Aşılama benim aşılama günlüğüm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iğne ve ilaçlar için rapor çıkartılıyor. çok emin değilim çünkü ben evlilikte 3 yılı çoktan doldurdum ama kimse bize evlilik tarihimizi sormadı. doktor aşılam aiçin rapor çıkarttı. raporuda yanında çalışan bayan hazırladı. sonra ilaçları aldık. yalnız iğnenin biri 260 liraydı yarısını biz ödedik. onun dışında aldıklarımızı devlet karşılıyor ve maaştan kesiyor.

bir daha doktora gittiğimde bu konuyu sorarım.

rapor kesinlikle 3 yılda çıkyor bu heryerde böyle aşılama için egeye iğne ilaç hariç 150 lira ücret ödeniyor diclehan benim ilk denemem aşılama bu ay eğer yumurta olursa olucak ama ben naptım ege tüp bebekte infertiliteye bişey söylemeden dosya açtırdım şubatta 3 yıl dolana kadar tahliller tamamlansın ki dolunca hemen olsun diye dedim ya artık ki,tabını yazcam

arkadaştan evlilk tarihi istememelerin nedeni kayıt için başvurduklarında bilgisyarda çıktığı içindir

23SM.bana özel hastanede iğneler dahil herşey aşılama için 300 lira dediler tabi ssk var.nasıl?

çok iyi eğer doğruysa tahlillerini toparla çünkü orası da senden aynı şeyleri ister ve 300 eyaptır hemen git gel yapmazsın çünkü burda da iğnelere para vercen ve pahalı ama anlamadım neden bu kadar ucuz.raporlu fiyatı olmasın bi daha sor çünkü rapor özel tıp merkezlerinde de geçiyor.anlamadım yani ama eğer doğruysa hiç şüphe etme yaptır 150 lira zaten egeye vercen

sordum hastanedeki bayana iğneler içindemi 300 dedim. evet dedi.bende inanamadım tekrar sordum.herşey içindemi diye evet dedi.inşallah sonradan başka bişey çıkarmazlar.artık çıkarsalarda vercez para ne yapayım?mecbur.insan çocuk sahibi olmak için herşeyi göze alıyor.biz bukadar uğraşırken insanlar nasıl çocuk aldırıyorlar anlamıyorum.işte insanın imtihanı herkesin bu dünyada bi sorunu var.hayırlısını istemek lazım heralde.tabiki ısrarcı olcaz ama hayırlısıyla

önce rahim filmi
sonra laporaskopi

24 Ağustos 2009 ...................... son adet tarihi
27 Ağustos 2009 ......................serophene adlı ilaç günde 100 mgX 5gün (adetin 4. günü)
02 Eylül 2009 ...........................puregon kartuş günde 100 IU X 2 gün ( adetin 10. günü)
04 Eylül 2009 .............................. ovitrelle çatlatma iğnesi (adetin 12.günü)
06 Eylül 2009 ................................ AŞILAMA (adetin 14. günü)

Aşılama sonrası:
bebe aspirini
folik asit
crionne jel

Aşılama ücreti:
normalde 300 TL
anestezi altında 500 TL

24 eylül 2009........................son adet tarihi
25 eylül 2009......................doktor kontrolü
27 eylül 2009.....................serophone günde 2X50 mg 5gün boyunca
01 ekim 2009....................puregon günde 75IU 4 gün boyunca
05 ekim 2009......................doktor kontrolü

canım eğer hamile kalırsaan yazarmısın...

tabiki yazarım. inşallah hayırlısıyla hamile kalayımda .

07 ekim 2009........................doktor kontrolü..............foliküllerden biri 23mm olmuş
07 ekim 2009 ...................... ovitrelle çatlatma iğnesi
09 ekim 2009 ..........................2. AŞILAMA.............CıRıNONE JEL+BEBE ASPıRıNı+FOLıK ASıT

24 ekim 2009 ..........................gelecek adet tarihi. BEKLEMEDEYıM

hımmmmm çizelgeyi yibe yazmışsın çok iyi olmuş umarım bu sefki olur sanırım bu ikinciydi senin yanlış hatırlamıyorsam.......

hımmmmm çizelgeyi yibe yazmışsın çok iyi olmuş umarım bu sefki olur sanırım bu ikinciydi senin yanlış hatırlamıyorsam.......

evet canım 2. aşılamam. umarım benim ve isteyen herkesinkisi en kısa zamanda hayırlısıyla olur.
senden naber. nasıl gidiyor. hangi aşamadasın?

evet canım 2. aşılamam. umarım benim ve isteyen herkesinkisi en kısa zamanda hayırlısıyla olur.
senden naber. nasıl gidiyor. hangi aşamadasın?

yok bıraktım ben cünkü parada takatde kalmadı bizde o yüzden su an doğal şeyler yapıyorum....incir kürü ve keci boynuzu kürü başkada bişey yok.......ne yapalım kısmetten ötesi olmuyo artık.....

..................................................................

Son düzenleme:
amin inşallah aşılamaya kadar ilaç iğne kontrol derken zaman geçiyor ama aşılamadan sonra beklemek korkunç

sonuç için 1 hafta kaldı. allah ım hayırlısını ver ne zormuş beklemek

kızlar tecrübeleriniz çok işime yarıyor ya sağolun

canım ben dokuz eylül üniversitesine gidiyorum.daha önce tepecik ssk kadın doğuma gittim.hsg filmi için çok eski bir makinayla körlemesine çekiyolar.benim filmimi 5 dakka da çektiler raporu olmayan kalitesiz çekilmiş bir film verdiler elime kanallarım tıkalı çıktı.laporoskopi için gün verdiler.bende elimdeki filimle dokuz eylüle gittim bütün tahlillerim tekrarlandı .fimim yarım saatte çekildi dr çok özenliydi.ayrıca hijyen şartları öncekiyle kıyaslanamaz bile. burdaki makina son teknoloji kamerayla içini görerek çekiyolar.Ve zorlada olsa tıkanıklık açıldı.öyle dr seç diyede baskı yapan olmadı.dün aşılama için ilk iğnemi atıldım.hastane ayrıyetten para istemedi.raporum çıkıyor ilaçlara ne kadar ödiyceğim o zaman çıkıcak.hakkımızda hayırlısı.

canım ben dokuz eylül üniversitesine gidiyorum.daha önce tepecik ssk kadın doğuma gittim.hsg filmi için çok eski bir makinayla körlemesine çekiyolar.benim filmimi 5 dakka da çektiler raporu olmayan kalitesiz çekilmiş bir film verdiler elime kanallarım tıkalı çıktı.laporoskopi için gün verdiler.bende elimdeki filimle dokuz eylüle gittim bütün tahlillerim tekrarlandı .fimim yarım saatte çekildi dr çok özenliydi.ayrıca hijyen şartları öncekiyle kıyaslanamaz bile. burdaki makina son teknoloji kamerayla içini görerek çekiyolar.Ve zorlada olsa tıkanıklık açıldı.öyle dr seç diyede baskı yapan olmadı.dün aşılama için ilk iğnemi atıldım.hastane ayrıyetten para istemedi.raporum çıkıyor ilaçlara ne kadar ödiyceğim o zaman çıkıcak.hakkımızda hayırlısı.

gecmiş olsun canım benim ya cok üzüldüm ama olsun sabrın sonu selamet....

2. aşılama sonuç NEGATİF

canım hakkında hayırlı bu sonuçmuş demek.
allah yeri ve zamanı gelince hayırlı evlatlar verecektir. buna inanıyorum..
inşallah bi daha negatif değilde pozitif haberini verirsin bize . geçmiş olsun.

sağolun kızlar.bir dahakine pozitif. şimdilik okadar uzak bir cümle gibi geliyor ki. hayırlısı

Back
X