S
serenal
Ziyaretçi
- Konu Sahibi serenal
-
bence söylediğin kadr dikkat çekici biriysen seni taşıyabilecek evlendiğinde senin arkanda olduğunu hissedeceğin olgun biriyle takılman daha yerinde olurdu bu benim fikrimnben böyle düşünüyorum..tabi karar senin ama eğer evliliğe dayalıysa bu ilişki ileride senin açından sorun olabilr yani kadınız en nihayetinde korunmak kıskanılmak isteriz sende isticeksin ama yetersz kalıcak sanki ..aman ne bilim işte bana uymuyo ..
ılk etapda ailesı yas farkından dolayı hayır demıslerdır
buna emınım..
ama dusunun kım duysa ılk tepkısı olmaz olurdu..
aile belkı sızı tanıma fırsatı olursa suyun akısı degısır..
ama ıllahı olmıycak dersenız ayrılmalısınız mademkı cevrenızde sıze hayır demıycek cok kısı var ıse.
zaten bı erkek ıcın bence erken bı yas evlılık ıcın..
yanı ailenın kabullenmesı bıraz zordur sızı tanımadan..
valla tatlım istenmemek çok kötü bişey inankii
bunun sıkıntısını yarın bigün evlenincede çekersin :teselli:
üstelik sevgilin şimdi seni sevse bile
ilerde bu yaş sorunu gözüne çok batacak
benimde bi arkadaşım var ve eşi ondan 4 yaş büyük her defasında bunu söyler ve çok büyük hata yaptım keşke kendimden küçük biriyle evlenseydim diyor :1no2:
nedense kendilerini yöetilmiş gibi hissediyolar yaşı büyük bi eşleri olunca
o yüzden madem güzelsin işim iyi kimsenin hayır diyemiyeceği bi bayanım diyorsun
dengini bulman daha iyi olur bence yerimseniben
sonra yarın bigün aile içi huzursuzluk yaşadığında buraya 'aileside beni hiç istemedi bittii..' diye bi konu açabilirsin :bbo:
yaşın ufak bi yaş değil mantıklı kararlar alabileceğin bi yaştasın sonunu düşünerek hareket etmeli
ona göre gelecek planları yapmalısın kaydirigubbakcemile5
hakkında hayırlısı olsun canım
Yaş farkı ilişkilerde ayrılma sebebi olmamalı ama ben ailesinin seni istememesi olayına takıldım. Eğer ailesi ailene uygunsa ve seni tanıdıktan sonra sana ve ailene değer vereceklerine inanıyorsan devam et. Ama ailesi size uygun değilse risk alma derim ben, hem istenmeyen gelin olacaksın, hem ailene uygun insan olmayacaklar değmez yani..Ne var yani ondan büyüksen, tek kusurun ki....buna kusur bile denmez istenmemek için sebep değildir. Walla herkes oturup önce bir kendine baksın, nedir bu yahu tanımadan etmeden istememek, yaş farkıda fark olsa, sanki 20 yaş var arada. Kusura bakma yorumum için erkek arkadaşının ailesine çok kızdım, evlilik çok farklı bir olay sevgi herşeyi çözmüyor sen otur 2 kere daha düşün canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
ilk etapda toplumumuzda yadırganan bir durum açıkçası..ama sizin dediğiniz gibi hayatta büyük konuşmamak lazım herşey insanlar için yaşamda biçok şeyle karşılaşıyoruz...
eğer sevginiz kuvvetliyse mücadele edin derim...sağlam temele dayanıyorsa çünkü bu sorun olarak her zaman karşınıza çıkabilir...ama mücadele edip sevdiğiniz kişiye güveniyorsanız fazla yıpranmazsınız..
Yaş farkı ilişkilerde ayrılma sebebi olmamalı ama ben ailesinin seni istememesi olayına takıldım. Eğer ailesi ailene uygunsa ve seni tanıdıktan sonra sana ve ailene değer vereceklerine inanıyorsan devam et. Ama ailesi size uygun değilse risk alma derim ben, hem istenmeyen gelin olacaksın, hem ailene uygun insan olmayacaklar değmez yani..Ne var yani ondan büyüksen, tek kusurun ki....buna kusur bile denmez istenmemek için sebep değildir. Walla herkes oturup önce bir kendine baksın, nedir bu yahu tanımadan etmeden istememek, yaş farkıda fark olsa, sanki 20 yaş var arada. Kusura bakma yorumum için erkek arkadaşının ailesine çok kızdım, evlilik çok farklı bir olay sevgi herşeyi çözmüyor sen otur 2 kere daha düşün canım. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?