Benim aşka inancım kalmadı hiç

erkeklerle konuşuyorum düzgün kız yok diyorlar, kızlarla konuşuyorum düzgün erkek yok diyorlar...

Benim de kimseye guvenim kalmadim. Hatta arkadaslik dostluk olarak bile. Ne bileyim hayat kimine cok bonkor kimine cimri. Bahtiniz acilsin insallah artik iyilerle karsilasirsiniz.

Benim de kimseye guvenim kalmadim. Hatta arkadaslik dostluk olarak bile. Ne bileyim hayat kimine cok bonkor kimine cimri. Bahtiniz acilsin insallah artik iyilerle karsilasirsiniz.
Evet bir de böyle bir durum var. Sadece sevgiliye değil tüm insanlara karşı büyüyen bir güvensizlik başlıyor bir yerden sonra... Kimseye tam güvenilemeyeceğini anladım ama o dengeyi nasıl kuracağımı henüz kestiremiyorum.

Amin teşekkür ederim

Aşka inancım var.
Ama beni bulacağına inancım yok.
Ben aramayı bıraktım çünkü arayıp bulduğum ne varsa fıs çıktı.
Ve gerçekten güvenemiyorum, son seferde tek ayak üstü 40 yalan söylediği ve yakaladığım için sanki kimse doğruyu söylemeyecekmiş gibi geliyor artık.

Ben de iki gün önce bir ilişkimi bitirdim, hakikaten hep kırılan taraf olmama rağmen, bu kadar yanlış adamı nasıl buluyorum, özellikle seçip hayatıma alıyormuşum gibi hissediyorum artık. Çok şey istemiyoruz aslında ama, olmadı mı olmuyor işte, çok sevdiğim bir söz var, '' Kader size susun demişse, bağırmayın. '' diye.
Evet, anladım ki kader bana SUS dedi !

Başlığı okuyunca şarkı yankılandı kulağımda :)

Babadan değer görememekle ilgili olsaydı size ilgi gösteren ilk kişiye bağlanıp evlenirdiniz bence..
Bence daha doğru zaman değil. Beklenen beklendiği zaman gelmiyor..
Şu melankoli halinizden çıkıp ilginizi başka yöne kaydırın biraz..

Babadan değer görmeyen kadınlardan bazıları ilk aşkına bağımlı hale gelip hemen evlenirken,
bazıları da sağlıklı romantik ilişki kurma ve yürütmede zorlanıp,daldan dala konma,
sürekli partner değiştirme eğiliminde olabilyor.
Kısacası bu durumdaki kadınların davranışları,ilişkideki tutumları çok stabil değil.

Aşka inancınız kalmadı diye bu defteri kapatıp ömrünüzün sonuna kadar yalnız mı kalacaksınız? İsteseniz de yapamazsınız zira insan sevmek, sevilmek, dokunmak ister. Bir süre sonra hiç alakasız birine bile kanınız kaynayabilir.

Herkesin başından kötü ilişkiler geçiyor. İlk sevgilisiyle evlenip mutluyum diyenler de var ama kime göre neye göre.
Siz isteklerinizden taviz vermeyip (gerçekçi beklentileriniz olduğunu varsayıyorum) devam ettiğiniz sürece gönlünüze göre biri elbet çıkacaktır.

Ben pek evlenmek için, sevgili olmak için tanışmayla başlayan ilişkilerin sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Önce sosyalleşme, flörtleşme, arkadaşlık olarak başlarsanız daha güzel ölçüp tartarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…