Bence haklisin arkadasım keske ilk bastan isten çıkmasına izin vermeseydin eşinin.
Böyle bişey için boşanma eğer seviyorsan ama eşini cek konus kimseye gebe kalmak istemediğini anlat bence ki cokta haklisin isters 5 milyar versin kayinbaban bı erkek evlendiyse onun ailesi artık karisidir keza bu bı bayan icinde geçerli bence.
Burdaki yorumlara takılıp üzülme bence yukarıdaki arkadasın dediği gibi kimi insanlar bı ekmege muhtaç geldikleri yer bellidir bu yüzden kocan seni dovmedikten sonra neden böyle düşündüğünü anlamazlar :)
Takma kafana sen yeterli mutlu olmak iste kocan pasif bı adam belliki ona isteklerini anlayacağı dilden anlatırsan sorunun çözülür.
Kendine iyi bak
haklısın tşk ederım dıgerlerı gıbı saçma sapan yorum yapmadıgın için
mesela yarın annemler gelecek kocam babasından para aldıgı ıcın ona ıster ıstemez mudahele edecek ve özel hayat dıye birşey yok.
ben ıstemıyorum öyle seylerın bılınmesını sonucta ozel hayatım valla hamıleyım ve cok stres yapıyorum ınş kurtulurum bu durumdan
konu sahıbı arkadasım yaptıgımız yorumların saçma oldugunu dıle getırmıssın ...
benım yaptıgım yorumda saçma olan nedır yazamısın ....
bu söylemin benı cok rahatsız ettı
veya hangı yorumdan rahatsız olduysan onun ısmını kullan genelleme lütfen
kocanıza aciz zavallı terimlerini kullanmayın lutfen yaa ne olursa olsun saygısızlık etmeyın
adam gıbı konusun rahatsız oldugunuz yonlerı anlatın
ailsıne hızmet etmıyorkı kocamın ailesı benım bana hızmet etmıyor onlara edıyor babası ıstedı dıye tasındık buraya o aciz birisi ve ben yanında çürüyorum
Konu sahibi size nasıl konuşmalıyım bana nerde nasıl konuşayım bunu öğretin dememişmiş ondan öyle yada böyle konuşma diye yorum yapman saçma bencede
çok tuhaf bir düşünceniz var...ne demek ailesi benim bana etmiyor onlara ediyor demek...ONLAR KİM....siz severek evlendiniz birkaç yıllık birliktesiniz..ailesi oldunuz (bencede öyle)...onların canından kanından dünyaya geldi ve onlar tarafından yetiştirildi ama onlar ailesi olamadı(sizce)..
sizin kocanızın ailesi(pardon sizin deyiminizle anne_babası) için maaşla yaptıklarını maaşsız yapmak zorundadır eşiniz ..(annesini pazara götürmesi gibi)..
unutmayın eşten ayrılınca eş eski eş olur....ama anne_baba evladı reddetse evden atsa kovsa ya da evlat aksini yapsa eski anne_baba eski evlat olmaz..herzaman evlat evlattır..anne_baba anne_babadır..başında ESKİ yazmıyor yani..gerçek aile kimmiş siz tahmin edin bakalım..
benım aciz ve zavallı kocamdan bıktım kendisi üniversite mezunu ve istanbulda 2.500 tl maaş alıyordu iyi kötü geçiniyorduk.
ama şimdi babasının yanında çalışıyor babasından maaş alıyor o kadar zoruma gidiyorki düşününsene maaşını babası verıyor nereye ne para harcadık ne zaman yattık kalktık herseyden haberi var e tabi parası var ya onun borusu ötüyor kocamı arıyorum gunduz nerdesın dıyorum babamın arabasını bakıma götürdüm diyor iş yerınde yardımcı yok temızlığı yapıyor orada bardak yıkıyor. annesını pazara goturuyor getırıyor. onlara şöförlük yapıyor meslegınden ayrı 50 tane iş yapıyor ve halınden memnun o kadar pişmanımki bunlarla aynı havayı soluduğum için bazn keşke hiç evlenmeseydım dıyorum. çok pişmanım çok mutsuzum.kaynanamlar cok fesat insanlar tek neşeleri birinin başına glen müsübet. kımsenın iyi olmasını istemezler sadece kendi mutlulugunu isterler. kocamın babası kardeslerı hepsi laf koyar bana ama benım aciz kocam benı savunmaz sızce ne yapayım? boşanmak çaremi?
nasıl kurtulabılırım burdan?
Eşiniz bu durumdan memnunsa yapılacak birşey yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?