Benim azim günlüğüm...

sturhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
35
0
36
Konya
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.inşaallah herşey çok güzel olur. doğum yapalı 15 ay oldu,onu da ye süt olsun,bunu da ye süt olsun derken benim kilolar hamilelikten degil,emzirme döneminden kalma oldu.bebeğimi 2 yaşına kadar emzirecegim inşaallahh ama bu kilo alma işinin sonu yok. şuan 85 kg yim, sanal ortamda olunca yazıyor insan rahatlıkla,yoksa kendime bile itiraf etmek istemedigim bi gerçek... uzun süredir yapmalıyım,başlamalıyım sözcükleri nihayet dün aldığım kararla bugün icraata dönüştü.
İnşaallah rabbim yüzümüzü ak etsin. hedefim 4 ayda 20kg vermek,daha önceleri başarmıştım,inşaallah bu seferde olur.diyetimde aldığım kararlar
1- 2.5-3 litre arası su tüketimi
2-8 den sonra meyve de dahil hiçbirşey yememek
3-beyaz ekmeği kesinlikle yememek
4-tatlı ve hamur işini terketmek,haftada bir süt tatlısı yemeye karar verdim.
5-sauna esofmanı ile yarımsaat yürüyüş
6-emzirdigim için 2 şişe maden suyu,rezene çayı
7-salata,ızgara ve sebze yemeklerini artırmak
bilmiyorum arkadaşlar ekleyeceğiniz şeyler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.inşaallah kolaylaşır herşey,sütüm artarken,kilolarım düşer:)dua ile...

Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım.inşaallah herşey çok güzel olur. doğum yapalı 15 ay oldu,onu da ye süt olsun,bunu da ye süt olsun derken benim kilolar hamilelikten degil,emzirme döneminden kalma oldu.bebeğimi 2 yaşına kadar emzirecegim inşaallahh ama bu kilo alma işinin sonu yok. şuan 85 kg yim, sanal ortamda olunca yazıyor insan rahatlıkla,yoksa kendime bile itiraf etmek istemedigim bi gerçek... uzun süredir yapmalıyım,başlamalıyım sözcükleri nihayet dün aldığım kararla bugün icraata dönüştü.
İnşaallah rabbim yüzümüzü ak etsin. hedefim 4 ayda 20kg vermek,daha önceleri başarmıştım,inşaallah bu seferde olur.diyetimde aldığım kararlar
bilmiyorum arkadaşlar ekleyeceğiniz şeyler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.inşaallah kolaylaşır herşey,sütüm artarken,kilolarım düşer:)dua ile...

canım hoşgeldin
sana ilk olarak söyliyeceğim şey bence
4 ayda 20 kilo biraz fazla
hedefini daha uzun tut
çünkü 20kilo ciddi bir kilo
öyle 3-4 ayda olacak bişe değil
belki olur ama hemen geri alırsın
sana şimdiden kolay gelsin

başarılar hoşgeldin
bende katılıyorum arkadaşıma 4 ay çok kısa bir süre
ben 10 kilo için 3 ay gibi bir süre koydum kendime
yavaş yavaş vermek daha iyi hem sütün hemde kiloların geri gelmemesi için

merhaba canım aramıza hoşgeldin
hepimizin yaptığı hata gibi bende hamileliğimde fazla kilo almadım ama emzirme döneminde süt olsun onuda yee süt olsun bunuda yedikyedikde süt oldu sankii 8aya kadar emdi oğlum azcık bi sütüm vardı hepkilo kaldı
eger sen düzenli beslenirsen sporunuda yaparsan bolbol su rezene çayıda içersen çabuk kilo verirsin çünkü emzirme çok kalori yakıyoo sütün yüzde 80i suymul zaten bolbol su için sebze yiyin bolbol sütünüz olur diyodu ender saraçoğlu geçen

merhaba canım aramıza hoşgeldin
hepimizin yaptığı hata gibi bende hamileliğimde fazla kilo almadım ama emzirme döneminde süt olsun onuda yee süt olsun bunuda yedikyedikde süt oldu sankii 8aya kadar emdi oğlum azcık bi sütüm vardı hepkilo kaldı
eger sen düzenli beslenirsen sporunuda yaparsan bolbol su rezene çayıda içersen çabuk kilo verirsin çünkü emzirme çok kalori yakıyoo sütün yüzde 80i suymul zaten bolbol su için sebze yiyin bolbol sütünüz olur diyodu ender saraçoğlu geçen

gercekten hanimlar olarak emzirme doneminde ayni hataya dusuyoruz oysa bol meyve sebze su ve sulu gidalar sut olusumund a kafi derecede yeterli.benim kizimda 19 aylik oldu artik sutten kestim gibi nerdeyse.bie iki aya kadarda tamamen kesecegim ins..

Öncelikle hoşgeldiniz.Banada 20 kg biraz fazla geldi.Sizin birde bebğiniz var ve emzirme dönemindesiniz.Doğum sonrasında süt için şerbetlerden ziyade bol bol su içmek süt olması için daha yararlı diye biliyorum.

aramıza hoşgeldin arkadaşlarımızın dediği gibi 4 ay biraz az geldi banada sen bunu 6 aya çıkar arkadaşların yazdığı gibi yavaş yavaş verince hem daha sağlıklı hem kalıcı oluyo kg lar. bizim istediiğimizde bu değilmi kalıcı olmadığı sürece anlamı var yaptıklarımız bu sporların ve dikkatlı yemelerimizin:)
canım kendine sıkı kurallar koyma dikkat et sadece ne yediklerine ve saatlerine...porsiyonlarda önemli tabikidie ama katı kurallar koyma bence çabuk bıkarsın...su tüketimi çok önemli emzirdiğin için bolbol su iç bende senin gibi emzirirken kg almıştım ama benim cocuklarım 3 aya kadar eme bildirler srun bendeydi bol sütüm varken nazar deydi sütüm olmadı bidaha:(((herneyse o teyzelere sesleniyorum o şerbetler tatlılar bozalar bilmem neler maziiide kaldı o eskidenmişşş şimdi süt için tek şey su:)bu arada humana still-tee öneririm sana eczaneden alınıyo oda çok süt yapıyo canım benim:)

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.haklı olabilirsiniz,4 ay kısa olabilir gerçekten,daha önceden hayatımda 7 yı ara ile iki kere diyet yaptım ikisinde de yaklaşık 20 kilo verdim 4 ayda ikisinde de. ama tabi o zamanlar benden süt bekleyen bi bebişim yoktu:) daha dikkatli olmalıyım.ayrıca dün 3 litreye yakın su tükettim ve sütüm gece de yetti,genelde sabaha karşı bebişim huzursuzlanıyrdu ve sürekli emiyordu,bu gece öyle olmadı.Su tüketimi konusunda sıkıntı çekenlere tavsiyem,kendinize ait bir şişenizin olmaı,ben 1.5 litrelik bi şişe ayarladım kendime ve gözümün önünde duruyor,her aklıma geldiğinde içiyorum,faydasını gördüm tavsiye ederim.dün 8 den sonra bişe yemedim,kendime verdigim sözü tuttum,sabah kendimi daha zinde hissettim,bi deneyin gerçekten fark edeceksiniz.destelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum,her kilo kaybımı büyük bir mutlulukla sizinle paylaşacagım.

Diyetimin 3.günü kurallarıma uyuyorum.şimdiden hafifledim,üstelik elhdlh sütümde arttı...

Back
X