BENİM AŞKIM BU İŞTE başımdan geçen.

• Konu Sahibi Konu Sahibi morcivert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnm ailem bana böle biseyi asla yapmaz.sevmseler bile benim mutlulugum icin izin evrirler evlenmeme (tabi ki istememelerinin seninki gibi bi nedeni yoksa) ama eger ben senin yerinde olsaydım sebepsiz yere onu bırakmazdım.ailemle bi sekilde tanıstırır dıs görünüsle yargılamamaları gerektigini gösterirdim onlara..hala da istememeye devam mı ediolar o zaman kendileri bilirler..bi insanı dıs görünüsüyle ne sacmalıktır ya:kızgın:
ben kesinlikle bırakmazdım walla.

offf
gerçekten çok etkilendim...
ya evlenmeyin,vazgeçin düğünden olmaz mı:(

Allah yaedımcın olsun kardeşimm..
sevmediğin insanlada bir ömür geçmez ki...

çok üzüldüm canım yaa içimde bi yerler acıdı seni çok iyi anlıyorum senağlamasevmediğin biriyle evlenmek hele birde sevdiğin biri varken çok kötü bişey bu acaba senin göremediğin ama ailenin fark ettiği birşeylermi var sevdiğin çocukta nede olsa aşk insanın gözlerini kör eder hiçmi kötü yanı yok neden seni vermek istemiyolar böyle düşün belkide senin göremediğin ilerde sizi etkileyecek olumsuzluklar vardır:sm_confused:

senağlama senağlama peki sevmediğin biriyle evlenerek evlendiğin o insanın hayatını da karartmış olmuyor musun?

ayyyy canımm inan gözlerim doldu ya bendemi senin gibi olacak ailem istemior sevdigim napıcam ben:(vazgeçmioruz geçsem nolcak senin gibi mutsuz evllk yapcam bunu yapamam bn zorla olmaz:(yani aileler sevenleri ayırılıolr çok günah yaa yapmayın lütfenn allah aşkına bugun cuma mübarek gün yapmayın'''bırakın sevdigiyle mutlu olsunlar!ama geç deil biliomusun belki sevdigin sana döner veya dönmez bilemem ama hiçdeilse mutsuz evllk yapma.

bence başkasını hayatına sokmakla yanlış etmişsin ailen eninde sonunda isterlerdi belki.yada sevdiğin kişi değişebilirdi.bence hala zamanın var derim ben olsam sevdiğim insan için herşeyi silerim.ailen bir yere kadar yanında olacak zaten bir yerden sonra ailen kalmayacak. belki düşüncelerimi yadırgayabilirsiniz ama ben olsam yapardım sevmediğim bir insanla ömrümü paylaşmaktan sa sevdiğim insanla mutlu yaşarım daha iyi,hemde seni okadar severken

canım durumuna çok üzüldüm ben sana tek bişey derim zamnanın varken geri dööööööööönnn
bende severek evlendim çok aşık oldum oduyguyu biliyorum sen onu seviyosun vede hiç unutmıcaksın biliyorum sevmediğin biriyle ömür geçmez ailenin tepkisine şaşırdım ama ben senin yerinde olsydım asla sevgimin peşini bırakmazdım aslaaa onu nasıl unutacaksın sen ben derim sana dön bırakma ilişkinizi ikinizede yazık olmasın okurken çok üzüldüm olmazsa kaç ona kaç ama bırakma sevgini ailen kızar küser ama hiç bir aile evladını atamaz uzun süre sonra olsa gene affeder ama atamaz ben derim yapma bunu ikinize bırakma sevgini mutlu olmak varken mutsuz olma

ya inanki çok üzülüdüm bencede senin yerine bırakta başkaları üzülsün nasılsa affederler zamanı gelince sen sevdiğine koş ve ona herşeyi anlat bence oda senin kadar seviyorsa seni anlar eminim git aşkını tamamen kaybetmeden git yoksa herşey imzayı attığın an biter
zaman n kaybetme derim canım

bana nedense hiç ama hiç samımı gelmedın kusura bakma ama seninki aşk falan degil kimseyide inandırmaya çalışma gerçekten aşık olan insan başkasına bakamaz dokunamaz onun kendisine dokunmasına bile dayanamaz ki siz aşk acısı çekerken başkasını bulun oda nişanlınızın tanıdıgı sonra evlenin gelin bide burda aşktan bahsedin umarım evlendigin insanı mutlu edebilirsin

ya arkadaslarin bazilari konuyu tam okumadan mi yorum yapiyorlar nedir anlamadim
konuyu açali bi seneye geçmis hala daha evlenmekten vazgeç falan yazmislar...evleneli ay oldu !
konuyu açan kisiye gelince...seni anlamak mumkun degil.
o kadar delicesine sevmissin ama aileni yikmadin (haklisin kaç demem tabiki) 3 ay sonra unutmak için flort ettin ve sonuçta da evlendin !
ve hala ona askim diyorsun, onu dusunuyorsun, onu gorebilmek için can atiyorsun...
sen ne yapiyorsun ya ?
esine yazik. ben ona acidim.

ben çok üzüldüm ama sevmediğin biriyle hayat geçmez ki nasıl bir durumdasn bilemem ama yinede yapma derdim karşıdaki kişiyede yazık be cnm ALLAH bütün sevenleri kavuştursun

bence sakın evlenme nişanlınla. aradan biraz zaman geçtikten sonra bitmeyen pişmanlıklar başlayacak ve daha büyük hatalara gireceksin. belki evliyken tekrar onunla görüşeceksin ve bu sefer de daha ağır durumlarla karşılaşacaksın. hem kendine hem de nişanlına dar edeceksin dünyayı. maalesef tecrübe konuşuyor:(

canım cok huzunlu bır hıkaye sevdıgıne kavusamamıssın umarım dedıgın gıbı obur tarafta kavusursunuz

1 sene gecmiş aradan coluk cocuğa bile karısmıstır

ben orta okul zamanımda teyzemlerin orda birine aşık oldum daha çocuğum aşk nedir bilmezdim ama kalbim pır pır oluyordu onu görünce ama korkardım çünkü sevmek nedir bilmem aşk nasıl bilmem ozamanlar ama çözdümki ben aşık olmuştum küçük yaşta oda bana aşık olmuş :teselli:neyse bana çıkma teklifi etti ama ben ondan bile korkuyordum ne olduğunu bilmeden kabul ettim ama abim duyunca ayrıldık tam 4 yıl geçti onsuz ama sala unutmadım ve kimseyle bir ilişkim olmadı yıllar sonra lise hayatımda onu karşımda gördüm inanamadım ilk başta o sen değilsin dedim ama oydu benim sevgilim geldim sana dedi artık ayrılmayalım dedi ama ben korktum bizi tekrar ayırmalarından korktum bana gülerce yalvardı olmaz dedim ama bir yere kadar onsuzluk zaten canıma tak etmişti ve kabul ettim eski yaşantımıza kavuştuk delilir gibi tapıyorduk birbirimize (ben çok dikkat çekecek güzelliğe sahibim oda öyle bunu söylemek istedim konuyla bağlantılı) beni okadar çoookk seviyorki görenler hala berabermisiniz diyor biz okullarımız karşılıklıydı ve her tenefüs yaz kış hep bir araya gelmek için can atardık... onun peşinde çook kızlar benimde peşimde çok erkek vardı ama asla bunlara kulak asmadık bana hep sana dokunmaya kıyamam seni incitmekten hep korkarım derdi ve beni öpmeye kıyamazdı.O BENİM DUMAN GÖZLÜ SEVDİĞİMDİ yıllar geçti beraber ama biz hep evlenmek hayalındeyiz birtane kokulu ajandamız vardı 1 hafta onda 1 hafta bende kalırdı ve geleceğimizi aşkımızı yazardık.yıllar geçti okul bitti ben işe başladım ve herşey yine güzel birbirimize doyamıyoruz.ama artık son yaklaşmıştı ailem onu asla istemedi kabullanemedi ama ben asla vazgeçmedim gizli gizli görüştük beni göremediği zaman kapımın önünde parkımız var gece yarısına kadar beklerdi yağmurun altında bile saatlerce beklediğini biliyorum.ama annem ve abim asla seni ona vermeyeceğiz iki dünya bir araya gelse olmaz bu iş dediler yine vaz geçmedik birbirimizden en son annem dediki ya o ya biz dedi çıkış yerim kalmamıştı artık ve onu bıraktım ama hayatım bitmişti 40 kiloya düştüm yatak döşek yattım onsuz hayatım bitmişti intaha etmek isterken anneme yakalandım yapamıyordum onsuz nefes alamıyordum beni arayıp yalvardı sensiz yaşayamıyorum aşkım gel ne olursun nefes alamıyorum sensiz lütfen beni bırakma dedi ama dönemezdim ailem vardı onları yüz üstü bırakamadım yapamadım.aylar geçti ama artık dayanacak gücüm kalmadı dönemiyorumda.3 ay sonra beni seven biriyle çıktım ve askere gitti oda benimki sadece bir kaçıştı askerden geldi 3 yıl beraberliğimiz oldu ve nişanlandık ama ben hep onunlayken sevdiğimi hiç unutmadım halada aklımda ve unutmayacağım eminimki oda unutmadı nişanlım onun arkadşıydı ve ilişkimizi biliyordu kaynımın çoook yakın arkadaşı benim sevdiğim ve bunlar 3 arkadaşlar bizim yanımızda sevdiğimin arkadaşı olurdu hep çok iyi birisindir 10 gün önce nişanlımın evinde karşılaştık bana baktı ben çok utandım çünkü bizim arkadaşımızdı o aklıma hemen sevvdiğim geldi yıkıldım ben orada bitti.işte günler böyle geçiyor 1.5 ay sonra düğünüm var ama ben onu çooookkk özledim duman gözlümden asla vaz geçmedim ve geçmiyecemde bütün akrabalarım biliyor hala duman gözlümü sevdiğimi ama kimse istemedi onu ve herzaman onlarım yanında dile getiriyorum ben aşkımla evlenemedim hep sizin yüzünüzden diyorum çok acı çekiyorum ve her gün ağlıyorum bende ayıcığı var ona sarılıp uyuyorum her gün.bunları yazarken bir çok şeyi yazmadım daha aşkımdan çok bahsetmedim.ama eminim sevenler bu yazımı anlar.şuan ağlıyorum yine onsuz geçen günlerime ağlıyorum..BU DÜNYADA KAVUŞAMADIK İNŞALLAH ÖBÜR TARAFTA KAVUŞACAĞIZ......SENİ SEVİYORUM DUMAN GÖZLÜM...:a015:
bilmiyorum bu aileler sevenlerden ne isterler bende sevdiğimden onun ailesi yüzünden ayrıldım ne yapalım güzelim bizim kaderimizde buymuş böyle olması gerekiyormuş böyle oldu ağlasak sızlansak boşuna....

ben aslında okudum ama yorum yapmayı hiç istemedim ama malesef kendimi tutamıycam aynı şeyleri bende yaşadım benimde ailem şiddetle karşı çıktı asla dediler asla olmaz direndim eğer vermesseniz giderim dedim yine dinlemediler ama ben sevmediğim biriyle mutsuz yaşamaktansa sevdiğim biriyle mutlu olmayı tercih ettim insan bazen kendi yazar kaderini onun ellerinde olduğunu hisseder bir anne bir baba geçemez evladından günün birinde elbet affeder ama evladını mutsuz görmek onuda mutsuz eder hemde ömür boyu bazen tabuları yıkmak lazım evet onlar ailemiz sevdiklerimiz ama kendi hayatımızı kendimiz yaşıyoruz anne baba çok kıymetlidir çok değerlidir candır ama sırf onlar istiyo diye ömür boyu mutsuz olmakda hak değil biraz cesaret kızlar sadece güven bir akşam babama dedim ki eğer rızanla verirsen telli duvaklı gülerek çıkarım bu evden ama eğer vermessen rızan olmadan ağlayarakda olsa giderim baba ve ertesi gün gittim ne oldu babam kıymetleri kopardı annem desen aynı hep geçicek dedim bitecek dedim ve bitti en sonunda affetti şimdi öyle mutluyuz ki hepimiz damatlarını çok seviyorlar ve babamın bana dediği bir sözü ömrümce unutmayacağım mutluluğu yakalamak için büyük fedakarlıklar lazım hayat bazen öyle can alıcı şeylerle sınar ki seni ortada kalırsın ama sen mutluluğun peşinden hiç usanmadan koştun şimdi o senin hakkın doya doya yaşa kızım dedi işte bu söz tüm dünyalara bedel o yüzden güçlü olun yılmayın aileniz sizi zaten koşulsuz seviyor bunu unutmayın. sevgi kolay bulunmuyor lütfen peşini bırakmayın.bu sizin hakkınız

Back
X