Benim annem yok vefat etti ama eşimin anneside cok kötü bir kadin

Ecrin beytas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
77
27
3
Benim annem vefat etti maalesef annesiz büyüdüm rabbim sabir verdi ama zor.. esimin annesi.cok kötü biri surekli esime onu bırak diyor bi kötülüğümde dokunmadi ona ve ben ona hala.anne diyorum yuvam yikilmasin diye konusuyorum ama onunla konuşmak istemiyorum ve bizim yeni evimiz var kaynanam bizimle yasicakmis ama ben onu istemiyorum zaten bebeğimde olacak bilemiyorum

Sizde kendisine tavrınızı koyun nasılmış anlasın. Hem hamilesin hemde kayinvaliden yuvanı yıkmaya çalışıyor. Vicdanı olsa zaten yapmaz. Kesinlikle mesafenizi tavrınızı gösterin ona göre davransın.

Benim annem vefat etti maalesef annesiz büyüdüm rabbim sabir verdi ama zor.. esimin annesi.cok kötü biri surekli esime onu bırak diyor bi kötülüğümde dokunmadi ona ve ben ona hala.anne diyorum yuvam yikilmasin diye konusuyorum ama onunla konuşmak istemiyorum ve bizim yeni evimiz var kaynanam bizimle yasicakmis ama ben onu istemiyorum zaten bebeğimde olacak bilemiyorum
Eşiniz bu konunun neresinde? Size bu kadar kötü davranıyorsa neden birlikte yaşamanızı istiyor?

Güçlü ol, ezdirme kendini. Sana hayatı zindan edeceğini düşündüğün bir insanla aynı evde yaşamayı kabul etme.

Bir defa geliyoruz bu dünyaya. Zaten sıkıntılarla geçmiş çocukluğun. Şimdi de seni stresten deli edecek bir kaynanayla mı geçireceksin ömrünü?

Kadın aç açıkta değilse, uygun bir dille annenle anlaşamıyoruz, çok kalbimi kırıyor, aynı evde yaşamak istemiyorum de eşine. Aslında bunu evlenmeden önce söyleyecektin.

Seri dizi gibi maşallah aren diye bir üye vardı o da böyle seri konular açıyordu film gibiydi ona dönecek gibi

bir de eloş vardı o serici idi
Bakalım ecrinciğimin seri konuları ne olacak merakla bekliyorum
Profil resmin çok güzl ❤️

bu konu için bir şey yapamayız herkes eşinle konuşman gerektiğini yazacak

Allah sabır versin, mekanı cennet olsun annenizin. Ancak şu yaşadıklarınızın annesiz olmanızla hiç alakası yok. Dünkü konunuzdan devam etseydiniz keşke, çünkü böyle bölük pörçük konular açınca, kimse mevzuya hakim olamıyor, yorumlar da etkileniyor.

Bir kere siz çok çocuksunuz. Niye evlendiniz, zorla mı evlendirdiler bilmiyorum ama bir de hamile kalmışsınız ya, kendinize yazık etmişsiniz, en azından çocuğunuza yazık olmasın diye şu ezik, aciz hallerden biran önce kurtulmanız gerekiyor. Yoksa size yapılan muamelelerden çocuğunuz da nasibini alacak.

Ve dün eviniz olmadığını konuşuyorduk. Yanlış mı eksik mi anlatıyorsunuz, biz mi anlamıyoruz? Bu ev nereden çıktı, kimin evi? Kayınvalideyle yaşamanızı kim şart koşuyor? Eşiniz mi? Hayatınız üstünde hiç söz hakkınız yok mu zannediyorsunuz ki, her zorlamayı kabul ediyorsunuz? Mecbur değilsiniz hiç bir şeye. Biraz sesiniz çıksın yahu. Kayınvalidenin kendi evi varmış zaten, sizinle gelmesine niye gerek görülüyor?

Canım bende kimsesizim beni de cok ezmeye kalktılar ses etmedim zor gunler gecırdım ama sunu anladım dinsizin hakkından imansız gelir ıs bende actım agzımı yumdum gozumu evet kimsem yok ama kendi kendimi savundum adım bıraz deliye cıktı ama varsın olsun. Ama benimkiler uzakta aynı ev cok cok zor Allah yardımcın olsun

Asla birlikte yaşamayı geç evine bile alma yuvanı alenen bozmaya çalışan bir kadın o kayınvalide değil anne hiç değil

Bu hikayede mantıksız bir seyler var ama neyse ...
Dün evimiz yok kendi ailemizde kaldık , sonra eşimin ailesine gittik demiştiniz .1 yıllık evliydiniz. Hamilesiniz . Şimdi de kaynanam bizle yaşayacak diyorsunuz . Kaynananız sizle yaşayacak olduğuna göre bir eviniz var. Eviniz varsa niye aile evlerinde kalıyorsunuz. Ayrıca koca kadin kocası çoluğu çocuğu yok mu sizinle kalıyor. Adam akıllı hikayeyi tek bir konu halinde toplarsanız mutlu olacağız böyle dizi izler gibi bölüm bölüm ayrılınca hem tadı kalmıyor , hem yardımcı olamıyoruz . Umarım anlatabilmişimdir?

Hep gelinler çok iyi, kayınvalideler çok kötü tü kk
Ben bu hikayenin tersini hiç görmedim de duymadım da.
Günde 10 tane kv kötü kv şeytan kv ayırmak istiyor konusu ama bir tane çevremde böyle hikaye görmedim burda da maşallah Allah nazardan saklasın.
Kısacası bir Karadenizli olarak şunu söylemek istiyorum bezdum da bezdum.

Back
X