merhaba canım umarım sende annen gibi anne olursun.allah tez zamanda evladını önce karnına sonra kucağına almayı nasip etsin..bende 4 yıllık evliyim ilk bir yıl korundum ve korunurken hamile olduğumu öğrendim ve cok sevinmiştim ama sevincim uzun sürmedi bebeğimin kalp atışları duyulmadı..ve bunun gibi 2 gebeliğim daha oldu yine hüsran yani şuanda bende beklemedeyim 1 yıldır korunuyordum tevdavi tahliller için ama cok şükür hiçbir sorun yok.3 aydır korunmuyorum ama hiçbir tık yok..eğer hamilelik planlıyorsan ee düşünüyorsunda zaten önce gereken testlerini yaptır derim.güzel rabbim isteyen herkezin kucaklarını boş koymasın inş. bol şanlar canım
bizler onları hiç sormadan bekletiyoruz haksızız bence belki daha önce gelmek istiyorlar hiç soruyormuyuz dünya telaşına düşüyoruz sonrada allaha yalvarıyoruz allahım kimseyi oyalamasın bu yolda
inşaallah RABBİM sanada nasip eder anneliği canım...
bebekelover
canım bende bu ay ovulasyon testi almak istiyorum tabi inşlhh kırmızıları görmem bu ay...
eczanedenmi yoksa nettenmi aldın
markasını ve fiyatınıda sölersen çok iyi olurrr...
rabbim en tez zamanda bizler içinde ol desin inşllhhhhh
tşkr ederim canım
amin inşllhhh bu ay tutmuştur inşllhh yoksa bu ay hastane yolları gözüküyo bize
dua edin arkadaşlar ben her namazdan sonra size tüm isteyenlere ediyorum
mevlam dualarımızı kabul etsin inşlhh:Saruboceq:
canımmmmm...çok güzel bi konu olmuş,içindekileri çok güzel anlatmışsın.. aynı duyguları paylaşıyorum seninle. biz her zaman bebek istiyorduk.ama hadi evllenir evlenmez yapmayalım dedik..ama keşke daha önce bıraksaymışım korunmayı.Allah'ım herkesin gönlüne göre versin..sağlıklı,akıllı çocuklar nasip etsin bize..en kısa zamanda inşallllah!!! :Saruboceq:
haticecim çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun canım. inşallah rabbim isteyen herkese birer evlat nasip eder. yaşadığın şeyler çok acı ama inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır ve bu defa bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım. bak çok şükür hiçbir sorun yokmuş... ben ovulasyon testi kullanıyorum. en azından yumurtlama günlerimi tespit edebiliyorum bu sayede. kullanmıyorsan tavsiye ederim. bu konuda yardımcı olmak da isterim. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?