BENİM AŞKIM BU İŞTE başımdan geçen.

• Konu Sahibi Konu Sahibi morcivert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç birşeyi geri getiremedim getiremiyecemde ailemi nasıl yüz üstü bırakırdımki bu zor işte ekmek yediğim kapıya ihanet edemezdim???. evet onu düğünümde görecem ama nasıl bir duruma düşeceğimi hadi tahmin edin.evleneceğim kişi çok iyi beni seviyor.bende seviyor ve sayğı duyuyorum ama asla aşık değilim ve olamamda benimki bir nevi mantık evliliği artık eğer bununla başlamasaydım dayanamayıp sevdiğime geri dönecektim ama geri dönmemem gerekiyordu beni arayıp günlerce yalvardı ben sensiz yaşayamıyorum ne olur bırakma diye yalvarması hala kulaklarımda çınlıyor.buna mecburdum birime sığınmak zorundaydım anlıyacağınız ama ben asla sevgimden vaz geçmedim ve geçmiyecemde bu dünya olmadı ama öbür dünyada kimse onu benden alamıyacak.

ben olsam sevdiğimle kaçardım ya ne o öle bence kaç kızım sen sevdiğinle benimde sevgilim var eğer ailem evlenmemize izin vermeseydi kaçardım kesinlikle nasıl çekilir onsuz hayat yaaa dayanamam ben eğer insan seviyosa sevdiğiyle heryere gider yani

aklım almıyor ya nasıl böyle düşünebilirisn?
zaten küçücük yaşınal evlenmeye kalkmışsın... annen baban nasıl izin verdiler anlamış değilim...

Diyecek bir söz yok.Allah ikinizede sabırlar versin ve dediğin gibi morcivert cennette kavuştursun sizi.

canım benim çok güzel bir sevgiyi bitirmişsin hemde onun arkadaşıyla çok yazık olmuş sevginize ailen niye istemedi onu sebeb neydiki bukar karamsarlardı sevginiz konusunda

Ya pek bişey anlamadım, yani karmaşık ve anlamsız geldi. hem kendini bile bile ateşe atmak değil mi içinde olduğun durum. eğer mutlu değilsen ne ailenin, ne nişanlının ne de sevdiğin erkeğin bi önemi yok. Çünkü insan ne yaşıyorsa içinde yaşıyor.

İlerde çok pişman olursun çok...

Kendin için kararlar vermediğin ve yaşamadığın sürece.

çok zor asla unutamayacagına emınım.ve asla esını de mutlu edemeyeceksın demek ıstemıyorum ınsallah sevgı konusunda esın senı sever de yukun az olur.ama bır tarafın hep yarım kalacak ne olursa olsun sevdıgınızle evlenın..

canim ona kacmak icin bir haftan var .sen onu unutmayi ailen icin denedin baskasini sevmeyi denedin ama olmuyorsa olmuyor herseyi birak sevdigine git derim ben!!!

Inan gözlerim doldu...Ya ama sevmedigin bir insanla nasil ömür gecer?Hem kendine hem esine hayati zindan edersin..Bunu yapamazsin.Neden kendin icin yasamiyorsun biraz?Sen sevmedigin bir insanla evlenince ailen mutlu mu olacak?Bu aileleri de anlayamiyorum ya.Annen neden istemiyor?Cocugun kötü bir huyu mu var?Aklin hala onda,nasil evleneceksin,nasil bir hayat kuracaksin?Cok mutsuz olursun.Iyi düsün tasin.Kendine de sevdigine de yazik etme.

senağlamasenağlamacanım yaa içim acıdı yemin ediyorum ne yazacağımı bilemedim Allahım güzellikler versin sana inşallah off tıkandım ya:çok üzgünüm::teselli:

Simdi okudum da ailen görünüsü serseri diye istemiyormus,öyle mi?Hem seni nisanlina zorla mi verdiler?Evlenmek istemiyorum deseydin.Bekleseydin,kimseyle evlenmek istemedigini belirtseydin.Ailen de anlardi onu ne denli cok sevdigini.Tas olsa aglar be,annen nasil kiymis sana??:((

Belki senin bilmedigin,ailenin bildigi birsey vardi.Kötü huylari falan varmi bu asik oldugun kisinin,isi gücü vs...Aklin hala ondayken,nisanlinla evlenemezsin.Herkesi sevebilirsin,bir cicegi bir böcegi,ama herkese asik olamazsin.Askinin pesinden git.Yok ailemi yüzüstü birakamam diyorsan sen de haklisin.Ya askin ya ailen.Birini kazanmak icin birini kaybetmeyi göze alacaksin.Ya da artik unutmaya calisip,tamamen yeni hayatina aadapte olacaksin..Mutluluklar..

canim sana kac diye yazdim ama ailenin bir bildigi de olmasin sakin.Ne bileyim belki de cocugun iyi huylari yokdur da sen sevdiginden goremiyorsundur.iyi dusun bence

o seni seviyo sen onu seviyon ve hala başkasıyla evlilik hayyaelri kuruyon .. çok yanlış ya onu unut adını agzına alma şuanki eşin olacak insanın gururuyla oynama yada gerçekten seviyosan bırakmıycaktın onu....

bende sana katılıyorum gerçek sevgi bu değil... Aşkının ardında durmaktır.. Bide onun tanıdıdıgıyla evleneceksin.. çok yanlış şeyler var burada... Kusura bakma bencede ama birini severken anlatıttıgım gibi onun için ölüp biterken 3 ay sonra başka birine bakabiliyosan onu geçekten sevmiyosun kendini kandırıyodun arkadaşın dediği gibi... üstteki arakdaşa katılıyorum.. Bene bırak onuda evlenecegin insana kendini ruhunu ver .. tamamiyle

yazını okurken agladım inan dünde ben ayrıldım sewdiceimden o kadar cok seyler yasandı we o kadar seye gögüs gerdikki ama bitti iste canım yanıor cok hemde seni cok ii anlıorum cnm ama bunun tesellisi nedirinan bilmiorum ah bi bilsem yapma sewiorsan wasgecme nolur gecme geri al onu we hep mutlu olllllllllllll

Morcivert canım.Seni çok çok iyi anlıyorum.Ben şu anki eşimle 15 yıl flört ettim.Ortaokul bitmişti tanıştığımızda.Aynı mahalledeydik.Hep gizli gizli mahalle aralarında buluşurduk.Beni dersaneden almaya gelirdi.Evden pek çıkamazdım çünkü.Ancak öyle görüşürdük.Bakkala falan gidersem kaçamak yapar buluşurduk.Tam Türk filmlerindeki gibi yani.Hergün kırmızı güllerle gelirdi dersane çıkışıma ve ben eve girerken o gülleri neremde saklayacağımı şaşırırdım :balkonumuzun önündeki caddeye ismimizin baş harflerinden kocaman kalpli yazılar yazar,bisikletinin her tarafını benim ismimle doldururdu.Annemler akşamları biryerlere gittiğinde o zamanlar 13-14 yaşında olan kardeşimin uyuduğu odayı kilitler onu eve çağırır o şekilde görüşür hasret giderirdik ancak.Okuldan eve gelince Sabahtan akşama kadar salona girer , perdenin arkasından onu beklerdim. O dışardan eve geldiğinde balkonun ışığını bir kez açıp kapayınca hemen telefon ederdim gizli gizli konuşurduk.Balkondan içeriye hiç girmezdik hep bakışırdık uzaktan. Ben aleviyim eşim sünni ve eşimin ablaları tesettürlü.Annesi de kara çarşaflıydı ama Allah rahmet eylesin biz evlenmeden vefat etti.Babası da genç yaşında trafik kazasında vefat etmiş.Biz şu anki eşimle 15 yıl çok zorluklara katlandık.Evlilik kararını açıklayana kadar yani 2,5 sene öncesine kadar(2,5 sene önce evlendim)babamın ilişkimizden haberi yoktu.Tüm sülale15 yıldır biliyordu bir babam bilmiyordu.O da beni ve eşimi karşılıklı balkonlarda görünce şüpheleniyordu ama benden böyle birşey beklemediği için çok üstüme gelmiyordu,konduramıyordu böyle birşeyi.Ama anneme "kızın ne zaman gelsem balkonda,o çocukta balkonda,kızına sahip ol" diyormuş.Annemle az kavgalar mı ettim sevdiğim yüzünden.Neyse zaman geçti.Ben Marmara Hukuku kazındım İstanbula gittim.Eşimde benimle geldi,orada kendine ev tuttu.Biz hiç ayrılmadık yani.Sadece 18 ay beni yalnız bıraktı İstanbulda.O da askerlik süresince.Yine yalnız kalmadım ama kaçıp kaçıp geliyordu ta Ankadaran İstanbula.Yolda bir yakalansa askerliği yandı düşünün.Her dakika telefon.Şimdi Ben avukatım.Eşim lise mezunu.Her neyse çok şeylar yaşadık.Tüm aile siz birbirinizin dengi değilsiniz,bu iş olmaz , baban seni de anneni de öldürür dedi.Ama ben nuh dedim peygamber demedim.En sonunda dayanamamış çektiklerimize,yaş da 29 oldu,Babama babaannem söylemiş.Babam küplere bindi.Seni öldürücem.ben yaşadıkça bu iş olmaz,ikinizinde sabah peşindeyim.Onunla görüşmeyeceksin falan filan dedi.Ben evden ayrıldım amcamlarda kaldım.Sağolsun amcamlarda çok yardımcı oldular.Babam nuhdedi peygamber demedi.Eşim ya kendimi öldürürüm ya seni kaçırırım.Seni başkasına yar etmem ,ben sensiz yaşayamam.Ya sen ya hiç dedi.Ben de aynı şekilde tabi.En sonunda ben babama" bu işin olması için senin ölmeni beklemem gerekiyorsa beklerim" dedim ve bu son nokta oldu galiba.Herşeyi göze almıştım,en sonunda (tabi neler neler çektik,hepsini burda anlatamam çok uzun olur) babam ikna oldu ama isteksiz isteksiz yine .(ki benim babam delidir,dediği dediktir,sinirlenince gözü birşey görmez,anneme de çok çektirdi zamanında)Biz en sonunda 2,5 sene önce evlendik ve çoooooook mutluyuz,çok da iyi anlaşıyoruz.Alevilik sünnilik de problem değil,tahsil durumumuz da.Eşim benden daha kültürlü,daha olgun ve bilgili diyebilirim.Neredeyse beni o idare ediyor.Biribirimizi çok sevdik ve hala ilk günkü gibi aşığız.Babam da eşimi çok seviyor ve yaptıklarından bin pişman.Şimdi birlikte iş yapıyorlar.İyi ki diretmişim,iyi ki herşeyi göze almışım.Diyeceğim şu ki, aileler biraz çocuklarının fikirlerine saygı duysa.Morcivertin ailesi sevdiği genci Morcivertten daha mı iyi tanıyordu sanki.Keşke bu kadar seviyorken aşkına sahip çıkabilseydin canım,dinlemeseydin aileni.Onlar blöf yapmıştır,hangi aile öz evladını silip atabilirki.Senin için çok üzüldüm.Ben dinlemedim direttim senin de hala öyle bir imkanın varsa sevdiğin gence dön.Ömür boyu mutsuz olursun,herşeyde onu ararsın.Hayatı kendine de evleneceğin kişiye de zehir edersin.Sevgi kolay bulunmuyor,bulmuşken de her zorluğa göğüs germen gerekiyor.Sana aileni sil demiyorum ama sen kararlı duruşunla onları pes ettir.Sevgiler canım,çok öpüyorum.

merhaba.benim sorum canım adlı kullanıcıya.ya benim fotoğrafım çıkıyor.muzy16 nın üstüne tıklayınca onu yok edemiyorum.yardım edermisin.

baskasiyla evlenmekle cok buyuk bir hata yapiyorsun...duman gozlun hep kalbinde olucak hayatinin sonuna kadar...gorunus onemlimi cok sacma bir dusunce aileninki....aski bulmussun ve birakmissin ....senin yerinde olsam duman gozlume kosardim...

donmek icin zamanin azalmis....iyi dusun ve kararini ver.... bir baskasinin aski kalbindeyken digerine hic bir zaman yer olmaz bunu unutmaaa derim

Back
X