• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim aklımı başıma getirinnnn:(

Arkadaşinizin doğru söyleyip soylemediginden emin olmadan asla hareket etmeyin derim. Sevgilinize yem atmayin ya da gidip direkt her şeyi anlatmayin çünkü elinizde delil yok. Güvenilir olmayan birinin sözü gerekçe değildir :stop: Hiçbir şeyden emin olmadan hareket ederseniz çok pisman olursunuz. Sakinliginizi koruyun lütfen

Tek bi laf etmeden çıkın hayatından. Tek laf etmeden derken ciddiyim yani hic konusmadan sanki bi anda ortadan kaybolmussunuz gibi.
Sosyal aglardan engelleyin, telefon numarasını engelleyin size hicbi sekilde ulasamasın.
Ne oldugunu anlayamasın bile. Mecbur o gelsin ayagınıza. Kafası karıssın noldugunu cözemesin size gelsin. Geldigi zaman da öyle bi yerin dibine sokun ki bi daha kendine gelemesin.
Ama öyle sitem etmeyin, acıklama beklemeyin. Aşagılayıcı konusun, dalga gecin, sen o kücücük kafanda beni kandırabilecegine gercekten inandın mı deyin, o kızın sana yazmasının sebebi de benim zaten sen benden habersiz ne yapabilecegini sandın deyin, yanımdaki adamda kac kurusluk seref var ben anlamadım mı sence deyin, hadi ben artık bakıcam keyfime sen de nereye gideceksen git deyin sepetleyin. Erkeklik gurur ego hicbi sey bırakmayın. Bu amada giderayak verilecek ders budur.

Arkadaşinizin doğru söyleyip soylemediginden emin olmadan asla hareket etmeyin derim. Sevgilinize yem atmayin ya da gidip direkt her şeyi anlatmayin çünkü elinizde delil yok. Güvenilir olmayan birinin sözü gerekçe değildir :stop: Hiçbir şeyden emin olmadan hareket ederseniz çok pisman olursunuz. Sakinliginizi koruyun lütfen
Aa bi saniye emin degil mi? Ben emin olduguna dayanarak bi yorum yaptım ama. Emin degilsen sakın öyle bi sey yapma konu sahibesi. Cok net aldatıldım demissin ben ona dayanarak sert bi yorum yaptım. Eger sadece süpheyse bu sacmalama lütfen.

Zamanında Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılıyor.Turgut Özal seçimi kazandı kazanacak muhalefette olan Demirel ve İnönü isyanda , katiyen olmaz diyorlar.Neyse Özal Seçimi kazanıp Cumhurbaşkanı oluyor , gazeteciler Özal'a şimdi ne olacak muhalefet kesinlikle istemiyordu diyorlar. Turgut Özal'ın cevabı ise "alışırlar alışırlar" oluyor.

Sizin hoşlanmaniza ragme adama asiliyor , ayırmak icin turlu yalanlar atiyor sonra siz hayatiniza tekrar aldiginizda bu kiza sevgilinizi denettiriyorsunuz. Bu kadar mi kapali olur insanin gozu.

Ayrica 7 aydir siz gorsumuyorsunuz bu kizla fakat sevgiliniz gorusuyordu belkide.

Simdide ikiside yalan soyluyor.

Hic durma kac bu sahistan

Yine kadın nasıl suçlu oldu anlamadım

Tam takip edilmiyor olaylar galiba

Konu sahibinin arkadaşının ''erkek arkadaşın böyle söyledi'' diye iddia ettiği cümlelerin hepsini erkek arkadaşı başka bir kıza daha söylemiş zaten, konu sahibi kesin olarak öğrendi bunu.

Kız da muhtemelen hırslı olduğu için, çünkü konu sahibiyle sevgilisi yüzünden görüşemediğini düşünüyor, gereğinden fazla yakın davranarak denemiştir, o yüzden de ekran görüntüsü atmak istemiyordur.

Önemli olan arkadaşının nasıl davrandığı değil ki. Kız denemek için yapıyorum diyor zaten. Kız ne yaparsa yapsın konu sahibinin sevgilisi konu sahibiyle ilgili öyle cümleleri kuramaz, bu direkt ayrılma sebebidir.

Konu sahibine görüşme dedikten sonra kendisinin kızla yılışık bir şekilde konuşmasındaki karaktersizliğe hiç girmedim bile.

Konu sahibesi , bence bayanın dediklerine guvenemezsin. Baskın basanindir demişler. Eğer senin için maddi manevi çok sıkıntı olmayacaksa, bu kuşkuyla yaşamaktansa git sevgilinin yanına. Kimseye de haber verme. Vardığın zaman nerede olduğunu sor. Çaktırmadan yanına git. Mümkünse açık bir mekanda yakala, zile felan basma. Mesajları silme vakti olması . Al elinden telefonu oku öğren gerçekleri. Sonra da kır at hattını. Olumluysa eğer kız yakasından düşmez, olumsuzsa eğer görüşmelerine engel olursun. Benden bu kadar.

Canim HIC k.bakma ama okurken sinirler bozuldu cokmu safsin sen ya nasil ekran goruntusu olmadan inaniyosun o kiza zamaninda oda hoslanmis alamamis istedigini simdi intikam aliyor.bunu anlamicak ne var ya ekran goruntusu yok bsy yok sakin inanma yedirememis kendine belli!!! Aklini basina topla lutfen

AYNEN böyle olmali. Kiz da eger gercekse söyledikleri rahatlikla yapar bunu zaten

o zaman gerçek değil... çünkü arkadasıma söyledim mesaj at ekran fotosunu çek dedim...
amannn lunatic ben görevimi yaptım artık muhattap olmam onla dedi.

Tek bi laf etmeden çıkın hayatından. Tek laf etmeden derken ciddiyim yani hic konusmadan sanki bi anda ortadan kaybolmussunuz gibi.
Sosyal aglardan engelleyin, telefon numarasını engelleyin size hicbi sekilde ulasamasın.
Ne oldugunu anlayamasın bile. Mecbur o gelsin ayagınıza. Kafası karıssın noldugunu cözemesin size gelsin. Geldigi zaman da öyle bi yerin dibine sokun ki bi daha kendine gelemesin.
Ama öyle sitem etmeyin, acıklama beklemeyin. Aşagılayıcı konusun, dalga gecin, sen o kücücük kafanda beni kandırabilecegine gercekten inandın mı deyin, o kızın sana yazmasının sebebi de benim zaten sen benden habersiz ne yapabilecegini sandın deyin, yanımdaki adamda kac kurusluk seref var ben anlamadım mı sence deyin, hadi ben artık bakıcam keyfime sen de nereye gideceksen git deyin sepetleyin. Erkeklik gurur ego hicbi sey bırakmayın. Bu amada giderayak verilecek ders budur.
bu yöntem çok iyiymiş yalnız. illaki ayrılıcam diyenler bence böyle ayrılsın çok cool :cool:

Ben de bu yorumu yapacaktım. Belki de ona karşı hisleri vardı, olumlu sonuç alamayınca konu sahibiyle çıkmaya başladı ve onu da unutmak için birbirleriyle görüşmelerini kısıtladı.

canm konunu biliyorum bundan sonra kendi yoluna bak ortada kesin bir şey yok ama bir şeylerin olduğu kesin.. hem de seni üzücek bir şeylerin.. bence o ikisini de kafandan atmalısın.

Hmm iyi biri olsa dediğinizi yapardı, bu yazdığınızdan sonra olaya inanasım gelmedi. Nişanlınızın resmini yolladı mı size? Bak yollamış diye? Kesin birşey var mı elinizde?

erkek arkadaşınızı çok seviyordu iseniz, ne sebeple onun görüşme dediği arkadaşınızla görüştünüz?
hadi görüştünüz kendi kararınız, dün de benzer yorum yapmıştım, tutup sevgilinize mesaj atma fikrini neden aklınıza getirdiniz?

kızın ne kadar tehlikeli bir kız olduğunu biliyorsunuz, ne diye böyle bir kızın eline koz veriyorsunuz ki ?
siz hata etmişsiniz ...

sevgilinizden numaranızı isteyecek, sevgiliniz de lunatic den uzak dur diyecek...
siz de kızın gözünde egonuz mu artacaktı ?

ama ne oldu? kız şimdi ego tatmini yapıyor, lunatic'in sevgilisi bana asılıyor diye...
sizde oturup ağlıyorsunuz...
çok mu gerekliydi o kızın burnunu havaya kaldırmak...?

anlam veremedim ben size..

hala da veremiyorum gerçekten...

Onceki konunada baktim canim bak sen bu erkek arkadasini denettirme asamasina geldiysen demekki zaten guven yokmus su an hissettigin zaten varmis ama kabul etmiyormussun simdi acikca gormussun ve ben olsam o arkadasimlada gorusmem o kizda da bir sey var gibi hissettim ne yalan soyleyeyim ne demek konusmayi sildim sonucta arkadasi degil yaptigi amac belli sileceksede ekran goruntusunu alsin oyle silsin bu isi cevirecek kadar akli var ama bunu akil edecek akli yok mu? Bence o kiza dikkat et zaten o sevgilinden bahsetmiyorum bile igrenc bir sey

kadın milletine güven olmaz:)))
hiç oyun oynamaya kalkma açıkça söyle sevgiline, o kız arkadasım bana böyle böyle mesajlar gönderdi, senin benim hakkımda düşündüklerini söyledi de, kabul etmezse yüzleştirirsin..
Hangisinin doğru olduğu ortaya çıkar, ama kesin oyunlara falan kalkışma işin içinden çıkamazsın

Konu sahibesi , bence bayanın dediklerine guvenemezsin. Baskın basanindir demişler. Eğer senin için maddi manevi çok sıkıntı olmayacaksa, bu kuşkuyla yaşamaktansa git sevgilinin yanına. Kimseye de haber verme. Vardığın zaman nerede olduğunu sor. Çaktırmadan yanına git. Mümkünse açık bir mekanda yakala, zile felan basma. Mesajları silme vakti olması . Al elinden telefonu oku öğren gerçekleri. Sonra da kır at hattını. Olumluysa eğer kız yakasından düşmez, olumsuzsa eğer görüşmelerine engel olursun. Benden bu kadar.

Canim HIC k.bakma ama okurken sinirler bozuldu cokmu safsin sen ya nasil ekran goruntusu olmadan inaniyosun o kiza zamaninda oda hoslanmis alamamis istedigini simdi intikam aliyor.bunu anlamicak ne var ya ekran goruntusu yok bsy yok sakin inanma yedirememis kendine belli!!! Aklini basina topla lutfen

teşekkür ederim yorumlarınız için. dün erkek arkadasımın kuzeniyle konustum bana bekle lunatic. kimseye inanma ben konusayım once ona gçre davran dedi...
onu bekliyorum...
arkadasım konusuna gelince dün dedim ki bak ayşe ben bu çocuktan ayrılcam eğer bunu diyorsa. o yüzden seninle konusmalarını ona söyleyim bitirmem gerek elimde başka bişey yok dedim...
bana lunatic saçmalama benim yüzümden ayrılma bu çok çocukca olur. ben ce 1 hafta felan burnundan getir seni sevmiyorum de bitir. bu daha iyi dedi....
şimdi bu arkadasımında çok şüpheli halleri var sanki.

Belkide kız yalan söylüyordur belki erkek arkadaşın başka cevap verdi ? hem kıza sen mesaj at diyorsun hemde ekran görüntüsü isteyince sildim diyor bana saçma geldi

şimdiki aklım olsaydı ne o kızı arardım ne de numara verirdim :(

Güveniniz yokmuş ki böyle bir deneme yapmışsınız. Bu saatten sonra o mesajları göremeseniz , erkek arkadaşınız sizi ikna etse bile kocaman bir acaba ile yaşayacaksınız. Bu iliski adina yapılabilecek birşey kalmamış artık. Bu gerçeği kabullenip yolunuza devam edin. Onsuz tabiki.

her serde bır hayır vardır bak vesıle oldu ıste gercek yuzunu gormene ,
bı sure sessız kal bakalım gorusmeye cagır sonra yuzune tek tek vur bunları ve ayrıl

3 gündür sanki benim yaşadıklarımı bir başkası yaşıyor ve ben dışardan seyreden bi konuğum...
bomboşum hisedemiyorum, gülemiyorum, ağlayamıyorum. sadece çok üzgünüm...
daha bişey yapamadım. daha o karaktersize hiç bişey diyemedim...
biraz önce kız arkadasım aradı ve ona o gece yatmadan önce gözün yakışıklı görsün diyerekten 2 adet foto yollamış...
ya benim 1 yıldır tanıdığım, güvendiğim, uğrunda herşeyi yapabildiğim adam bu olamaz, bu çok acı bişeymiş. aldatılmak:KK43:
kıza dedim ki hazır konusu açılmışken ekran fotolarını at mesajların dedim... dediğim gibi oldu tek cevap SİLDİM...
kızlar napayım bu adamı ben yanına gitsem böyle bi insan için değmez, yanıma çağırsam haftasonu taşınacak hayatta gelmez...
telefonda da konusmak istemiyorum bu konuyu. sıkıştım iyice düşünemiyorum...
sağlıklı hiç bişey düşünemiyorum...
Sen neden hala bu adamın peşine düşüyorsun ki , al işte ne MAL olduğunu gördün , lütfen böylesi pislikleri dert ederek değerinizi düşürmeyin :KK12: sonra şimdiki kadın milleti şöyle böyle oluyor :KK12: bu yaşananlar benim başıma gelseydi ilk iş gider hattımı değiştirir , ne arar ne sorardım , kapıma geldiğinde kovardım daha da mı rahatsız etti hadi yavruşum nezarete der polis çağırırdım yatsın birkaç gün bir daha düşmezdi peşime :KK50:

Arkadaşına mesaj atıp bu kadar emek verilmiş bi ilişkiyi bu şekilde onun sözleriyle bitiremeyeceğini söyleyip geçmişteki vukuatını hatırlatın ve sevgilinize 'benimle bu şekilde konuşuyosun ama sevgilin var onun duymasından korkmuyomusun duysa üzülmez mi?' şeklinde mesaj atsın ve silmemesini ekran görüntüsünü yollamasını baştan söyleyin. bakalım ne olacak kız bi anda yan mı çizecek yoksa cevap gelipte ekran görüntüsü mü yollayacak

konuyu biraz okudum erkek arkadasşınız kız arkdaşınızla muahbbet ediyor ve delilleri arkadaşın siliyor , o kızla görüşme diyen erkek arkadaşın da görüşmüyordu değil mi? sen gidip telefonunda kızın numarasını bulsan hesap sorsan diye geçti aklımdan

canım önce emin olman lazım belki de erkek arkadaşın hiç bişey yapmadı.. sen kız arkadaşına erkek arkadaşının onu istemediğini o yuzden görüşmediğinizi söyledin yani bu kadar samimi davranan hatta resim gönderen adama neden sen beni istemiyorsun diye sormamış mıdır? bi de böyle bişey başıma gelse ne olur ne olmaz diye aslam silmem mesajları falan kız arkadaşın nasıl silmi hikayede eksiklikler var önce kız arkadaşının söylediklerinin doğruluğunu öğrenmen lazım

seni aldatmış hemde arkadaşınla, ki bence arkadaşının da biraz karaktersizliği var oda boşta bırakmıyor çocuğu cevaplar, fotolar falan. Hala nasıl konuşmalıyım diyosun. Bitti gitti diceksin mesaj falan atmayacaksın hiç.

Tabi kız doğru söylüyorsa, mesajları falan sana göstermemiş silmiş çünkü.

kızın davranışlarından da tam emin değiliz.. yani kız numara yapıyosa tabiki sildim diyecek buda bir ihtimal.. hiçbir şeyi senden kıymetli olmadığını, nefes alabildiğini, açta açıkta olmadığını hatırla ve biraz olsun mutlu olmaya çalış.. Hayat kafaya takacak, üzülecek kadar uzun değil maalesef..

Bence Kiz arkadasin konuşmalarla ilgili ortaya bir delil koymadan sen iliskini bitirme. Kiz arkadasina da söyle bunu. Çok güvenilecek biri değil gibi bu Kiz.

Kiz arkadasin ekrani neden siliyor hemen, ilginc ...

Birdaha silmemesini soyle ve ekran fotosunu iste hemen...

bence ne ara nede gıt msj falanda atma sen bıtır onun haberı bıle olmasın

O kızla aldatıyor mu yani?
Konular kopuk kopuk sanki ya da ben birleştiremedim.

kızın deyişi kız arkadasıma ilgi göstermiş mesajlaşmalarını bana gönderdi...
ama kız arkadasımda epey samimi konusmus.
benim amacım arkadasımla görüştüğümü bilsin ama buna sevgilimin sebep olduğunu düşünsün diye kıza numarasını verdim.... sözde sadece sevgilime lunatic numarasını verir misin diyecekti...
kız direk konusmaya canım çok özledim diye başlamış...
bu ne dedim sadece numaramı isteyecektin dedim. lunatic öyle deme bak sana gerçek yüzünü gösterdim sevgilinin. bence ayrılmalısın, bu durumada sakın üzülme dedi..

şimdiki aklım olsaydı ne o kızı arardım ne de numara verirdim :KK43:

Hep hata yapiyorsun basindan beri iliskinin.Yalan soyluyorsun,istemedigi seyi yapiyorsun sonra da ondan hatasiz olmasini bekliyorsun.Ne ekersen onu bicersin.
Kuzeni bekle konusayim demis.Yogurdum eksi diyecek mi sanki? Cidden cok safsin cok.

arkadaşın bana hiç güven vermedi lunatic mesajları silmesi neden samimi mesaj attın diye sorduğunda sana gerçek yüzünü gösterdim ayrılman lazım demesi bence acele etme tepki vermek için belki arkadaşların dediği gibi önceden sevgiline asılmılştır sevgilinde onunla görüşmeni o yüzden istememiştir kuzen ne diyecek bakalım şimdi kızgınlıkla acele konuşup yanlış iş yapma haklıyken haksız duruma düşebilirsin

Back
X