BENİM AŞKIM BU İŞTE başımdan geçen.

• Konu Sahibi Konu Sahibi morcivert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok hüzünlü bir hikaye çok etkilendimmmm,sanırım şuan evlisin eski aşkını unutup kocanı sevmekten başka çaren yok arkadaşımmm

üzüldüm walla ama sana üzüldüğüm kadar nişanli mısın ewendin mi bilmiyorum ama o adamada üzüldüm keşke aileni ikna için çaba gösterseydin 3 ay hem unutmak hemde kabullendirmek için çok kısa bir süre ne denir ki bundan sonra hakkında hayırlısı olsun inş

cok uzuldum canım.su aılelerı anlamıyorum.cocugun kardesın mutlu olacaksa nıye yanı?sevenlerı ayırmak kadar kotu ve gunah bısey warmı?canım bence sonuna kadar dıren derım.sonra cok pısman olacaksın.

Morcivert canım.Seni çok çok iyi anlıyorum.Ben şu anki eşimle 15 yıl flört ettim.Ortaokul bitmişti tanıştığımızda.Aynı mahalledeydik.Hep gizli gizli mahalle aralarında buluşurduk.Beni dersaneden almaya gelirdi.Evden pek çıkamazdım çünkü.Ancak öyle görüşürdük.Bakkala falan gidersem kaçamak yapar buluşurduk.Tam Türk filmlerindeki gibi yani.Hergün kırmızı güllerle gelirdi dersane çıkışıma ve ben eve girerken o gülleri neremde saklayacağımı şaşırırdım :balkonumuzun önündeki caddeye ismimizin baş harflerinden kocaman kalpli yazılar yazar,bisikletinin her tarafını benim ismimle doldururdu.Annemler akşamları biryerlere gittiğinde o zamanlar 13-14 yaşında olan kardeşimin uyuduğu odayı kilitler onu eve çağırır o şekilde görüşür hasret giderirdik ancak.Okuldan eve gelince Sabahtan akşama kadar salona girer , perdenin arkasından onu beklerdim. O dışardan eve geldiğinde balkonun ışığını bir kez açıp kapayınca hemen telefon ederdim gizli gizli konuşurduk.Balkondan içeriye hiç girmezdik hep bakışırdık uzaktan. Ben aleviyim eşim sünni ve eşimin ablaları tesettürlü.Annesi de kara çarşaflıydı ama Allah rahmet eylesin biz evlenmeden vefat etti.Babası da genç yaşında trafik kazasında vefat etmiş.Biz şu anki eşimle 15 yıl çok zorluklara katlandık.Evlilik kararını açıklayana kadar yani 2,5 sene öncesine kadar(2,5 sene önce evlendim)babamın ilişkimizden haberi yoktu.Tüm sülale15 yıldır biliyordu bir babam bilmiyordu.O da beni ve eşimi karşılıklı balkonlarda görünce şüpheleniyordu ama benden böyle birşey beklemediği için çok üstüme gelmiyordu,konduramıyordu böyle birşeyi.Ama anneme "kızın ne zaman gelsem balkonda,o çocukta balkonda,kızına sahip ol" diyormuş.Annemle az kavgalar mı ettim sevdiğim yüzünden.Neyse zaman geçti.Ben Marmara Hukuku kazındım İstanbula gittim.Eşimde benimle geldi,orada kendine ev tuttu.Biz hiç ayrılmadık yani.Sadece 18 ay beni yalnız bıraktı İstanbulda.O da askerlik süresince.Yine yalnız kalmadım ama kaçıp kaçıp geliyordu ta Ankadaran İstanbula.Yolda bir yakalansa askerliği yandı düşünün.Her dakika telefon.Şimdi Ben avukatım.Eşim lise mezunu.Her neyse çok şeylar yaşadık.Tüm aile siz birbirinizin dengi değilsiniz,bu iş olmaz , baban seni de anneni de öldürür dedi.Ama ben nuh dedim peygamber demedim.En sonunda dayanamamış çektiklerimize,yaş da 29 oldu,Babama babaannem söylemiş.Babam küplere bindi.Seni öldürücem.ben yaşadıkça bu iş olmaz,ikinizinde sabah peşindeyim.Onunla görüşmeyeceksin falan filan dedi.Ben evden ayrıldım amcamlarda kaldım.Sağolsun amcamlarda çok yardımcı oldular.Babam nuhdedi peygamber demedi.Eşim ya kendimi öldürürüm ya seni kaçırırım.Seni başkasına yar etmem ,ben sensiz yaşayamam.Ya sen ya hiç dedi.Ben de aynı şekilde tabi.En sonunda ben babama" bu işin olması için senin ölmeni beklemem gerekiyorsa beklerim" dedim ve bu son nokta oldu galiba.Herşeyi göze almıştım,en sonunda (tabi neler neler çektik,hepsini burda anlatamam çok uzun olur) babam ikna oldu ama isteksiz isteksiz yine .(ki benim babam delidir,dediği dediktir,sinirlenince gözü birşey görmez,anneme de çok çektirdi zamanında)Biz en sonunda 2,5 sene önce evlendik ve çoooooook mutluyuz,çok da iyi anlaşıyoruz.Alevilik sünnilik de problem değil,tahsil durumumuz da.Eşim benden daha kültürlü,daha olgun ve bilgili diyebilirim.Neredeyse beni o idare ediyor.Biribirimizi çok sevdik ve hala ilk günkü gibi aşığız.Babam da eşimi çok seviyor ve yaptıklarından bin pişman.Şimdi birlikte iş yapıyorlar.İyi ki diretmişim,iyi ki herşeyi göze almışım.Diyeceğim şu ki, aileler biraz çocuklarının fikirlerine saygı duysa.Morcivertin ailesi sevdiği genci Morcivertten daha mı iyi tanıyordu sanki.Keşke bu kadar seviyorken aşkına sahip çıkabilseydin canım,dinlemeseydin aileni.Onlar blöf yapmıştır,hangi aile öz evladını silip atabilirki.Senin için çok üzüldüm.Ben dinlemedim direttim senin de hala öyle bir imkanın varsa sevdiğin gence dön.Ömür boyu mutsuz olursun,herşeyde onu ararsın.Hayatı kendine de evleneceğin kişiye de zehir edersin.Sevgi kolay bulunmuyor,bulmuşken de her zorluğa göğüs germen gerekiyor.Sana aileni sil demiyorum ama sen kararlı duruşunla onları pes ettir.Sevgiler canım,çok öpüyorum.

canımm bak herşey güllük gülistanlık olmuyo tabii zorluklar sıkıntılar olacaktı ve sen biraz daha gögüs gerecektin bence çabuk pes etmişin hemda aranızda büyük bir sevgi varmış anlattıgına göre diyorum tabi...
bak arkadaş ne zorluklar çekmiş ama sonunda mutlulugu yakalamış...
yerinde olsam pes etmezdim ama hakkında hayırlısı çoktan karar vermişin senn

canim benim...insaallah dogru karari vermissindir....Allah yardimcin olsun.....bende hayatimda cok seyler yasadim....bir roman yazarim herhalde..... sevenleri ayiranlara cok ama cok kiziyorum...cünkü buna benzer bir sey bende yasadim.....sen simdi evlendinmi?

benim ailem de bazı sebeplerden dolayı sevgilimi istemiyor.hem de ilişkimiz 4 yıl oldu.o çok uzakta okuyr.birbirimizden ayrıyız.8 ayda,4 ayda,7 ayda bir görüyoruz birbirimizi ama şunu diyeyim eğer bigün ben de senin durumuna düşersem tabi Allah büyük,büyük konuşmak istemem ama ben senn yaptığını yapmam evlenmem asla.yapamam çünkü.ben şuan ondan başka birinin elini tutmayı bile hayal edemezken evlenecem.yok hayır yapamam ben.demişsin ya hep onların yüzüne vuruyorum.iyi de vursan ne fayda şu saatten sonra artık yapacağın ne var ki.neyse cnm seni kırdıysam pardon.:teselli:

Ailen Bu Kadar Sevdıgını Gore Gore Neden Istemedııı Mutsuzluga neden Ittıler senıı Cok Uzuldum Gercekten
Umarımm Mutlu Olursunn Canimm

ağladım ya bende yaşadım benzeri şeyler canım ya çok acı ama zaman herşeyin ilacıymış unuttum mu asla:1no2: ama artık eskisi kadar aklıma gelmiyor senağlama

Konunun üzerinden zaman geçmiş.. Neyse çok kızdım ailene çok. Dış görünüşünden insan mı yargılanır. Seni hiç mi sewmiyorlar gözlerinin önünde eriyip bitmişsin bu nasıl anne babalık merhametsızlık! Ayrııca sana da kızdım aşkına kavusamadın hemen ewlenmek niye? yasın daha 21. Hem önünde iki secenek vardı ya aileni karsına alcaktın ya da unutacaktın. Sen hem aileni karsına almamısın, hem unutamadım diye kahredıyorsun kendını. Üstelik kendıne acı cektırmek ıcın ewlenmeye kalkıyorsun (hatta su an ewlısın sanırım)
Bence sen acı cekmekten zevk alır hale gelmişin, umarım su an iisindir, geçmişe sunger cekmıssındır. Yoksa "hem ewlıyım hem askıma kavusamadım "diye hayat zor gecer. Sert yazdıysam özur dilerim. sevgiyle kal

arkadaşım sende bir tuhafsın yani.
başkasını severken neden başka birisiyle evleneceksin?nişanlının da hayatını karartmıyormusun şimdi?sen onun helali değilsin ki,onunla en özelini paylaştığında bile,aslında onu aldatacaksın!!
nişanlında senin başkasını sevdiğini bile bile neden seninle evlenmek istiyor?
ailen nasıl izin veriyor?
mutsuz olackasın çok mutsuz olacaksın.bir daha düşün bence.

[COLOR="Red"

Son düzenleyen: Moderatör:
[quote=

[quote=

[quote=

[quote

herkezi seversiniz ama asla aşık olamazsınız unutmayın bunları.bunları tadmadığınız belli kimse kimsenin içindeki fırtınaları bilemez.bizde aile herşeyden ağır basar belki sizinkiler öyle değildir ama ben doğu çocuğuyum herşeyden önce anne baba.3 ay diyip duruyorsunuz o 3 ayda hergün sevdiğim arıyor ağlıyor yalvarıyor beni unutmasını istedim ve biryle çıktım mecburdum dayanamıyordum dönmekten korkuyordum anladınızmı karşımdakininde hayallerini kendiminki gibi yıkılmasını istemiyordum bu olmasa bir başkasıyla evlenecektim ama asla sevdiğim olmayacaktı en azında beni seven birisi olsun istedim şuan evliyim ve çok mutluyuz rabbim herkeze nasıp etsin ama geçmişi unutmuk çok zor.

canım senı uzmek ıstemem ama ne bıleyım bızde esımle cok zor sartlar altında evlendık. aynı senın gıbı aıle baskısı yaşadım hemde 4 yıl bunun yanında mezhep farklılıgı, kültür veyaşayıs farklılıgı vardı bızde. babam yoktu bır annem bırde kardesım bende cok zor gunler yasadım herseyı dusundum ya mutlu olamassam dedım bu kadar aılemı karsıma alıyorum ya sonu ıyı bıtmesse bu evlılıgın dedım bu arada annem basımın etını yıyordu tabı.4 yıl hergun kavga dövüş vardı bızım evde sadece esımden vazgecmem ıcındı. depresyona gırdım bır sure ılac tedavısı aldım aynı senın gıbı yasayan ölüydum. bırgun dedımkı kendı kendıme ayrılık cozum degıl ben ayrılıp baskasıyla evlensem aklım hep onunla olucak daha mutsuz olacagım ıcımde bır uhde olarak kalacak ve hayatımın sonuna kadar ızdırab cekecegım. ve onun ıcın sonuna kadar savastım. ıyı kı savasmısım o benım canım. ama sen sımdı bır baskasıyla evlesın esını dusunurek duygularına bıraz gem vurmalısın. esınede sasırdım dogrusu senın bır baskasını sevdıgını bılerek sana evlenme teklıfınde bulunmus. bence toparlan ve kendıne gel onunla karsılasmamaya özen goster yapabılcegın baska bırsey yok. umarım esınle cok mutlu olursun ama unutma bu senın elınde. bundan sonra hayat sana hep güzellikler getırsın. hoşcakal...

artık olanlar oldu ve zamanı asla geri getiremiyorum hele aşkımı asla getiremiyorum.ne olursa olsun sevmiştim ve aşıktım saygı göstermelilerdi ve ben her fırsatta yüzlerine vuruyorum benim hayatımı elimden aldınız diyorm kimseden ses çıkmıyor hatalılar ama kabul etmiyorlar hatalarını

canım bence yol yakınken dön bir ömür gecer mi böyle sevdigine bütün olanları anlat ama ne ona nede nisanlına dönme biraz zaman geçsin kafanı dinle keske kimseyle cıkmasaydın onada yazık üç sene geçmis seni sevmis demek neyse olanlara care yok neyse genede hakkında hayırlısı olsun hayatım allah yardımcın olsun sıkma canını

aboooo bende neler yazdım sen evlenmisin bile:roflol:hepsini geri aldım :enbuyukkk:

eğer aşkı bilseydin ve aile başkısı yaşasaydın bu aşka inanırdın bu kadar yalanı kim söyler bunları durduk yere neden yazayım hadı bir düşün aşkı tadan bilir boşuna kendini yorma seni dinlemem ve kimse benim sevgime laf edemez ben seni inandırmak zorunda hiç değilim anladındım beni

bak güzel arkadaşım bir kere kimse sana kayıtsız inanmak ve desteklemek zorunda değil. kaldıki ben arkadaşa katılıyorum ve tamamiyle yanlış yaptığını düşünüyorum. bir kere ailen herşeyden önce gelipte sevdiğinden vazgeçmişsen ve sırf birisiyle evlenmek için evlenmişsen geçmişide sileceksin. tavırların tutarsız gibi geldi bana.

ya ben anlamıyorum buraya konu açan bazı arkadaşlar neden tam destek isterler?

ben bu siteyi bir yıldır iyi takip ederim ama pek mesaj yazmam ama buna dayanamadım.
şimdi sen bu kadar sevgiden bahsederken o günahsız eşinin ne kabahati var? o kadar seviyordun madem neden 3 ay içinde bi başkasını buldun?

güzel arkadaşım senin konun beni aşar, istediğin kadar kız söylen bu da benim fikrim sana katılmak desteklemek zorunda değilim..

Back
X