezin eğlenin yaşayın :))) benim gibi düşünen varmı

pencereden pencereye konuşan kadınlar gibi yazmakla konu sahibine sıfır yardımda bulunuyorsunuz!

dolunay bende daha once bu tarz konu açtım herkes bılıp bılmeden üstüme geldi artık açmıyorum admınlere ulaşcam bu problem için konu açıyoruz dert anlatıyoruz mıllet dalga gecıyor

ve sunu demek ıstıyorum çok üzüldüm senın durumunda bana yakın allah yardım etsın valla

Bence haklisin arkadasım keske ilk bastan isten çıkmasına izin vermeseydin eşinin.
Böyle bişey için boşanma eğer seviyorsan ama eşini cek konus kimseye gebe kalmak istemediğini anlat bence ki cokta haklisin isters 5 milyar versin kayinbaban bı erkek evlendiyse onun ailesi artık karisidir keza bu bı bayan icinde geçerli bence.
Burdaki yorumlara takılıp üzülme bence yukarıdaki arkadasın dediği gibi kimi insanlar bı ekmege muhtaç geldikleri yer bellidir bu yüzden kocan seni dovmedikten sonra neden böyle düşündüğünü anlamazlar :)
Takma kafana sen yeterli mutlu olmak iste kocan pasif bı adam belliki ona isteklerini anlayacağı dilden anlatırsan sorunun çözülür.
Kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…