- 5 Şubat 2020
- 77
- 27
- 3
- Konu Sahibi Ecrin beytas
-
Eşiniz bu konunun neresinde? Size bu kadar kötü davranıyorsa neden birlikte yaşamanızı istiyor?Benim annem vefat etti maalesef annesiz büyüdüm rabbim sabir verdi ama zor.. esimin annesi.cok kötü biri surekli esime onu bırak diyor bi kötülüğümde dokunmadi ona ve ben ona hala.anne diyorum yuvam yikilmasin diye konusuyorum ama onunla konuşmak istemiyorum ve bizim yeni evimiz var kaynanam bizimle yasicakmis ama ben onu istemiyorum zaten bebeğimde olacak bilemiyorum
Canım bende kimsesizim beni de cok ezmeye kalktılar ses etmedim zor gunler gecırdım ama sunu anladım dinsizin hakkından imansız gelir ıs bende actım agzımı yumdum gozumu evet kimsem yok ama kendi kendimi savundum adım bıraz deliye cıktı ama varsın olsun. Ama benimkiler uzakta aynı ev cok cok zor Allah yardımcın olsunBenim annem vefat etti maalesef annesiz büyüdüm rabbim sabir verdi ama zor.. esimin annesi.cok kötü biri surekli esime onu bırak diyor bi kötülüğümde dokunmadi ona ve ben ona hala.anne diyorum yuvam yikilmasin diye konusuyorum ama onunla konuşmak istemiyorum ve bizim yeni evimiz var kaynanam bizimle yasicakmis ama ben onu istemiyorum zaten bebeğimde olacak bilemiyorum
Gerçek değilse aynısıni yasa gör tamam misana ötekinde konunda bütün akıllar verildi zaten , konu açıp durana kadar aklını başına toplayıp uygulamaya geçsen diyorumiçimden bi ses bu devam filmi de gerçek değil diyo ya neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?