Benim ağzım açık kaldı (sizin yorumunuz nedir)

Kadınla tanışıp samimi olmanız yanlış olmuş...
Rahatsız olduğunuz kişinin evine gitmeniz de çok yanlış!!
Uzak durmanız irtibatı kesmeniz hayrınıza olur.

adamdan korktugun halde ki korkman gerek, gözüyle taciz eden insan sonuçta. evlerine gittin. önemli değil evde olup olmaması !!!!. nerden biliyorsun evde olmadığını ? dogru söylediklerini. ? 2 günlük tanıştığin insan..gitmeden herseyi düşünmen gerek...

bu konuda ki idelerim ;;;

e karısı, sürekli sizi kestiğini görmüyor mu ? biz olsak nereye bakıyorsun diye başının etini yeriz..

1. ihtimal ; kadın eşinin bu kadar cüretkar olmasını, en başta senin bile isteye ona baktığına bağlayıp,,, bilerek seni çağırdı. eşim seni edepli olman vs.den beğenmiş, ondan bakmış, birini bulalım şu kıza " gibisinden bilerek oyle konuştu.. adamın öyle birşey dedigi yok....uyardı aklınca....(bu olabilir ama herkes kocasının huyunu da bilir)

2. ihtimal ; yada sen iyi ki gruplu muruplu bişeye kurban gitmemişsin. kastımi anladın umarım...

Konusahibi yorumları beğenmemişsinde ne gibi bi yorum bekliyodun? Yaptığının yanlış olduğunu söylüyoruz ki ona göre dawran diye yoksa bizeneki sordun söyledik

Bırak uçakta tanışmayı yıllarca gördüğüm insanın evine bile gidemem bu kadar kolay siz 1 günde tanıdığınız insanın evine gitmişsiniz ilginçtir ki adamdan rahatsız olduğunuz halde bide. Sakın gitmeyin bir daha ne telefonda ne sosyal medyada kesinlikle görüşmeyin ortalık çok kötü hiç haber izlemiyor musunuz? Pess

Sizin yorumunuz ne diye sormuş, ama yorumları beğenmemiş bunlarda bi tuhaf konu açarlar yorum isterler yaparız beğenmezler herkes kendi düşüncesini söylüyor haklıya haklı haksıza haksız illa sen haklısın aynen dewam mı diyelim

gariplermis dogrusu bende katılıyorum arkadaş lara evine gitme konusunda ama bunlar acayip iliskiler yaşamak isteyen insanlarda olabilir bu zamanda herseyi beklerim ben artik bence guvenmeyin

Cokta şaşırmadım ben. Çoğu genç kızın başına gelmiştir buna benzer olaylar .
Adam hem bana bakacak hemde onların evine gidicem oldu yani uzak dururum ben .

madem kıllandın evlerine niye gidiyorsun, ya kötü insanlar olsaydı, ya karı koca olmasalar da işin içinden başka iş çıksaydı, sana zarar verselerdi. bu kadar kıllanan insan evine gitmez, ben bu konuya pek inanmadım.

Allah korusunda sonra başına bi iş getirirler Müge Anlı,ya koşar sonra aileniz bizden söylemesi ...

Sizin değişik insan ilişkileriniz var diğer konulara da bakınca. O eve gitmeniz saçmalık. Yani hiç mi arkadaşınız yokta bi tatilden bi kurstan tanıdığıyla ev görüşmesine gider insan?

Senin de rahatsızlık duydugun adamın evine esiyle görüşmek için gitmen çok garip.enteresan.
Ne alaka.
Görüşmek zorunda oldugun birileri mi sanki. Tatil bitti eyvallah olmasi lazim.
Çok garip.

Eve gitmeniz ve rahatsız olduğunuz kişiler ile görüşmeniz çok mu normal asıl bana bu anormal geldi. Her bayana her erkek bakıyor anormal değil artık bu bence sizin davranışınız anormal. Allah korusun bir tuzak olabilirdi.

Her actiginiz konuda akil sagliginizdan biraz daha suphe ediyorum.
Rahatsizliginizi belirtmistiniz daha önce, bence kesinlikle doktorunuzu degistirin.

Bence adamın haraketleri hoşunuza gitmiş. Rahatsız olan kişi kalkıpta adamın eşiyle arkadaş olmaz. Ayriyetten evine hiç giymez. Evli adamın size olan ilgisini bildiğiniz halde evine gitmişsiniz. Eşine sizi övmüş falan filan. Bence hiç masum değilsiniz. Bize sormandaki amaçta bu ilgiyi doğrulamak, sana iş çıkarmı teyit etmek olsa gerek. Çok çirkin. Allah şaşırtmasın...

Yani adamdan huylanip sen niye karisiyla gorusuyorsun? Ne bekliyordu ki? Senin gorusmende anormal.

Ayrıca şu işaretlediğim cümleden sonra, tabanlara kuvvet olmadıysanız sorun cidden büyük!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…