Yasemİn 33.Çok saĞol.ama egede bana sÖyledİler kuralmıŞ 3 yıllık evlİ olmak ve dedİlerkİ aŞı parasınıda sen vereceksİn.bİlmİyorum.ben egede doktorla hİÇ konuŞamıyorum bİle.oradakİ hemŞİreler İlgİlenİyor benİmle,onlarda hep baĞırıyor soru soruyorum azarlıyorlar.ne kadar sÜrer bu aŞılama bİlmİyorum.galİba bİrazda sabırsızlanıyorum
Canım ege üniversitesi tıp fakültesi değilmi,bende yeni aşılama yaptırdım trabzon katü de ve bana söylenende bu.Hatta doktorum tüp bebek için rapor alırız bu aradada 3 yılınız dolmuş olur zaten 3 yıl dolmadan ,3 aşılama yapmadan tüp bebek raporu verilmiyor.Ama aşılama için rapor aldık canım dediğim gibi bunun bir kısmını devlet ödüyor.Bu arada kimse sana bağıramaz azarlayamaz,HASTA HAKLARI diye bir şey var sen hakkını arayabilirsin ve sana açıklama yapmak zorundalar.Canım eğer sana bağırırlarsa sor ,üniversite hastanelerinde hasta hakları diye bir birim varmı bilmiyorum ama
eğer varsa o hemşireyi şikayet edebilirsin.Kimse kimseye bu şekilde davranamaz,o hemşire hakkında hemen işlem yapılır.Devlet hastanelerinde böyle bir uygulama var sağlık bakanlığının sitesindende bakabilirsin hatta.Canını sıkma bunlar moral işi,moralini bozma,bence önce güvenebileceğin bir doktor bul,beni bugün doktorum aradı hatta inan çok mutlu oldum,moral motivasyon gerek......